Julestemning

Endelig er jeg ferdig med de japanske tentamene mine denne uken! Jeg er så utrolig trøtt, og alikevel er klokken nesten tre her i Japan. Men i morgen skal jeg sove ut og bare slappe av, så det går vel greit.

Selv om jeg har hatt mye å gjøre, så har jeg greid å være sosial ved å studere hos andre mennesker og trappe ned på søvnen min.

Jeg overnattet hos Tomo sammen med guttene
og herregud for en fantastisk leilighet!

Tomo er så utrolig snill og helpe meg masse med Japansken min. Sitter ofte å lager settninger med den nye gramatikken jeg lærer på skolen sammen med han.

Boys love?

Tomo lager frokost!

Jeg har også rukket å være 2 ganger i Osaka i løpet av denne uken. En på mandag, pluss i dag. På mandag dro jeg og Miina til Osaka og hadde en skikkelig jente date. Vi spiste Taco og koste oss masse. Med god iskrem til slutt.

Jeg må bare nevne det; Jeg har kjøpt en, EN (!!!), pakke med Pocky etter at jeg kom til Japan nå i år. Og det er faktisk utrolig! For i fjor spiste jeg pocky iallefall hver helg! Og ofte flere dager i uken også. Var seriøst pocky avhengig!

Etter at jeg og Miina hadde spist, hadde jeg avtale om å møte Tetsuo igjen. Han som jeg ble så forelska i en dag eller to. Syns fremdeles han er super interessant, men… Jeg vet fremdeles ikke om han har dame eller ikke. Jeg fant ikke et bra tidspunkt og spørre heller, siden han tok meg med til en bar der jeg fikk møte utrolig mange venner av han. Så alt jeg bedrev mandags kvelden med var å repetere samme historien hele tiden; hvor jeg er fra, hvorfor jeg studerer japansk, hvor gammel jeg osv.

Jeg møtte til og med bestevennen til Tetsuo, og ble kjent med kona hans som gjerne ville at jeg skulle komme på jentekvelder og sånn. Og det vil jeg jo, uten tvil!

Skoledagene har vært med Jay og Miina

Elsker klærne til Yoshi! Skulle ønske jeg var gutt,
så jeg også kunne shoppe sånne klær!

En super lykkelig Miina?

… Jeff

Masashi

Så kom dagen i dag, der jeg hadde spurt Masashi om han ville være med meg og shoppe. De siste 5-7 årene har jeg hatt den samme pengeboken, som er så stygg nå at jeg kan si noe super stygt om den, men jeg får la være. Så det var mitt hovedmål; Finne ny pengebok. Og det ble det jo seff! Og i morgen eller en av de kommende dagene får dere bilde av den.

Masashi og jeg dro først til en togstasjon som var relativt nærme med motorsykkelen hans, som er super gøy! Liker virkelig å sitte på med han. Han kjører så forsiktig, noe som er bra, siden jeg tror jeg skal dø i trafikken hver dag.

Halloween startet jo for lenge siden her i Japan, og det er Halloween
ting over alt. OVER ALT.

Uansett, Masashi tok med med til Umeda, og det er bra for jeg er så lite kjent i Osaka som det overhodet er mulig.

Finn en feil!

Jeg liker at det er pariserhjul oppå kjøpesenteret.

En utlending!

Masashi kjøpte disse til oss.

Søtt!

Og så, etter å ha drukket mangomelk, så ser jeg dette når jeg kommer ut av senteret;

Herregud, er det jul allerede!? Vi har ikke blitt ferdig med Halloween engang!

Da vi var ferdig å shoppe i Umeda, dro vi hjem til Masashi. Eller.. Hjem og hjem, vi stod utenfor huset til Masashi i 1,5 timer og snakket om ingenting med moren hans. Jeg vet ikke hvorfor vi ikke kunne gå inn i huset, men jeg holdt på å dævve. Jeg hadde så vondt i bena og jeg var generelt lei av å stå. Men ute, der skulle vi stå. Og snakke, det skulle vi også, selv om moren egentlig ikke hadde så mye å si. Og da kan dere jo tenke hvor mye rart som falt ut av meg.

Og endelig, klokken 9 på kvelden kom de etterlengta vennene til Masashi, og vi kunne dra å spise!

Yuki og Yuya

Disse guttene var utrolig koselige. Og de prøvde så godt å imponere meg med engelsken sin, men det var jo bare ord, og ingen fulle settninger. I tillegg så sa de vitser hele tiden, men jeg skjønte jo selvfølgelig ingen av de, bortsett fra de som gikk som dette;

-Hvis du heller en hel flaske med soya over sushien din, så blir den veldig god.

– Dette er Yuki, men du kan kalle han gorilla.

Jeg ble litt sånn; “Whut, er dette en vits? Er ikke det mer løgn?” Så da bestemte jeg meg for å fortelle en norsken, svensken og dansken vits, jeg. Og den slo faktisk an. Tok den enkleste jeg vet om; Det var en gang en nordmann, svenske og en danske som skulle se hvem som kunne lene seg lengst ut av vinduet. Plutselig vant svensken.

Forresten så holdt de på å le seg i hjel når jeg spiste sushi. For jeg bader/drukner visst sushien min i soya. I følge japanerne skal man bare ha en bitteliten dæsj med soya på sushien sin. Jaja, da lærte jeg noe nytt. Men jeg foretrekker faktisk neddynka sushi.

yuya laget en svane av servietten sin.

Mens vi var å drakk kaffe, kom jeg på en egen japansk-typisk vits. Dere vet jo at Japanere alltid spørr hvilken blodtype du har? Fordi det er de mener man kan bedømme folk ut fra blodtype, personlighet og sånn. Siden dette ikke er vanlig i Norge så spurte jeg bare;

-Hvilken blodtype er dere?

-*random blodtype* Hvilken blodtype er du?

-Jeg vet ikke, sa jeg.

Det var jo bare meg som lo da. De stakkars Japanerne ble jo super forvirret da. Så jeg måtte forklare at jeg ikke går rundt å husker sånt, fordi jeg tenker aldri på det. Men… Jeg må seriøst vite hvilken blodtype jeg er. Fikk jo vite det i fjor, men den sitter liksom ikke der. Kanskje A eller B. Who know’s?

Fikk denne klokken av Masashi! Kjøpte mini pengeboken selv.

Natta!!!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Julestemning

  1. Ane says:

    oooo ^^ vanligste blodtypen i Noruee er 0 :P
    det har jag… men lol, det har jo fryktelig mye si da ^^ Fortsatt gøy å lese bloggen din ^^ masse som skjer! ^^ gkad i deg! lol!

  2. Ane says:

    glad* …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s