Du ikke særlig Gaijin, du

Det var det min speaking partner sa i går da jeg møtte henne. Det er flere Japanere som har sagt det også. Hvorfor?

 

Fordi jeg ikke liker å kysse i offentlighet og syns det er så flaut. Når jeg ser par i norge som står med tunga langt ned i halsen på hverandre, så blir jeg såååå flau, og kvalm. De eneste gangene jeg er care, er når jeg har fått litt innabords.

Jeg syns forresten også det er litt flaut å vise hvor mye du bryr deg om kjæresten din i offentlighet. Jeg er litt Japaner på dette området; gjør det hjemme.

Men iallefall, i Japan så er det så utrolig vanskelig å se om folk er kjærester eller ikke. For et land… Men vi elsker det jo, alle, iallefall de fleste.

Men dette er altså Rika.

Hun er så utrolig søt, og sammenlignet med speaking partneren min fra i fjor, går vi utrolig godt overens! Det er supert! Vi har ikke så mye til felles, men alikevel så har jeg det kjempe koselig sammen med henne når vi først møtes.

Viste henne litt tegninger og sånn.

Så var det jo selvfølgelig innom Purikura.

For en gang skyld hadde jeg mindre sminke på enn ellers.

Sånn bortsett fra det, er det fremdeles mye å gjøre med tanke på prøver og sånn. Men heldigvis er ordene jeg skal kunne til fredag veldig enkle. Så jeg er ikke bekymret med tanke på det, men jeg har igjen en hektisk helg foran meg. Lørdag er det til Kyoto, og Søndag skal jeg dra hjem til Home Visit Familien min og lage Okonomiyaki! Det gleder jeg meg til!

Håper bare jeg får tid til å tegne litt også. I have an Idea!

Seungje og Masashi

Jeg tok meg den friheten å tegne en Seungje inspirert mann.


Jay som ikke greier stå i ro når man skal ta bilde.

Ta en titt på denne videoen;


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Du ikke særlig Gaijin, du

  1. Marielle says:

    Stilig tegning av Seungje-inspirert mann^^

  2. yuuki says:

    Haha fått dilla på gee nå? :3 Fin tegning daaaa :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s