Treige menn, lange netter og litt koreaner

I går var altså dagen for å unytte at det var fri, og ta seg turen til Kyoto- igjen.

Kenta, som har bodd i Italia, er jo super interessert i å snakke italiensk. Og siden jeg kjenner en italiener her, så bestemte jeg meg for å presantere de to for hverandre, bare for å være snill. Så planen var jo, at jeg og Blue Eyes (Antonio), skulle dra til Kyoto for å møte Kenta i går.

Men så… fra å være 3 personer var vi altså kommet til antallet 6 istedet. Så å komme seg avgårde og ut av huset viste jeg å være meget vanskelig. Og egoist som jeg er, så liker jo ikke jeg å vente, så jeg satt jo der med stressahjertet mitt og ventet på at alle sku få fingern ut så jeg slapp å sende fler meldinger om at; Vi blir 10 min forsen, nei 15, nei 20, øh melder deg senere.

Blue Eyes og svensken Kaspar.

Siden vi alle lever et hardt liv med sosialitet tilsvarende en
en apekattfamilie, må vi bruke vår mennesklige hjernedel
når vi sitter på toget, sånn at vi består prøvene på skolen.
Tid er ord.

Dude nr 1.

Jente-Japaneren.

Men så kom vi jo faktisk frem da, og dette er den kuleste togstasjonen ever;

Reven!

Vi dro altså til Fushimi Inari, som også blir kalt revehelligdommen. Veldig flott, men jeg har vært her 2 ganger før allerede.

 

Men, selv om jeg har vært her før så tenkte jeg som så at bilder må jeg jo ta likevel. For jeg har jo faktisk fått 3 nye mennesker på bloglovin som følger meg, og de har kanskje ikke sett dette stedet før, og da kan jeg jo i samme slengen spørre; Hvem er dere søte følgere da?

Jeg elsker butikker!

Vi møtte på denne damen som stod å messet
“nam-nam-nam-nam”
Lurer på hva hun har spist som var så godt?

Maaaat^^

Waaa! Italiener med BLÅ ØYNE!
Er så fascinert!

Til venstre, lillebroren til Kenta og Kenta til Høyre.
Lol… Lillebror…

Det viste seg altså at Kenta har bodd samme plass som Antonio er fra. Så de to klaffet sammen med en gang. Og jeg ble faktisk imponert av å høre Kenta snakke italiensk. Utrolig morro. I tillegg så sa Antonio at Kenta hadde den dialekten de har der han kommer fra. Så Antionio var glad, Kenta var glad, og jeg vil bare komme meg opp det templet! Det var jo derfor jeg var her. Dette var jo min planlagte treningstur for dagen.

*italiensk*

Så sa Jente-Japaneren at hun var sulten. Og vet dere hva hun kjøpte da? Is…

Miina fortalte meg også at hun og verstfamilien hennes hadde vært å handlet i går, og så skulle de spise lunsj da, og da hadde de spist KAKE til lunsj og ikke noe annet. Og før det hadde de ikke spist ordentlig mat på 6 timer. Spørsmål 1; Hvordan greier japanere å være så tynne? Spørsmål 2; Hvorfor spiser de bare 3 ganger om dagen?

En fornøyd Svenske og Japaner.
God lunsj!

Var visst flere som spiste is til lunsj også.

Men herregud, endelig;

Elsker rødfargen her. Jeg elsker rødt generelt. Blod er også fint!

Tar dette med hjem til Norge og putter det i hagen min!
Vent litt… Jeg har ikke hage! Mja, taket på Kringsjå student-
hybler da.

Bestemte meg for å ta bilde av disse menneskene siden de var så
pent oppstilt i utgangspunktet.

Fushimi Inari

Hoho! Elsker at du kan velge å gå to veier. Men det er kanskje ikke helt
bra for meg, for dere vet jo, dere som kjenner meg, at jeg klarer jo ikke
velge noe… Så hadde jeg vært alene hadde jeg blitt stående her og
tatt bilder bare av denne inngangen i 3 timer- så gått hjem igjen.

Men så gikk vi til venstre da. Hvorfor? Fordi Japanerne
Pleide visst å gå til venstre.

I starten var jeg super tolmodig og ventet masse, I noe som føltes som 104 dager faktisk! masse masse på at sneglegjengen skulle komme seg avgårde så jeg kunne få løpe opp til toppen for å forbrenne kalorier. For jeg mener, jeg var jo ikke her for sightseeing- Dette skulle være dagens trening. Jeg følte fort at planen min ikke var som jeg ønsket.
Men så ga jeg meg egentlig bare faen og løp opp alle trappene, og da var jeg “元気過ぎる” som oversatt betyr for energisk, i følge eslene. Men ja, jeg ble svett av å løpe foran alle andre da.

Se se! Her kommer de!

Fant en japansk apekatt på toppen.

Meg og dude nr 2.

Før nedturen måtte vi sjekke om vi hadde lykke eller ikke.
Og gjett hva? Jeg fikk den nest beste lykken man kan få!
Så da kan jeg jo kanskje bare aldri dra hjem til Norge igjen,
og satse på at jeg får oppholdstillatelse av keiseren, bare
fordi jeg har lykken på min side fra nå av.

Eller… Så må jeg finne meg en japansk mann.. Æsj…

 

Da turen var over var det på tide å dra hjem å studere. Men etter en stund tikket det inn en mail på telefonen min. Den lød som så;
“Jeg står nede utenfor seminarhuset ditt, kommer du ut en tur?”

Dette er Jay.
Og dette er en ganske vanlig hendelse. Han på utsiden,
meg på innsiden. Men jeg syns det er veldig søtt. Jeg føler det litt som om
jeg er en nonne som bor i et kloster, men er forelsket i en mann. Og så er
står man der og lover hverandre I don’t know, og så er alt en trist kjærlighets-
historie.

Men noen ganger er jeg snill og lukker opp porten, for jeg har jo faktisk nøkkel.
Mens andre ganger står jeg bare her inne, mens noen helt andre ganger
så kommer jeg ikke ut å hilser på han likevel, selv om han har en pose med
godteri til meg.

DU LURER IKKE MEG! JEG HOPPER IKKE INN I BILEN DIN FOR GODTERI.
For det har mamma sagt at jeg ikke skal gjøre.

 

Men så var det over til i dag, da. Ja, for første gang i det japanske livet mitt (som er ca litt over en månde nå), så var jeg glad da jeg hadde Keramikktime, faktisk. For jeg har laget noe! Noe som ser ok ut, og noe som faktisk kan brukes!

Var jeg ikke flink?!

 

Så etter skolen igjen, var det karaoke. Og i dag var vi ikke så mange, men i det minste fikk vi med oss Yoshi som er 20 år og har husarrest… Noen kommentar til dette?
Uansett, han har altså husarrest… Og han er 20 år… Han har HUSARREST fordi han fikk så dårlig karakter på den siste engelskprøven sin. Og dette er den samme Yoshi som ikke får lov til å flytte hjemmefra fordi moren mener han er player, og hun vil ikke bli bestemor enda. Noen ganger føler jeg at jeg er på barneskolen, men det er ganske morsomt.

Yoshi

Jeg elsker stemmen til Jay. Han er så flink å synge.
Får helt frysninger av han.

Miina og Yoshi

 

På et eller annet merkelig vis ble visst Jay veldig full. Selv om jeg egentlig ikke så han drikke så fryktelig mye. Altså det må være en av to; 1- han er svak når det kommer til alkohol, 2- det er litt koreaner ute å går (Koreanere og drama vet dere).
Ikke vet jeg, men vi var iallefall å spiste Gyoza på en restaurant, da. Og så skulle Jay på do, så ble han borte i 20-30 minutter da. Og Jeff gikk for å lete etter han, men han var ikke på do. Og vi fant han ingen steder. Samtidig prøvde en japanere å legge ann på Jeff inne på doen, som jo for Jeff var en uhyggelig opplevelse.

Etter å ha betalt for maten til Jay gikk vi altså ut på leting etter han da, men vi fant han ikke. Men så kom han etterhvert, da. Og han hadde vært på en burgershappe og kjøpt burger!? Jeg mener.. Vi satt midt i en restaurant å spise, og det var faktisk spis så mye du vil for 500 yen, og så går han å kjøper burger og bare blir borte!?

Så sier han; “Mens jeg stod i burger køa på Mos burger, så skjønte jeg at jeg var full”

Alle så vi rart på han, og snipp snapp snute, så var det eventyret ute.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Treige menn, lange netter og litt koreaner

 1. Lol, nam-nam. I dag så jeg en jente på bussen som hadde kiwi-grønne øyne! Jeg er ganske sikker på at det ikke var linser, siden hun satt rett ovenfor meg, og jeg glodde på henne hele veien fra Nydalen til Bjølsen. Jeg savner deg!

 2. Liv Elin says:

  Nei dæken…mene du at du har lært dæ keramikking???!!! Flinka!

 3. yuuki says:

  Hah for no merkelige greier du opplever borti der! 20 år og husarrest, da har jeg hørt den og.
  Men ser så sinnsykt fint ut der nede! gaah misunnelig

 4. Elli says:

  nam-nam lol xD
  så flink du va t å lage bolla, fat sov. De va skit fine :D
  mn husarrest?……20 år gammel…..O.o wtf?

 5. Whee! Digg å se at keramikken har kommet seg. Husker du ikke var så begeistra i starten :P Håndtverk er gøy!

  20 år og husarrest… Tja, hvorfor ikke da? Hvis de hjemme har sånn autoritet over han er det bare sånn det blir. Menneh, tja. Litt merkelig men kanskje det er en annen kultur når det gjelder å respektere beslutninger gjort av dem eldre enn en selv.

  Hvorfor japanere klarer å være så tynne? Spørsmålet som hopper i mitt hode er heller hvorfor så mange andre klarer å være så tykke! Men dette er igrunn et meget komplisert spørsmål som ikke lar seg svare så enkelt. Det eneste jeg kan tenke på sånn fort er at det er forskjell på kvaliteten på maten japanere spiser. Men hvor forskjellen ligger? Spør katta. Jeg aner ikke :)

  Du manglet en ting når du stod i gitteret :P Slegga!

  Tjohei og ha det gøy ;)

  • wictorianart says:

   HAHA! Slegga ja! Skal fikse den til neste gang! ;D;D;D

   Jaaa, endelig får jeg faktisk laget noe i keramikken som ikke er fullstendig kake! Nå er det jo kanskje gøy faktisk!:P Haha

   Jaaa, skulle ønske jeg skjønte hva japanerne gjorde. Jeg blir ikke tynnere av å være her iallefall!

 6. Ane says:

  uuuuuuuuhhhh! crazy! rock and roll på tuppa. hade bra! XD
  yihaaa! (oi… er visst litt trøtt igjen…) Natta! ;)

 7. Benedicte says:

  hihi nam-nam-nam. xD
  ååh skulle ønske jeg kunne være der sammen med dere og ha det moro i japan, savner deg! Har skikkelig reisefeber for tiden, japan-resiefeber. xD

  lol husarrest og 20år. :P

  Skålene ble kjempefine da! Keramikk er sykt vanskelig syntes jeg, *impressed* :D

  • wictorianart says:

   Men vent litt, hva har jeg gått glipp av nå? Når kommer du til Japan??? :P

   Hadde vært så kos om du var her. Savner deg sånn! D:
   Kermaikk er dræt, men det gikk jo etterhvert!^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s