Faen… Jeg er forelska… Tror jeg… Eller nesten da.

Ok dere, nå har jeg akkurat kommet hjem fra Osaka her… Og jeg bare… JA! Jeg tror jeg er forelska, og jeg bør ikke være det engang!

Forhåentligvis er det over i morgen! Dette er sikkert bare en super fascinasjon, tenker jeg! Men altså forrige helg, da jeg var på nattklubb så møtte jeg denne mannen, som jeg forresten greide å kysse, men det husker jeg ikke da. Men vi hadde iallefall bestemt oss for å møtes igjen i dag da.

Så vi dro å spiste lunsj på et supert sted. Og det var så utrolig god mat, bare sånn btw!

Jeg var litt nervøs i starten, men alt gikk jo supert.

Tetsuo blir 26 år neste lørdag, og jobber som akupunktør, stikker nåler i folk og sånt. I tillegg er han kostholdsrådgiver, som er SUPERT!! Og rent bortsett fra det er han super hyggelig, sjarmerende og totally… Ja, jeg er bare lol nå.

Alle vitaminene hans.

Dør på meg.!

Den andre bra parten er at han er høy OG har muskler og generelt er super hot!

Uansett, vi spiste takoyaki i dag. Siden Osaka er kjent for det.

Takoyaki mann!

Hihiiii! Er han ikke vakker??

Hva skjer med meg egentlig? Nei jeg vet ikke! Jeg blir sikkert frisk i morgen! Kur meg! HJELP MEG!! REDD MEG!!

*Sukk*

Uansett, så kommer altså ikke dette til å funke likevel, fordi han har visst, litt dame!? Eller, det var komplisert, sa han da. Så jeg antar at det det egentlig betyr er at han har dame, men han vil gjerne leke med Gaijin jenta- for det er stas, så vil han ikke lyve heeelt til meg heller, så han forteller halvveis sannheten.

Så min forelskelse i denne duden kommer til å ende i tårer. Men først skal jeg nyte det i 2-3 uker, til jeg blir litt mer kjent med han. Og nå!  NÅ er det senga og sove lenge og godt!!

 

Edit; i og med at min venninne misforstod denne posten litt, og andre også muligens kan gjøre det får jeg komme med noen etterord, selv om det kan leses i kommentarfeltet her.
Min venninne antok altså at jeg roter med denne duden, som jeg da ikke gjør. Som står skrevet over her så møttes vi forrige lørdag (på en nattklubb) og kysset da. I går skjedde det absolutt ikke annet enn å spise og snakke. Og hvis det er roting, da altså…

Og som jeg skrev så antydet han at han kunne ha dame, eller ikke. Noe var komplisert iallefall, og mer fikk jeg ikke spurt fordi det var ikke mulighet til det der og da. Og om jeg gjetter riktig, så er det egentlig sånn at han ikke er singel (for det er så typisk min uflaks) og at han egentlig bare er en idiot som er utro elns. Men det har jeg jo selvfølgelig tenkt å finne ut.
Så når jeg da videre skriver at, “så min forelskelse i denne duden kommer til å ende i tårer. Men først skal jeg nyte det i 2-3 uker, til jeg blir mer kjent med han”, så kan det kanskje bety mer for andre enn det jeg mente. For å gjøre det klart så står det her; jeg kommer til å fortsette å bli kjent med han, på samme basis som da jeg møtte han i går. Jeg antar at de fleste ser at det står “nyte dette” og ikke “nyte han”, så jeg akter å nyte følelsen av å være betatt/småforelska til det går helt i vasken.

Har dere da noen flere spørsmål er det bare å fyre løs.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Faen… Jeg er forelska… Tror jeg… Eller nesten da.

 1. Carina Renee says:

  Hmm… javel…

 2. Linn Jones says:

  Koselig. Men for min del er menn som har dame på noen som helst måte ulekkert :P Hopper fra deg du henne liksom? :P Kommer til deg, full av hennes lukter og what not? :P

  • wictorianart says:

   Vel, dette gir seg nok om en stund. Jeg vet ikke hva som går av meg, jeg! Men jeg er ganske sikker på at grunnen til at jeg liker han så godt, er fordi han er uoppnåelig! Haha. For det er SÅ typisk meg. Jeg vil aldri ha de som vil ha meg, men de jeg ikke kan få, ja de vil jeg ha. Men så når jeg får de da, da er jeg lei:P

 3. Øyh… Husk slegga da :P

  Uansett – bare ta vare på deg selv.

  Ikke slik som du kan best selv, nei nei det holder ikke. Tenk et steg videre og se på deg selv med øynene til noen andre og tenk hva du synes er passende å gjøre ut fra det bildet du ser.

  Eller – bare drit i det og kjør på. Do whatever!

  Det er du som bestemmer tross alt. Gjennom smil, latter, tårer og skriking. Det er du som tar valgene :) Er bare her for å støtte deg når det trenges. Fordi om man er litt langt unna til å gi en klem, et smil eller en skulder å gråte på.

  Don’t get cut. Band-aids don’t help in situations like these >3

  Time is a healer tho~

  Kos deg <3

  • wictorianart says:

   Åååå Bent-Are.

   Ja, han sa liksom egentlig ikke så mye om den situasjonen sin da. Han nevnte liksom bare at det var komplisert. Jeg er nødt å spørre han ut om hva han egentlig mener med det. Men her må man trå forsiktig frem.
   Jeg hater å være forelska. Men føler meg bedre i dag. Er ikke helt på den rosa skyen lengre. Ta meg ned fra den rosa skyen’a!

 4. Carina Renee says:

  Altså, mener du seriøst at du roter med en fyr du muligens tror har dame? =P Er ikke det litt respektløst ovenfor henne? Ville gravd litt mer i dette før jeg kasta meg for hardt over han.

  Og ville muligens vært litt mer forsiktig med hva jeg la ut om på bloggen her… Det er jo ikke akkurat noe man skryter av/legger ut om for allmenn skue.

  No offense altså, du vet jeg er glad i deg, og jeg vet ikke om du kødder eller ikke – men hvem som helst kan lese denne bloggen – også fremtidige arbeidsgivere osv. Ting kan misforstås.

  • wictorianart says:

   For det første så er jeg ikke sikker på om han har dame eller ikke. Problemet her er at han snakker ikke noe engelsk, men fra det svaret jeg fikk av han- på japansk, så kan det hende at han har dame eller ikke. Det kan virke (om jeg forstår ordet rett) som om han i det minste har en annen jente i bilde, men at de ikke er sammen. Eller at han og henne kanskje har gjort det slutt men det er ikke helt over ennå. Han svarte rett og slett ikke særlig på det.

   Og da jeg møtte han sist lørdag så kysset vi, da, i går var vi bare sammen og snakket osv. Og det var ikke som om han sa til meg; Hey, jeg har dame, skal vi kline? Jeg spurte jo faktisk ikke før i går. Så jeg tror ikke jeg vil si at vi roter sammen at the moment heller, siden sist lørdag var fylleklining og i går var et like vennlig møte som jeg og du ellers har.
   Jeg vil gjerne date denne fyren her, ja. Men først må jeg jo faktisk finne ut hva som skjer med han og det merkelige svaret han ga meg. Har han ikke dame (begging on my knees) så skal jeg iallefall på date med han.

   Men en annen ting som jeg står for er; Alle får ta ansvar for sitt. Det vil også si at om han har dame, og velger å være utro, så er ikke det mitt problem, med mindre jeg har et forhold til henne eller hun er venninna mi.
   Om min kjæreste var utro mot meg, med en eller annen random jente så ville jeg aldri i verden sagt noe på henne, for det er helt og holdent den som er i et forhold som har et ansvar. Og jeg vet det er delte meninger om dette, men dette er min mening.

   Men uanz, så langt oppsumert; Jeg vet ikke om han har dame, det kan virke sånn, og jeg akter å finne ut av det. Men kjenner jeg meg selv rett, så har jeg så mye “flaks” at han garantert har dame da, så selv om jeg er super betatt av denne duden, så kommer det nok som jeg sa, til å ende i tårer, nettopp fordi han ikke er ledig. Men da bør jeg jo bare være glad, i og med at han isåfall var en retard og kysset en annen jente mens han har kjæreste. Så det gjenstår vel egentlig bare å se hva for en fyr han er nå.

   • Carina Renee says:

    Ok ,jeg forstår. Men er jo sant som du sier – hvis kan faktisk har dame, og likevel roter med deg – er han da noe å samle på? =P

    Håper du finner ut av det, da :) Du vet jo best selv hva du vil og hva som er riktig for deg.

   • wictorianart says:

    Jeg kan forstå situasjonen hans om det er i ferd med å briste eller de ikke er forelsket i hverandre eller whatever. Er han utro, så tørr jeg nok ikke satse på han, nei.
    Men jeg vil finne ut hva som skjer her.

 5. Carina Renee says:

  Skjønner litt mer av greia nå. Ikke alltid like lett over internett når man verken har kroppspråk eller tonefall å tolke. Beklager styret =)

 6. molle says:

  oh guuurlxp hadde akkurat det samme i japan selv:P var ikke før veldig god damn sent at fyren sa”jeg kan kanskje muligens egentlig litt dame”. they really don’t mind cheating a bit it seems:P huhuhu^^ lykke til videre^^

  • molle says:

   men forresten den fyren jeg snakker om slo opp med dama uken etter, så det kan jo hende tetsuo tenker det samme^^ ganbattene!

 7. yuuki says:

  Er ikke alltid like greit i sånne situasjoner..at all. Får bare håpe bønnene dine blir hørt, at han ikke har dame, og bare vært noe dumt som har kommet i veien akkurat nå

  • wictorianart says:

   Jaaa, jeg vet ikke!
   Jeg skal møte han igjen på mandag da. Han ville ta meg med til en kompis av seg som eide en uteplass og sånn. Og mange av vennene hans som kunne litt engelsk skulle visst også dit. Ikke det at jeg trenger å møte de egentlig, men det er jo sikkert koselig likevel! ;D

   • yuuki says:

    Det blir det nok! ^^ Så kanskje du snart finner ut av hva han egentlig driver på med også. Interresert i å være med deg er han hvertfall!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s