10 mennesker i verdens minste leilighet

Midt i uka her bestemte vi oss for å ha fest hos Shun i går, uten å spørre han. Men han sa jo selvfølgelig ja, som den knuppen han er! Og det var virkelig digg at det var fredag igjen, det betyr jo tross alt karaoke!

Alt startet på skolen som vanlig

Speaking partneren min.
Som jeg hadde lunsj med.

Mens vi står utenfor skolebygget og sier 20 ganger i løpet av 2 timer at; nå skal vi gå. Så gjør vi jo ikke det likevel. Tar gjerne 1-3 timer å komme seg fra skolen og avgårde til Jankara, karaoke plassen. Men det betyr jo også at man rekker å komme i snakk med mennesker man ikke kjenner fra før også.

 

Kom i snakk med denne mannen, som skal til england å utveksle i 2 år fra juli,
så vi har avtalt at jeg skal besøke han og han meg.

Dere vet Jay, ikke sant? Ja, han røyker, men jeg har gitt beskjed om at jeg ikke liker det noe særlig da, så han later som at han slutter. I det minste prøver han litt da. Men mens jeg stod å snakket med folk ser jeg at han sniker seg bak hjørnet, for å ta en røyk. Og jeg fikk _nesten_ tatt bilde av det.  Men så var jeg forsen og da ga han røyken tilbake til Shun istedet.

Altså… for min del skal han bare røyke, om han vil ha kreft og svarte lunger.
Ikke mitt problem.

“Ale you selious?”

En veldig flau Jay. “Shiiit, hun så meg!”

Har dere noen sinne sett et mer uskyldig ansikt enn dette?
“Unnskyld, jeg skal ikke gjøre det igjen!”
Haha, søt<3

Disse guttene elsker virkelig de store kameraene vi har med oss,
og poserer gjerne- hele tida.

Yoshi. Han vil gifte seg snart og ha kjæreste.
Han får ikke lov å flytte ut hjemmefra, fordi moren
mener han er en player. LOL

Tror jeg må adoptere Shun! Han er så vakker.

Boys Love

Og endelig ble det karaoke, etter hundre års ventetid!

Ååå, det er så morsomt! Alle er bare så med når vi er på karaoke!

Da vi var ferdig på karaoke avtalte vi å dra opp til Cafe Istanbul. Som er en koselig liten plass. Det var jo ingen andre enn oss der, så vi følte at vi var en stor familie en semistor stue.

Aolai og Miina

Er så glad for at vi har funnet denne gjengen!

Masashi! Han har alltid så kule smykker!

Etter å ha spist litt, drukket litt og sånn, så gikk turen hjem til Shun som skulle vise oss sine kokkekunnskaper. Shun’s leilighet, er som andre japanske leiligheter= Veldig liten. Men det er jo bare veldig koselig. Alt blir så intimt, og alle sitter på gulvet og overalt. Man bare må være glad i hverandre.

Fotball-spilling på gang.

Aolai fra Australia, med kinsesiske foreldre.
Hun er bare så søt!!

Meg og Jay

Mat på gang.

Så bare;

Wtf skjer her egentlig!?

Vel, alle kokker må jo være halvnakene når de lager mat da.
Er da maten blir best.

Jeg tror dette bildet beskriver seg selv helt fint.


Til en forandring var det guttene som ville strippe…

Hoho! Se på meg!

Er det noe her, mon tro?

Whatever face, next shot.

Deilig.

Jeff og Phil

Dette er jo skikkelig homsepatruljen på G.

Men hva dette er, det vet jeg ikke;

Naaaamm! Nabe!

Stor spiseren syntes selvfølgelig også det var gøtt!

Kokken selv.

omnomonom.

Her kommer et WTF-bilde;

WTF”!?

Uansett, jeg hadde bilder av alle som lå klynget sammen på gulvet i dag og sov, men jeg glemte selvfølgelig igjen kamera mitt hos Shun da. Så de bildene får komme i etterkant.
Akkurat nå er jeg på vei til Osaka for å møte en venn, og senere møte Miina og Junko (som jeg møtte jula i fjor). Vi skal ut på Pure i kveld, så det blir sikkert koselig. Det eneste jeg er misfornøyd med er at dusjen står på ute. Altså, det regner…

Favoritt sangen min for tida;


 

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to 10 mennesker i verdens minste leilighet

 1. Marielle says:

  Du må jo høre på norske Big Bang :D Girl in Oslo <3

 2. Yuuki says:

  Ser ut som du har det gøy der nede da :D kooos
  Shun var supersøt! : o

 3. Carina Renee says:

  Haha, jævlig bra bilde det hvor han fyren har hånda i kjeften:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s