Mangel på hjerneceller

Jeg får bare beklage for mye snakk om at jeg trenger hjerneceller, at jeg mangler hjerneceller, at jeg ikke finner hjernecellene mine eller at jeg har mistet de et eller annet random sted.

Det føles jo egentlig ut som om jeg svever mellom himmel og død her jeg sitter og prøver å erindre hva som har skjedd i det siste. Men når jeg har sovet mindre enn 4,5 timer i dag, så er det ikke rart at alle kanjiene jeg studerer bare fordufter i hjernen min, eller at jeg ikke skjønner hva jeg skal skrive her.
I går hadde jeg jo noe å skrive, men jeg er bare helt zombie nå, så det er borte vekk!
Men!! Selv om korttidsminnet mitt er defekt,  så har jeg funnet bildebevis på hva jeg har gjort i det siste! Som da vi si… I går, tror jeg.

Jeg har vært med Miina, i kantina, oi det rima!

Jeg og Jay hadde visst en dyp samtale

Jeg lærer forresten en del koreanske ord og fraser for tiden, siden jeg og Miina henger med koreanere i tillegg til japanerne våre. Det er jo bare så koselig. Og morsomt å lære seg noe nytt! Selv om jeg syns koreansk er vanskelig da!

Så merka vi kameraet da.

Da vi satt i kantina da disse bildene ble tatt, kom vi i snakk om Japanere og kjærester. Ta Shun for eksempel… Han har en kjæreste, som vi _aldri_ har sett (før i går). Og vi spurte og gravde, for for oss er jo ikke dette logisk i det hele tatt. I Norge så møter man jo kjæresten sin nesten hver dag, der. Men Japanere legger ikke en gang til kjæresten sin på Mixi eller Facebook, som oftest.

Whaat? Det er jo så teit! Er Koreanere sånn også?

Selv om man har kjæresten sin på samme skole, så er hun eller han så opptatt og har så mange venner at man ikke har tid til å møte kjæresten sin, sa Shun. Hva i all verden er det? Det høres jo egentlig bare ut som om et 2 månders langt forhold som holder på å gå rett i vasken. Hadde det vært Norge så ville jo alle trodd noe var galt.
Og angående å ikke legge til kjærester på Mixi eller Facebook, så var det fordi at man ville ha privatliv. Jasså? Høres bare mistenkelig ut, mener jeg. Det er iallefall lett for Japanere å være utro i såfall, og leve dobbelt liv.

Jeg sier ikke at man må møte kjæresten sin hver dag, men når man går på samme skole og bor i nærheten av hverandre og såvidt ser hverandre en gang i uka- da har man et problem. Eller, om det hadde vært meg- ville det vært et problem.
Så vet vel de fleste at Japanere ikke holder hender ofte, eller kysser i offentlighet. Det er veldig fy fy.

Koreanere har samme mening som oss, at Japanere er rare når det kommer til kjærester. For det meste var koreanere som oss i Norge på dette med å holde hender i offentlighet, møte kjæresten sin ofte osv. Hvorfor ble Japan som dette? Det aner jeg rett og slett ikke.

Japanere er rare, men jeg liker de.

På fredag har jeg selvfølgelig en stor prøve- igjen. Så jeg driver å leser for harde livet nå, disse dagene. Og dermed endte jeg opp med å sitte lenge oppe i natt, for jeg hadde masse lekser som måtte inn, og kanji måtte pugges de også! Heldigvis er det langhelg til helgen som kommer! Og jeg og Miina og gjengen har masse planer!

Eller, alt er helktisk hele tiden. I morgen skal jeg spise middag med venninne, fredag skal jeg til Kyoto og være med Kenta igjen og en blåøyd italiener. På fredag kveld tror jeg det er fest hos Shun. På lørdag skal jeg til Osaka og møte en kar som heter Tatsuo, lørdag kveld er det karaoke, og på søndag var det et eller annet som skulle skje da også, men husker virkelig ikke hva! Går i surr!

Den mystiske kjæresten til Shun. Som vi endelig fikk treffe!
Veldig søt jente <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Mangel på hjerneceller

 1. Miina says:

  Er det på fredag det er fest? Nå er jeg forvirra XP jeg aner ikke hva som skjer i helgen jeg heller! Jeg husker karaoke og en fest, men ikke når og hvor og med hvem?

  ..og nå sitter jeg også og leser bloggen din i stedet for å pugge kanji da.. <.< blog <3

  • wictorianart says:

   Haha, jeg er helt på dette stadiet jeg også!
   Alt bytter hele tiden! Jeg skjønner ikke noe!
   Men så husker jeg også noe om karaoke på søndag! Skjønner ikke noe!….

 2. Heisann :) Lurer litt på hva du studerer?
  -Mvh Michael

 3. Marie says:

  Koreansk er jo nydelig :D

 4. Ane says:

  hihi! ^^ Det er bra dere har “orden” i sakene! isoi-hito folk ;) lol!
  Btw! Tomoko sier at det sannsynligvis ikke blir noe Kansai på noen! :S Det er nemmelig sannsynligvis ikke mangel på utvekslingsplasser nå som vi er mindre kull :S Uæææææ! :'(
  Glad i deg Wictoria-vennen!
  Stor klem!

  • wictorianart says:

   Whaaaaaaaaaaat??
   Jammen… Folk må jo få komme til Kansai? Hvor skal man hen da??
   Skal alle til Josai eller Hokkaido da?

   Jaja, josai eller hokkaido er bedre enn ingen Japan da!

   • Ane says:

    Det er sant :) det blir vel sannsynligvis Josai på meg, men jeg har fortsatt tenkt til å spørre om Kansai når den tid kommer. Det er veldig mange som gjerne vil dit :)

   • wictorianart says:

    Skjønner! Håper alt ordner seg uansett! ;D
    Glad i deeeeeg!:D

 5. Så spennende :) Antar at du har planer om jobb i Japan eller i en eller annen stilling der du får bruk for språket? Eller tar jeg helt feil? :p
  Det høres veldig spenennde ut. Er personlig veldig interessert i japansk og generelt øst-asiatisk kultur, så dette er en blogg jeg vil følge mer med på i fremtiden. Er dette det første året du studerer i Japan? Har du lært mye på egenhånd i Norge? :D Fortell, fortell *excited* :D

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Ja, det er planen min, men jeg vet ennå ikke hvordan jeg skal gå frem for å få til dette. Jeg er snart nødt til å sende mail rundtomkring og forhøre meg litt hva som er lurt å gjøre. Det er vanskelig å finne jobber som har med japansk og gjøre, faktisk. Men jeg gir ikke opp!
   Dette er andre gangen jeg er i Japan! Jeg bodde 5 månder i Chiba før, og der trivdes jeg desverre ikke kjempe godt!

   Jeg har studert japansk på universitetet i Oslo i tilsammen 2 år, så det blir 3 år med japansk til sammen nå da! Veldig spennende språk. Elsker det virkelig!
   Hvor fant du bloggen min?
   Veldig koselig at du vil lese <3

 6. Så spennende! Mildt sagt passe sjalu ! :D Hehe. Veldig fascinert av øst-asiatisk kultur, MÅ bare dra dit. Du får stå på så finner du noe vet du :) Skjønte litt at du hadde vært der før da jeg leste gjennom bloggen din igår. Leste helt tilbake til innlegg fra Juli, haha. Hmm, hvorfor trivdes du ikke?
  Jeg googla desucon blog for å lese litt om hvordan årets desucon var (lol, henger etter, men var litt i sammenheng med coscon som ble arrangert forrige helg), og da kom du opp :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s