Sweat in Japan

Herregud… Hvor skal jeg starte?

Alt startet jo seff i Norge på søndag morgen. Og det været jeg forlot da var grått og trist! Det var veldig merkelig å sitte på flyet på vei til Japan. Man følte liksom at man egentlig bare skulle kjøre fly og så skulle man rett hjem igjen.

Hadde ingen følelse av at flyturen gikk til Japan, selv ikke når alle Japanerne begynte å strømme på flyet i Nederland.

Jeg tok i mot et tips fra en Australsk kompis om å drikke litt vin for å sove lengre og bedre på flyet, og tro meg, det funket. Men først hadde jeg kjørt i gang Shrek og 2012. Jeg burde ikke sett 2012, men sånn ble det. Og nå vet jeg hvordan jorda ser ut når alt går til helvette.

Etter 15 timer reise ankom vi Japan, og ble møtt av folk fra skolen som skulle frakte oss til vårt nye hjem.

Det første som hendte var at da vi kom ut av flyplassen slo varmen mot oss. Først trodde jeg at det var sånn varmluft som kommer når man går ut dører i Norge, men neida, den forsvant aldri. Man går bare konstant å puster inn luft som er så tykt som vann og svetter starter sekunder du kommer ut. Og jeg hadde på ULLSOKKER!

Jeg må si at Kansai er utrolig mye bedre enn Josai, så det lever virkelig opp til alle forventninger! Alt er på plass, og ingenting er tull, så det er utrolig digg! Og alt er så peeeent og fiiint og ja <3 Liker meg her masse, og det er kjempe lett å komme i kontakt med både Japanere og Gaijin’s!

Første dagen gikk bare ut på å bli kjent i området, shoppe (sykkel f.eks) snakke med folk og kjenne litt på det å være i Japan igjen.

Selv om jeg bare har vært her i to dager nå, føles det ut som om jeg har vært her i flere uker! Og jeg føler det har skjedd så mye på så kort tid, så det liker jeg!

Første dag på universitetet gikk ut på å spise skikkelig japansk frokost, med grønnsaker, misosuppe og ………. Er utrolig fornøyd med det, elsker det, liker det og det er nammenamm!

Så har man ellers skaffet seg mobil, endelig. Blitt kjent med tyskere, japanere og vi fant til og med Petter i dag!!! Bare helt randomly på skolen! Det var han som ga meg tyskeren, så nå har jeg en person å øve tysk med også. Men for det meste har det gått ut på å rope Heil Hitler i dag da, og ikke så veldig mye fornuftig.

Jeg tror det eneste som er negativt, som jeg har merket så langt, er at alle japanerne antar at du ikke kan noe japansk fra før, så de snakker engelsk til deg. De er faktisk ganske gode å snakke engelsk, mange av disse menneskene. Veldig imponerende må jeg si. Men jeg tror btw at, de fleste utlendinger som kommer til Kansai ikke kan snakke så veldig mye Japansk. De fleste jeg har møtt har i alle fall ikke snakket så godt japansk. Så jeg er litt usikker på hvordan jeg skal få mest mulig utbytte av å få snakke japansk, men jeg finner vel noen japanske venner som ikke kan snakke engelsk etter hvert. Håper jeg…

Jeg ble litt redd når jeg fant denne på rommet mitt, men jeg tok det som et godt tegn at bibelen var på hodet. Men mamma syntes det var bra for meg, siden jeg banner så mye.

Så måtte vi gjennomgå regnværet i Japan, som er utrolig.

Mine samboere.

Kelly fra Canada.

Maria som også går under navnet Isabella.

Har i det minste fått alt inn i skapet mitt da.

Miina søta.

Elsker denne kjolen!

Skoleeeen <3

De har til og med MAC Donalds på skolen. Men det må de vel ha når det er så mange amerikanere her.

Men meg var flink å spise japansk mat. Føles bra da!

Mens jeg og Miina løp rundt på skolen, møtte vi Petter!

Isabella

ENGRIIIISH!

Tyskeren min, Benjamin.

På vei for å spise sushi.

Tatsuya, Benjamin, Chris og Petter.

Rosa mobil! Jeg syns det er kult, jeg, faktisk.

Sushi på rulleband.

Petter i ventekø.

Tatsuya

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Sweat in Japan

 1. Benedicte says:

  Ser annerledes ut en josai ja. xD Ser ut som du har kommet deg godt til rette allrede, sosialisering og greier! og du finner helt sikkert noen japanere å prate med så du får øvd masse, bare å kidnappe noe fra gata eller no. :)

 2. Ida Helene says:

  Gratulerer med dagen din idag, Wic! Håper du har det fint der borte;) (Preben hilser også)

 3. Liv Elin says:

  Åh deili alt e i ordn liksom. :) Han tyskern din va søt…han ser ut som en Benjamin. Du må sende mobil-epost-tingen din!

  Æ har ondt i føttern. Kan æ kappe dem av bare tru?

 4. Ane says:

  Sååå fiiint det er der!!! Jeg vil også til Kansai! :O Ikke Josai >_< Jeg får ganbatte :P Har vært flink til nå i alle fall! Savner deg alt vennen :( Glad du koser deg ^^
  Flott kjole forresten. Nykjøpt? ^^' hehe
  Stoooor Klem!

 5. karin says:

  Husk å vær flink jente å lese i bibelen oxo:))) Grattis m dagen,elsklingen min <3 <3 <3

 6. Ninja says:

  Så fint at alt er bra så langt da :-) Varmen går vel over om ikke altfor lenge…(?) Skulle ønske jeg kunne kommet til Japan på ferie akkurat _nå_, men er veldig glad på dine vegne! Håper jeg får til en tur på nyåret! Hadde vært utrolig gøy. Kan du ikke gi meg adressen din hvis jeg får lyst til å sende et brev? :) Lykke til med studiestart! *klem*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s