Piratfesten in my heart

Jeg starter med videoen, jeg;

Dagen i går startet tidlig og var fylt med stress. Alt skulle jo være klappet og klart til skuta skulle sette seil mot nye farvann.

Jeg følte virkelig at dette var gjennomført, og vi var alle klar til å helle i oss rom og bli slibrige pirater.

Selv om… Helt på slutten av kvelden fant vi ut at rommen var jo faktisk DØD! Vi skal ta den med til polet og spørre hvorfor de prøver å hindre pirater i å få i seg den ekte varen. Hvilken pirat vil drikke rom som smaker vann med romtilsetning? Vi ekke lurepirater lxm.

Karoliiiine som hadde pyntet seg med et søtt sjørøver flagg <3

I går måtte Kine være fotografen, for når man er vert har man virkelig ikke tid til å fly rundt å ta annet enn stress bilder.

Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er ovenfor alle som ville komme i går. Det betydde så utrolig mye for meg, og jeg koste meg skikkelig <3

Her er bursdagskaken Ane hadde baket til meg. Tro meg, vi var i kakehimmelen, alle sammen.

Som dere ser står Kine klar her, med Kamera <3 Takk for alle de fine bildene du tok, søte.


Tror dere vi holdt på å daue eller? Det er fremdeles kaker igjen, så om dere finner adressen til The Black Pearl på Nordstrand, kom å spis!

Captain Karrochan hadde laget Makroner og blåbærpai <3

Borte før man kunne telle til 3!

Captain Joakim!

Captain Wic

Captain Wic and Captain Asaki.

Want some?

Gleder meg til neste piratparty! Jeg har uanz investert i så mange piratting at jeg vil ikke ha noen andre fester!

Asaki er våt i øynene, kakedrøm <3

Ida, June og Silje.

Da alle var samlet, tvang jeg alle til å ha selvpresentasjon av seg selv, der de måtte si navn, hva de gjorde og hvordan de kjente folk som var her. Det var utrolig morsomt, og jeg tror det lettet stemningen litt. Man får på en måte relatert seg litt mer til hverandre også, og det er alltid spennende å få vite hva folk holder på med. Og ikke minst lærte man ting om meg, som til og med jeg hadde glemt!

Hos Silje fikk jeg forresten en boks makrell i tomat, leverpostei og nudler <3 Takk for gamledager søta.

Av June <3 fikk jeg en tegning av meg selv. Noen som kjenner den igjen? :D

Stilig:D

Fordi jeg er en nerdete Zelda fan, fikk jeg denne bamsen å ha med til Japan <3

Seff skal han være med! Takk Nina og Joa!


Jeg tror det vanskeligste med å ha fest der man inviterer alle vennene sine er; Kommer de til å passe sammen alle disse? Jeg har utrolig mange forskjellige type venner, så man vet liksom ikke om folk klaffer og om de kommer til å snakke sammen og sånn.

Første halvtimen var det nok lit awkward for alle, men det gikk seg til til slutt! Og jeg håper, og tror alle koste seg. Gjorde dere?

Mari og Linn

Mine kjæreeee <3

Mr Christian!

Nammenamm?

TiggerLinn på nye eventyr

Her startet The After Party!

AMAGAD!

Så, siden jeg tvang dere til å si noe om meg, vil jeg si noe om dere <3

Ane; Vi har vært gjennom mye opp gjennom årene, både godt og vondt. Du har gjort så mye for meg opp gjennom årene og vært så søt, er utrolig glad for at jeg fant deg da jeg var lita. Uten deg hadde jeg nok ikke tegnet i dag, vil jeg tro <3 Ane var den som presenterte Zelda for meg, som fikk meg til å starte og tegne skikkelig.

Kine; Ja, jeg var redd deg før jeg ble kjent med deg, men shait, not anymore! Det er få mennesker som får meg til å le så mye som deg. Jeg elsker den rå latteren din, og takk for at du har lært meg å bli et slemmere menneske når det trengs! Livet i Japan hadde vært DRÆT uten deg! (Ikke bli redd når du blir kidnappet i kveld)

Benedicte; Er ikke du verdens søteste, gullige jente? Kommer til å savne deg så utrolig i Japan. Latteren din smitter, og støtten din trengs. Jeg hadde seriøst aldri overlevd uten deg i Japan heller! Og jeg kommer til å savne furte/tegnestundene våre! Men vi tar det igjen når jeg kommer til Norge igjen! (selv om jeg da må til England for å tegne med deg)

Asaki; Jeg hadde ikke trodd at vi skulle bli så gode venner på så kort tid. Jeg kunne like så gjerne giftet meg med deg! Nå har vi levd oppi hverandre lenge, og jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne deg. Jeg setter virkelig pris på all stunden vi har hatt sammen, lange netter, studier sammen, spise sammen og generelt bare le og lære ting av hverandre. Gleder meg til å komme hjem til deg igjen!

Karoline; Unnskyld at jeg stirret så mye på deg før vi ble kjent. Men du vet jo, jeg var bare misunnelig på håret ditt! Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg liker best med deg, for ja, det er umulig å si. Vi har gjort så masse sammen, og tro meg, det var morro å være partners in crime, flytte til Oslo sammen og bli samboer med hver vår gutt, selv om du er den gjennværende av oss. Tenk alle gangene vi gikk ut i Tromsø og lekte drama på byen, og de gangene vi dro på Gründer og loka <3 Savner deg sånn!

Karrochan; Fack for en tilfeldighet! Jeg kan takke deg for japanese skillsa mine! Hadde jeg ikke funnet deg, hadde jeg ikke funnet de fantastiske japansk bøkene, eller tenkt på å studere japansk. Savner den tida da vi loka rundt i Tromsø og gikk oss bort i skogen og sånn, og satt til kl 4 på natta og studerte Japansk og alt som fulgte med. Gleder meg til vi skal på Tokyo Gameshow <3 LA OSS SKYPE!

Simen; Jeg kjenner deg ikke sånn kjempe godt, men du har alltid et smil og koser deg sammen med oss jentene, selv om vi er en pain in the ass! Takk for at du holder ut med Hello Kitty, roping, hyling, Twilight og gærne mennesker. Mer skal det bli!

Linn; ELSKER humoren din! Egentlig burde jeg satt deg til å skrive kommentarer på bildene under bloggen min, for det finnes faen ingen jente som har mer loka humor og kreativ hjerne enn deg! Jeg dauer alltid når du kommenterer Team Brill-bildene våre! Du har så syke påfunn noen ganger at jeg vurderer å gifte meg med deg og!

Mari; Jeg, du og kaptein Sabeltann in my heart <3 Selv om vi ikke husker hvordan vi ble kjent, så er jeg glad for at vi gjorde det, fordi en dag skal jeg stjele håret ditt og lime det på hodet mitt <3 Du er i likhet med oss andre, gal galere galest! Love to have you in my life, selv om det bare er 1-2 ganger i året! Make it more!

Katt; Søta sjæl! Var utrolig godt å ha deg i Japan også <3 Takk for vennskap, vennlighet og for at du er her og smiler og ler sammen med oss <3 Det settes kjempe stor pris på. Kom til Japan og vær med meg <3 Og fortsett å tegne masse masse! You know I love that!

Nina; Helt utrolig å tenke på at jeg ble kjent med deg gjennom brev. Jeg husker ennå den første gangen jeg møtte deg i real. Vi hadde aldri problemer med å komme overens, tror ikke engang de første minuttene var awkward. Jeg husker ennå at den sommeren holdt jeg på å daue av heteslag! Det er få steder jeg koser meg så mye som hos deg og Joakim. Og jeg håper du forblir i min verden forever! Men faen, ikke la katta drepe meg! :P Jeg er redd! HÆÆÆÆÆÆÆÆÆOIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYEEEEEEEEEEEHEEE!

Joakim; Du Joakim, du Joakim. Ka du syns om tørrfesk egentlig? Æ spiste en gang et tørka feskehau! Takk for at du kaller meg for downs og får meg til å le downsete med deg når jeg kommer på besøk! Takk for all fotosnakken vi har hatt sammen og takk for at du underholder meg på kjedelig dager! Du får meg til å ville ta bedre bilder ! :D

June; takk for at du ville komme, selv om vi ikke har møtt hverandre så mye før! Det lille jeg har sett av deg, må jeg si at jeg liker deg utrolig godt! Du er alltid så positiv og glad virker det som. Husker ennå første gang jeg møtte deg på TG, du var så entusiastisk og falt helt i smak hos meg! Du bærer absolutt ingen fordommer, som jeg kan se, og du sluker verden i nysgjerrighet!

Ida; Du tar nydelige bilder <3 Føler meg skikkelig tilpass sammen med deg. Da vi møttes først på desucon var du jo så utrolig gavmild og tok vare på invalide meg, kjøpte ting til meg og var bare superskjønn! Å møte mennesker som deg gjør meg super duper glad! Håper jeg får se mer til deg i fremtiden! Og stå på, og ban deg frem innen fotoverden!

Christian; Verdens gladeste mann? Takk for alle de hyggelige kommentarene jeg får av deg, alle bildene du har kjøpt av meg og for at du alltid er her og er verdens hyggeliste! Man blir alltid glad av å snakke med deg, no matter what! Du stiller alltid opp uten så mye som å sukke!

Silje; Hærlig jente du har blitt! Takk for at du tok turen innom i går, det var så koselig! Vi hadde det jo utrolig morsomt sammen når vi var yngre, og du er enda like energisk som du var da. Jeg er glad vi har fått litt ordentlig kontakt igjen, jeg savner deg virkelig. Håper jeg får se deg i Japan og at du kan ta turen innom der!

Jeg er faen meg sikker på at jeg kunne skrevet en kjærlighetsbok til dere alle sammen! Jeg håper seriøst dere alltid vil være i livet mitt, gjennom godt og vondt. Jeg kunne ikke bedt om en bedre vennegjeng enn dere. Og at dere kom i går, er den største gaven dere ever kunne gitt meg. Tro meg, det er helt fantastisk å ha så mange av de gode vennene sine samlet rundt seg på en kveld, selv om noen manglet. Jeg bare føler meg skikkelig prissatt og lurer på hvordan i all verden jeg greide å få så gode venner som dere!

Om Gackt hadde ringt på døra og bedt meg velge mellom dere og han, så hadde jeg smekka døra i trynet på han! Og DA bør dere skjønne hvor mye dere betyr for meg!

Liv Elin; HÆRLIG bilde du sendte meg i går! Savna deg skikkelig! Piratfest minner om deg <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Piratfesten in my heart

 1. Liv Elin says:

  Savne dæ åsså pusi…å æ vil seriøst ha en sånn hatt!!!! Har du tenkt å førtelle mæ kor du kjøpte den eller????

 2. Karoline says:

  Det var kjempefint i går, skikkelig vellykket :D Og aw så søtt av deg å ta deg tid til å skrive til ALLE :o Skulle tro du var busy med andre ting kvelden før du drar.

  Tror ikke helt på det med Gackt, da.

  Goood tur i morgen! Gleder meg til å se deg og Miina i Tokyo om under tre uker, herreguuuud <3

 3. Silje says:

  Du er helt herlig Wictoria!!!! Her var det virkelig mange flotte ord om de du er glad i!
  Jeg takker tilbake, og er også kjempe glad for at vi støttet på hverandre på FOTBALLKAMP! haha! Til info kan jeg meddele at kvelden min utviklet seg raskt til å bli en ut av meg sjæl opplevelse. Mista meg selv, og bankkort, førerkort, og ikke minst flexikort! Altså, en fullkommen aften!

  Hyggelig å høre dere koste dere videre.. Dumt det ble så raskt denne gangen, men kanskje vi sees i Japan, og om ikke, så sees vi når du kommer hjem! Og DA, DA spiser vi nudler på gulvet!

  Gooood tur!!!=)

  • wictorianart says:

   HAHA! Gleder meg til nuddel-date!
   Vi tar det igjen en annen gang, det var uanz bare dritfet at du faktisk kom! Selv om vi sikkert var noen raringer, who knows! Me likes, me likes!

   Noooes, du skulle blitt hos oss vettæ! Hadde du ennå hatt deg selv i behold. Kanskje litt skada med kaptein sabeltann på hjernen, men ellers fin!;D

 4. ahmagad så masse bra bilder!!! :D

  Og takk for fine ord<3 Nysgjerrig-Per (jeg er ingen Per.. Ingen Perine heller, fordensaksskyld:P en Nysgjerrig-June, tenker jeg vi sier!)

  Takk for fin fest:) håper det kan gjøres igjen når du kommer hjem fra awesom-land!

 5. wictorianart says:

  Skal vi gifte oss? hehehe
  Det er rart at du ikke er her! Henna kanji!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s