Japan på søøøøndag

Tja, aner ikke hvor mange timer, men tegna i Photoshop.

Det er seriøst helt sykt å tenke på at jeg drar til Japan på søndag. Egentlig skjønner jeg det ikke… Jeg skjønner det antagelig ikke før 3 dager etter jeg har ankommet japanlando. Men ja… Først og fremst har jeg en bursdag å feire på fredag, i oslo med mine kjære venner. Gleder meg utrolig til fredagen. Men gruer meg til å dra fra alle søtingene mine </3.

Egentlig er jo ikke bursdagen min før onsdag neste uke, men litt før-feiring skader jo ikke ;P

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Japan på søøøøndag

 1. Carina Renee says:

  Lykke til med reising til Japan igjen, og kos deg på fredagen:)

 2. Miina says:

  ja jeg vet! Jeg veksler mellom å ha en følelse av at jeg bare skal være her i Norge, og å få litt panikk over at jeg vet jeg skal reise til noe jeg ikke klarer å forestille meg hvordan blir! Det er så rart å vite så lite om hva som skjer etter søndag.

 3. Elli says:

  lykke til md Japan!! å tidli lykke md dagen<3

 4. ida says:

  førfeiring og alt i ett-fest! vi sees!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s