Tyskland VII

Som de fleste som kjenner meg vet, så er ikke jeg vanskelig å underholde. Alt jeg trenger er et kamera, papir og penn så kan jeg sitte i ro i flere timer uten å måtte gjøre noe som helst. Og får jeg ikke gjøre disse tingene, blir jeg som regel kokko i hodet.

Så mens Tim har jobbet har jeg sittet ute å tegna om dagene.

Søndagen var det jo vanlig Norgetemp.

Mattse

Oida, kjøpte jeg en for liten genser til Mattse?

Eller, den var kanskje ikke til Mattse?

Stolt far

Merk dere det.. Sko på inne.. Altså, har ikke opplevd det før nå da. Er dette vanlig i tyskland? Hos Tim gjør vi det jo ikke, men de er japanere. Og i Usa har de iallefall på sko inne, jeg vet ikke med england da. Om de har sko på inne eller ikke.

Farvelpraten

Bestfriends

Shiiit, looking like me momma! Lol

Postkortet jeg sendte Tim fra da jeg var i London.

Så var det på tide å dra fra han igjen da. Jeg tror det verste nå er at jeg ikke vet når jeg får se han igjen, om det er snakk om to månder, seks eller aldri. Jeg må bare vente å se. Å skulle få et sånt type “vennskap” som dette til å fungere, der vi ikke har noen grenser engang, er vanskelig. Iallefall, uansett hvordan nå enn det blir, om vi faller fra hverandre mens jeg er i japan eller ikke, så sitter jeg igjen med så utrolig mye. Jeg bare tenker på alt jeg har opplevd fordi jeg møtte han.

Desverre tror jeg at jeg vil si at det beste er å glemme denne mannen inntil videre. Det går ikke å leve i japan og være så naiv og tro at dette skal funke.

Å møte nye folk gir deg seriøst mye. Så dere folk dere ute, aldri tvil på å ta kontakt med folk og snakke md de, selv om det kan virke skummelt. Ta det livet har å tilby dere, og ikke vær redd for å prøve nye ting eller henge dere opp i rutiner. Livet har så sykt mye å gi dere hvis dere bare følger litt med.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tyskland VII

 1. Heidi says:

  Han Tim er kjekk altså :) håper du får se han igjen om 2 mnd!

  Briter går også med sko inne. Selv om det er sludd og dårlig vær ute! De drar med seg alt inn. Han ene jeg bodde med SOV med sko en gang. O_O omg.

  • wictorianart says:

   Oh my god, det er helt sykt egentlig. Kanskje det egentlig bare er Japanere og skandinavere som tar av seg skoene inne? Det er jo helt ulogisk! Hva gjør folka når de får barn og sånn. Tenk på alt de får i seg når de kryper på bakken!

   *sukk* Tim er litt for kjekk spørr du meg :P Han gjør meg jo gal.

 2. Miina says:

  Hmm, da jeg bodde i Tyskland tok vi av oss skoene når jeg var på besøk. Men kanskje de er mer åpene for å ha på sko inne, at det ikke er helt sykt rart å gjøre det slik som det ville vært i Norge?

  Du er så flink til å bli kjent med nye folk du :) Glad jeg skal henge med deg i Japan :p For jeg er har lett for å bli loner XD

  • wictorianart says:

   Haha, meg meg rundt kommer du garantert ikke til å bli loner søta! Vi kommer til å make a lot of friends skal du se ;D Hihi!

   Hmmm, ja jeg aner ikke jeg! Jeg syns det var utrolig rart at vi skulle ha skoene på liksom! Men hva kunne jeg si? haha, sette meg på bakbeina og bare; NEIN NEIN NEIN! :P Haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s