Tyskland IV

Siden jeg og Tim ikke brydde oss om å hente kofferten min på hotellet og sjekke ut, satt jeg på med Tim tilbake til hotellet igjen da han skulle på jobb neste morgen.

Jeg mener, jeg hadde tross alt betalt for en buffefrokost. Og den vil jeg jo ikke gå glipp av!

I tillegg hadde jeg god tid på å jåle meg til, siden jeg skulle traske rundt i Heilbronns gater og sjekke ut om jeg fant noe å ta bilde av der.

Rundt kl 12 satt jeg i lobbyen og ventet på at stakkars Tim skulle bruke lunsjpausen sin på å frakte kofferten min opp til han.

Dette var hotellet fra utsiden da. bai bai

Dette var vel ikke så vakker her akkurat, men men..

Fancy kjøpesenter da.

Jeg endte opp med å bruke 2 timer her inne. Og seff brukte jeg jo litt unødvendige penger, men jeg kjøpte shampoo fra Redken her, fordi det var faktisk billigere enn i både Japan og Norge. Yay for Tyskland!

Det er jo flotte kirker i hver by da, i det minste.

Etter å ha utforsket bylivet, snakket tysk og handlet mat, tok jeg tbanen hjem. Kjøleskapet til Tim var tomt, så jeg kjøpte en del for å fylle det opp med. Jeg lurer på hva han spiser i og med at det ikke var noe i kjøleskapet.

Jeg tror egentlig jeg må skryte litt av meg selv. Nå har jeg studert tysk på egenhand i kanskje litt over en månde, og jeg følte jeg klarte meg utrolig godt å bare snakke, og med tanke på at jeg faktisk kunne føre en del samtaler og sånn. Og det føles digg, å vite at man greier ting som dette, om man bare vil. Faren til Tim ble også kjempe overrasket da jeg snakket til han på Tysk da jeg kom hjem, for sist jeg var her kunne jeg seriøst ikke si noen ting. Men nå greier jeg endelig å kommunisere med de da.

Så da jeg hadde snakket med han, gikk han opp i stuen og sa til sin kone; Hun kan jo faktisk snakke tysk nå! Ganske godt også!
Godt var det jo egentlig ikke, spurte jo bare om noen småting.
Men regner med at om et års tid så er tysken min enda bedre.

Arbeidsnarkomanen kom hjem i 8 tiden på kvelden, og da så vi film og koset oss med middag og vin. Elsker forresten vin i Tyskland, det er så mye godt. Og jeg liker egentlig ikke vin noe særlig.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s