Kjærleik for makrell i tomat!

Nå har jeg akkurat kommet fra butikken, etter et meeeeget viktig ærend!

Nå har jeg kjøpt inn makrell i tomat og leverpostei til et halvt års forbruk!

Tanken på å leve uten makrell i tomat høres ikke hyggelig ut.

Og siden jeg har en grønn eske, som til Japan skal, så bestemte jeg meg for å kjøpe dette da <3

Ja her er den grønne esken. Den kostet meg altså nesten 500 kr, og da er alt betalt seff.

Den er jo ikke så stor, men jeg har altså lov å putte 10 kg i den.

Foreløbig er den 7,5.

Jeg må også få tak i Redken shampoo før jeg drar til Japan. Overlever ikke uten hårprodukter som er egne til det elendige håret mitt. I fjor ble jo håret mitt så tørt at bare en så på det knakk det av hodet mitt.

Tja… Lurer på hvor lenge makrell i tomaten varer? Jeg bruker en halv boks per dag, og jeg har 18 bokser, gange  to; 36… La oss håpe jeg ikke spiser makrell i tomat HVER dag!

Har dere noensinne smakt ris og makrell i tomat sammen? Det har jeg, og det er superdigg!

Jeg har valgt å endre hele rommet mitt btw.

Ja, er det ikke flott?

Jeg har valgt å stjele en Kiwi vogn også.

Men jeg skal levere den tilbake, i motsettning til alle andre som bor i denne blokka.

Ja… Rommet mitt er ikke til å kjenne igjen.

Nå er det vel egentlig bare kontoret mitt, ettersom at jeg har flyttet senga mi inn til rommet til Asaki og sover der! Kan ta bilde senere av hvor koselig det ble hos henne nå <3

Og igjen som i fjor, bor jeg i koffert i en måndes tid, til jeg skal til Japan.

Men WOHO! Jeg drar til Tyskland om en uke! :D

Til ære for det;

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kjærleik for makrell i tomat!

 1. Karoline says:

  Jeg tror jeg må ta med like mye kaviar som du tar med makrell i tomat. Også knekkebrød, da. Men egentlig vil jeg også prøve å være flink denne gangen og finne mat i Japan man kan spise til frokost o.l. og ikke være avhengig av Norge, men jeg vil jo ikke dø av matmangel/bli supertykk av all loffen heller. DOUSHIYOOOOU!

  Kan tenke meg Kiwi var tom for makrell i tomat nå 8D

  • wictorianart says:

   Jaaa, jeg er helt enig! Jeg vurderte kaviar, men jeg fant ut at leverpostei og makrell i tomat var det viktgiste. Knekkebrød hadde vært supert ja, men jeg tror jeg skal prøve å spise mye ris til frokost og sånn. Det kommer vel til å gå i ris og makrell i tomat blanda og sååååå med grønnsaker og frukt vedsiden av! Men jeg skjønner ikke åssn jeg skal la være å spise for mye ris da O.o

   Men jeg har blit ganske flink å lage obentouer i sommer som bare inneholder grønnsaker, frukt, fisk eller egg. Så jeg troooor lunsjen skal gå bra da. Tenker det sikkert blir ris til frokost og kanskje middag. Men jeg har også bestemt meg for å være flink å spise mye japansk mat. For det angra jeg på at jeg ikke gjorde dette første halvåret. SKAL lære meg å lage et eller annet så lenge det er sunt D:
   Jeg nekter å spise den loffen til Japan’erne iallefall!:P

   • Karoline says:

    Eniiig. No more loff. Bare i helgene, kanskje, men bare hvis vi har brødrister på dormen. Åååh teite Japan som ikke bare kan ha vanlig brød og knekkebrød >: Kanskje jeg må leve på yoghurt og den oversøte frokostblandingen deres.
    Men ja, jeg angrer også på at jeg ikke spiste mer japansk mat, eller mer spennende at in general! Det ble mye det samme. Men ikke denne gangeeen!
    Det er ikke farlig å spise så mye ris, da, bedre enn å spise loffen :D Kanskje jeg også faktisk skal kjøpe ris denne gangen…

   • wictorianart says:

    Åååå den der frokostblandinga dems er HELT jævelig. Jeg blir kvalm av den :P
    Jeg tror også at det blir loff i helgene, da er det lov liksom :) Jeg ble aldri fornøyd med yoghurtene dems heller D: Haha, japanere ass!
    Jaaa, vi kan jo lage sånne risboller med f.eks kylling inni, eller fisk eller et eller annet vi kan putte i den. Eller sushi til frokost og sånn!? Eller ris å grønnsaker. Asaki har vist meg sånn der greier man har på risen, sånne type smaker som er kjempe gode. Hva heter det igjen? Hmm… Furikake tror jeg det var. Men det er jo kjempe godt å ha på risen da, uten å måtte tilsette verken soya eller annen saus. Da funker den fint for seg selv, sammen med f.eks egg eller grønnsaker, eller fisk. Eller kanskje sånn tofu greier.

 2. Miina says:

  omg! jeg burde også få med meg makrell i tomat og kaviar og ost! Hvordan skal jeg leve uten det! Men igjen, hvis jeg bor hos en familie er det kanskje rart å spise slikt for seg selv XD Får få mamma til å sende meg litt etter en stund, så kan vi ha makrell i tomat-party ;)

  • wictorianart says:

   UUUH! Gleder meg DRITMYE til makrell i tomat-fest!!! Den er jeg med på!:D
   Tror jeg også må få tak i kaviar. Eller jeg vet ikke! Jeg kan leve på makrell i tomat resten av livet!:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s