GACKT

Flott postkort?

Så bare….. Møter man kjentfolk I LONDON LIKSOM?!

Kos da!

Meg har gjort meg klar for å møte Gackt <3

Tja, og jeg tok ikke med kamera engang fordi det var jo uanz ikke lov å ta bilde da! Men herregud, var SÅ lang KØ!

Jeg ble jo helt gal og fylt av angst. No no, alle de menneskene skal stjele min mann!!

Men shiiiiit, så kom vi inn der da, og vi var kanskje 9 meter fra scena liksom! Hallo jeg bare… Ville dø på meg….

Og jeg har ikke nok ord til å beskrive åssn det føltes når den mannen kom ut på scenen.. Jeg ble stående lamslått i flere minutter. Der var den mannen som jeg har drømt om, grått til og sikla etter i flere år. Og plutselig var han ikke et bilde eller en dårlig youtube videolengre, men han var faktisk… der! Og jeg ville gråte, men fikk det ikke til. I motsettning til de andre menneskene da.

Alt jeg tenkte på gjennom hele konserten var, du må lagre hver eneste bevegelse han gjør så dypt inni hjernebarken som overhodet er mulig! Så jeg hoppa ikke som alle andre, jeg stod bare å stirra og stirra.

Men for første gang siden jeg var 10 skulle jeg ønske jeg var høy. Mennesker som er høye bør bare gå å legge seg (bortsett fra Ane da). Men jeg fikk i det minste lov å støtte meg på en 2 meter høy kar som først var skummel men så ble snill. Han het… Rich tror jeg. Og hadde en alvorlig vanskelig engelsk aksang. Jeg skjønte jo ikke noe, jeg. Men han var veldig søt likevel!

Men herregud…. >Gackt…

Trodde virkelig aldri jeg skulle få se han.

Men han kunne roa litt ned da. Jeg mener, først kalte han oss ” Mother fuckers”, “show me how much you wanna love me” (da var jeg helt stille), “show me how much you wanna fuck me” (Da hylte jeg så høyt at lungen min sprakk) og helt på slutten av konserten sier han. “We’re all family, we’re one. Brothers, sister, mothers and fazza”

Men han hadde bar overkropp så alt gikk BRAAAA!!!

Men shit… Gackt..

Men shit… Jeg har sett han…

OMG.. Gackt

STAY THE FUCK! Gackt…

<3

Bare SEEEE på dette liksom. TRYKK HER, TRYKK HEEER!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to GACKT

 1. Karoline says:

  Hahahaha <3 Du er nå en søting!
  "TRYKK HEEER TRYKK HEEER!" Jeg hører det bare med den hese stemmen du hadde for noen uker siden, herregud.
  Men iiih, jeg er skikkelig glad på dine vegner :D Barndomsdrøm i oppfyllelse~ Nesten.

 2. June says:

  :D det ser ut som om du har hatt det fantastisk! Omg gackt!!

  Hei når drar du til vakre landet? Kanskje du har tid til en skravle-kaffe en gang før? :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s