Noes!

Jeg er kommet meg ned til Oslo byen igjen, men……. Jeg er blitt syk! Ble syk i går! Er ikke det bare typisk? Akkurat nå har jeg hvertfall ikke tid til å bli syk.
Så jeg har flydd rundt i byen i dag med feber og alt som følger med. Jeg har fått kjøpt en del nødvendige ting til Desucon, så håper alt blir i ordnings der. Jeg har også skrevet ut tegningne mine i dag. Helt merkelig å se tegningene sine “utenfor” pc’n. Utrolig morsomt iallefall! Så håper jo det er noen som vil kjøpe.
Jeg skulle jo ha med Nabooru tegninga mi, men desverre har harddisken til den stasjonære pcn dødd, så nå får jeg ikke tak i den :( Utrolig kjipt! Prøvde å fikse pc’n i 2,5 timer i natt, og tilslutt måtte jeg bare legge meg. Men før jeg kom meg i seng skremte jeg naboen min da jeg kom fallende ut romdøra mi og skulle på do. Han så rart på meg og sa hei. Skjønner godt det, med tanke på åssn jeg så ut.

Nabooru tegninga ble forresten bytta ut med en Link tegning, så det er jo koselig! :D

Nå skal jeg bare rydde ut av kofferten og sove noen timer før jeg må våkne igjen og fortsette med forberedelsene her! STRESS!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Noes!

  1. Liv Elin says:

    Neiiii! Va du syk da vi snakka? Kor kom d fra liksom???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s