Noen har svidd seg gitt

Det har Stefan Pedersen gjort!

Jeg bør ikke skrive navnet til Stefan her inne en gang, for det er jo så mange tards som kommer inn på bloggen min bare fordi dere søker på navnet hans. Altså… Hvis dere vil finne snusk på Stefan, så kan dere jo heller bare spørre han. Stefan er ikke redd for å svare ærlig! Så vet dere det. SLUTT Å SØK PÅ HAN! Skaff dere et liv.

Gjør som meg! Heng sammen med han i stedet. Det er jo tross alt det eneste livet jeg har for tida!


Må ikke glemme sushi da. Det er vel også livet mitt for tida.

Jeg fikk A på japansk eksamen btw! Mer gidder jeg ikke si.

Dype tanker eller?

Stefan sku egentlig komme å se på kaninen som er her for tida, men… Ja, zomg, Stefan og avtaler. Det ordet finnes ikke i hans vokabular.

Sover du eller?

Hva gjør jeg ellers? Joda, jeg  er sykemeldt… Når har kneet mitt tenkt å oppføre seg egentlig? Jeg vil jogge!!

Og når vi snakker om hva jeg ellers gjør.. Joda, jeg bruker ferien min på å studere mer Japansk og Tysk. Tysk er foreløbig drit lett! Genau! Det kan jo _umulig_ være vanskeligere enn Japansk. Isåfall sliter jeg etter jeg har vært et år til i Japan og når jeg skal avslutte bachelorgraden min med Tysk.

Jaja, og ellers da?


I går dro jeg på et kurs for å lære hvordan man kutter mango. Det var kjempe nyttig. Jeg følte at de 500 kr jeg betalte for det, virkelig var fornuftig brukt!

Neida! Egentlig var jeg hos Ane!

MEN ZOMG! Det HAR jo skjedd noe latterlig stort, men det er så stort at jeg må lage et eget innlegg om det!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Noen har svidd seg gitt

 1. Mia says:

  Hahaha XD Ja, tysk er lett for nordmenn. Men er noe grammatikk som er ganske bitchy, man må huske en del drit. Sånn sett digger jeg japansk mer, for de har færre syke grammatikktilfeller enn tysk. Men japansk har et psyko skriftspråk da, så går vel opp i opp I guess. Har jo faktisk studert tysk i 5 år (3 år på uskola, 2 år på vgs), og jeg kan bedre japansk enn tysk :/ Likte aldri tysk.. Er noe med det å ville lære seg et språk selv, mot å bli tvingt til å lære et språk. Om du VIL lære tysk, er det nok kjempelett :)

  • wictorianart says:

   Jaaa, foreløbig er det bare morsomt!^^ Hihi, ja er allerede en del ting å huske, prøver å huske hvilke ting som er der die og das. Og da tegner jeg sånne latterlige tegninger og sånn. Et kritt med sløyfe og lange øyenvipper f.eks. Haha. Når ting er intetkjønn tegner jeg det bare at øynene er sånn; “X X”
   Det er skikkelig lol! Men enkelt å huske da:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s