Wrabbling Babbling

Nå sitter jeg da her, i rotet mitt på rommet. Jeg er så utrolig lei av å lese masse forskjellige tekster på japansk og prøve å huske hvert bidige ord korrekt, sånn at jeg får mest mulig korrekte oversettelser. Jeg regna ut at det tilsammen er ca 14 tekster vi skal kunne oversette til eksamen på mandag, og jeg har gått gjennom alle utenom 4 stykk i dag. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å få til det før det blir så alt for sent i kveld. I morgen har jeg hundretusen andre ting jeg må gjennomgå.

Antar det blir lite søvn, usunn mat og ingen sminke på meg til mandagen. Men når mandagen er ferdig, da tror jeg at jeg kommer til å være verdens lykkeligste person! Da kan jeg helt og holdent fokusere på ny grammatikk og ord i Japansken, starte å studere litt tysk og ikke minst tegne for harde livet til jeg skal ha Artstand på Desucon siste helgen i Juni. Gleder og gruer meg.

Jeg har en ting som jeg irriterer meg grønn over for tida; kneet mitt… Har hatt belastningsskade i kneet i ca en månde nå, og det ser ikke ut til at det skal bli bra med det første. Jeg blir jo helt gal av å sitte så mye i ro. Det eneste jeg kan gjøre er å dra på treningsstudioet og trene armer, rygg og mage. Ting som ikke har med kneet å gjøre. Jeg savner å jogge… Greit, jeg kan gå litt tur og sånn, men det begynner å verke i kneet etter 40 minutter. *sukk* Jeg hadde jo kjempe planer om å komme i superform til juni! Det går nok ikke nei. Men å trene styrke trening er jo bedre enn ingenting. Men jeg må være ekstra forsiktig med maten nå, og det er kjipt nå til sommeren. Det er alt for mye god mat “man skal spise”.

Nå må jeg forsette å oversette her. Gleder meg til 9.Juni. Da drar jeg tilbake til Tyskland igjen. Hihi^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Wrabbling Babbling

 1. juliess says:

  Husk at styrketrening også er supert for forbrenningen, så slaget er ikke tapt enda :-D

 2. Ulrikke says:

  Ah, selvfølgelig! Yndlingspusegutten min! Haha, ikke si jeg kalte ham det :P

  Utrolig kjipt med kneet ditt, forresten. Håper du blir bra igjen snart :) Selv skulle jeg nesten ønske jeg hadde skade i kneet, så jeg kunne brukt det som unnskyldning til å ikke trene.

 3. Ane says:

  synes det er lett å spise sundt om sommeren jeg :) masse fin fruk og gode bær og når man griller kjøtt så drypper allt fettet vekk i grillen ;) nom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s