Belle WIP

Dette er det jeg jobber med for tida. Har ennå stakkars Udyret igjen, og klærne hans, pluss bakgrunnen.

Jeg antar de fleste av dere har skjønt at jeg egentlig er generelt lei av å blogge om livet mitt. Det skjer jo egentlig ikke så mye, bortsett fra når jeg er sammen med venner eller er i Tyskland osv. I tillegg har bloggen min blitt mer fokusert på kunsten I guess. Som tegning og foto. Alt jeg bryr meg om for tida er jo tross alt Japansken (På mandag kan jeg slutte å bry meg om det, etter eksamen), tegning og foto.

Så jeg antar at de fleste også skjønner hvor utrolig mye tid jeg legger i redigering av bilder til bloggen min, for at det skal være interessant for dere å se på. Selv om jeg kanskje ikke skriver så mye lengre. Men jeg håper flesteparten av dere setter mer pris på mange bilder, som det er brukt en del timer på å få til. Andre igjen setter kanskje ikke like stor pris på at jeg ikke skriver så mye lengre?

Ikke vet jeg, men jeg koser meg hvertfall med å ta bilder av ting^^ Selv om ikke alt handler så mye om hva som skjer rundt meg.

Det er ikke interessant likevel.

Uansett, takk til alle som syns det er morsomt å titte innom bloggen min^^ Bruker seriøst flere timer på å ordne de bildene klare til bloggen^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Belle WIP

 1. Mogens says:

  Jeg har godt lagt mærke til den lidt lavere frekvens af blogposts, men jeg kan genkende fornemmelsen lidt.. jeg skrev også meget på et tidspunkt, men har efterhånden også fået den der fornemmelse af at ‘der sker jo ikke så meget’

  – men derfor er det stadig fedt at se billeder osv., Rothenburg f.eks. … jeg læste engang de der Yoko Tsuno tegneserier, hvor en af dem foregår i Rothenburg. Man kunne godt genkende arkitekturen, faktisk.

  anyways :) hyg dig!

  • wictorianart says:

   Ja, jeg tenker at det er kanskje ikke like morsomt for alle å lese hva jeg spiser på brødskiva mi:P Hihi!^^

   Bilder er alltid koselig å se på. Skulle bare ønske det skjedde litt mer i livet mitt, men sånn er det jo desverre ikke alltid:P Hihi. Blir nok litt flere innlegg igjen når jeg drar til Japan tror jeg.

 2. :) says:

  VIP *

 3. mona says:

  Hei:)

  jeg synes blogge dine veldig morsom å lese. har lest den siden jeg fant den tilfeldig på nettet da leste en del ting om japan. helt siden da har eg vært en lite fan av bloggen din, hehe. jeg synes du skriver på en morsom måte, du legger ut fine tegninger og bilder.

  forresten er du same? jeg har en same i familien min.

  • wictorianart says:

   Hei hei! Så utrolig koselig å høre! :D Kjempe koselig at du leser bloggen min. Nå er det jo ikke lenge til jeg drar tilbake til Japan igjen.
   Hihi, jeg er egentlig ikke same, men overdriver en del siden min oldemor/tipoldemor var same. Så jeg har sametrekk og litt sameblod men jeg blir ikke godtatt i sametinget eller hva det heter.
   Fortsett gjerne å kommentere! Det er så koselig <3

  • wictorianart says:

   Hei hei! Så utrolig koselig å høre! :D Kjempe koselig at du leser bloggen min. Nå er det jo ikke lenge til jeg drar tilbake til Japan igjen.
   Hihi, jeg er egentlig ikke same, men overdriver en del siden min oldemor/tipoldemor var same. Så jeg har sametrekk og litt sameblod men jeg blir ikke godtatt i sametinget eller hva det heter.
   Fortsett gjerne å kommentere! Det er så koselig <3

 4. mona says:

  åjsann. ser jeg fikk en del feil her. tastaturet mitt er så treig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s