Tannløs

Kan ikke være lett å være tannløs når man skal spise…

Litt vanskelig å være fjortis og i tilegg skulle være blid på mårran.

Herregud, jeg baka så mange muffins! Nå er jeg jo muffinsmaster!

De er for så vidt alt for gode også…

Hihi^^

Hmmm…

Ligner vi litt da?

Nydelige blomster på graven til Oldefar.

Håper virkelig det blir lenge til neste begravelse. Det er alt for trist…

Kaffeserviset som Oldemor er så stolt av. Porselen vet dere.

Vi ba presten på kaffe of kake etter begravelsen. Han viste seg å være meget interessert i Japan, så det var jo koselig. Jeg tror seriøst det er den morsomste presten jeg noensinne har møtt. Han hadde glemt lysene på bilen sin, og da vi sa fra til han sa han; ” Ja men jeg er så opptatt av at folk skal se lyset vet dere”

Da trodde jeg seriøst jeg skulle dø på meg av latter.

Da jeg hadde enda mer lyst å dø på meg, var det ikke pga av latter men Aske. Flyplassen måtte stenge fordi MR. ASKE kom svevende over sameland og bestemte at alle samene måtte holdes fanga i Nord-Norge sånn at ingen fikk dra sørover og oppleven varmen som er der. Det ville jo vært skandale. Men etter mye om og men bestemte asken seg for å chille litt som resulterte i at jeg sitter på min kjære hybel og har fritidsproblemer. Så i dag føler jeg at asken bare er KoseAske <3

Det bør den være i morgen også! I og med at jeg skal til Tyskland……….

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tannløs

 1. Liv Elin says:

  Hehehe presta har også humor…d hjelpe på! Håpe eyafjolseskyen holder sæ i ro over Russland så du kommer dæ av gårde…æ hadde førrestn prøvd å sende dæ ei melding i går å ikkje trøkt send…helt fjern. Men d va ikkje nåkka vikti, mest d æ skriv i denne. No ska æ drikke varm sjokolade å så ska æ på jobb. Mld på et eller anna vis når du har landa? *klæmmepå*

 2. Sara says:

  Hei! Jeg må bare si at du er en fantastisk kunstner! Jeg har sett på deviantartprofilen din, og er helt bergtatt. Talent! Men, har du lyst til å hjelpe meg litt? Hvordan har du fått en så fin deviantprofil? Må man oppgradere til premium for å få slikt profiloppsett?

  • wictorianart says:

   Hei hei og tusen takk for hyggelig kommentar. Ja det stemmer, det må man desverre :/ Er jo ikke mer enn 200 kr året da, så er verdt det mener jeg :D Så du la meg til på deviantwatchen! :D Det er koselig!! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s