Hipp Hurra for Norge.

Akkurat nå sitter jeg med en lite god følelse… Jeg og Asaki var vitne til 10-15 drittunger som banket en kar på tbanen i dag da vi var på vei hjem. Hva skjer med Norge? Jeg blir seriøst rasende. Neste gang håper jeg alle på tbanen skjønner hva som skjer, og går sammen for å ta de usle menneskene. Jeg er så sint. Jeg klarer ikke uttrykke meg om saken engang! Hvis det er noe som gjør meg rasende og fortvilet så er det dette. Skal vi la drittunger regjere vår hverdag på denne måten?! Ikke faen om jeg vil bo i Norge om det er sånn her fremtiden skal være! Håper kameraene på tbanen greide å få med seg de her menneskene som fortjener å brenne i helvette!

Over til noe hyggelig!

Jeg er ikke en bunadperson.

Ballonger er jo så og si 17-Mai.

17-Mai er mennesker… For mange mennesker!

Det er vel derfor jeg vanligvis velger å sitte hjemme på 17mai. Jeg har vel egentlig aldri vært et 17mai-menneske.

17-mai er som regel russ, men russetog det var det ikke i år. Russen er fornærma nemmlig.

Merk den fake Hello Kitty ballongen i bakgrunnen.

17-mai er kamera og menn i snurrie klær.

Pynta folk også selvfølgelig.

Min bror!

Ligner vi?

Jeg har forsåvidt merka at nesa hans begynner å bli ganske mann!

Farfar.

Farmor

Etter å ha vært sammen med familie i noen timer tok jeg turen opp til min andre familie;

Ja, ok, dette er et nytt familie medlem, han til hører;

Kine!

Kamera kamera og Benedicte bak der da!^^

Jeg tror jeg syns Ane hadde finest klær på seg i dag!

Hvis jeg har penger den siste månden av oppholdet mitt i Japan, så skal jeg også kjøpe kimono^^

Jeg liker jo denne kjolen da^^

Benedictesan^^

Ane hadde jo med reker <3

Benedictes kake i rødt hvitt og blått!

Beste bløtkaka jeg noensinne har smakt!!

Håper alle har hatt en fantastisk dag!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Hipp Hurra for Norge.

 1. Farmor says:

  Ja det var en kjempekoselig dag <3.Synd med den grusomme opplevelsen på turen hjem.

 2. Heidi says:

  ooo, hvor har du kjøpt dine fine sko? :D

  Når noe slikt skjer er det lurest å ikke gripe inn, da kan det bli masseslagsmål og enda fler bli skadet. Men det er så fælt å bare sitte der passiv å se på, sukk. Håper de blir tatt, sånne drittunger fortjener en lærepeng.

  Så mange fine bilder, drool. Du er modell jo! :)

  • wictorianart says:

   Hihi^^ Neida, jeg er bare en skikkelig selvdigger, og syns det er kjempe morsomt å ta bilder av meg selv!^^ Takker ;D

   Jeg blir helt gal av å bare være passiv. Skal man liksom bare… la personen blir sparket til døde? O.o Jeg syns det er så fælt!

 3. ernie says:

  Gratulerer med dagen!

 4. Ane says:

  IIiii! koselig! og koselig dag! takk for i dag! (Bortsett fra den stygge hendelsen på t-banen da, sånt er uff. Faens feiginger :S)
  Glad i deg! Stooooor klem! ;)

 5. Miina says:

  17.mai i Oslo er sært da. Jeg er vant til å feire her hjemme med den lokale barneskolen osv, og det er så mye bedre! Da er det mange folk ute, men ikke så mange at du må tråkke på dem for å komme deg frem. Og i Oslo er det så mange spray-bokser! Teite folk som selger det, blir jo dritskittent.
  Kjolen din var kjempefin! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s