Game Camp

ENDELIG har jeg tid til å blogge da! Jeg husker ikke lengre sist jeg blogga, men sånn er det å bo i Norge når alt er så dyrt og man må jobbe seg i hjel for å ha litt ekstra penger til overs.

Det er ikke det at det er en dårlig ting å jobbe, men tenk så gjennomtrengt HERLIG det hadde vært om jeg kunne sitte hjemme å tegne og tjene penger på det, mens jeg forbedra meg for hver tegning! Hadde vært najs!^^

Laura og kjæresten som jeg ikke husker navnet på.

Før Game Camp i går var vi å spiste på en kjempe billig sushi plass, og sushien var faktisk ikke så verst. Jeg syns den var kjempe god. Betalte 60 kr for 6 makibiter og 2 biter laks. Ååå, sushi <3

Petri og enda en person jeg har glemt navnet på.

Helt perfekt at jeg ser ut som en asiater når vi spiser sushi!^^

Er det flere som ble sultne nå eller?

Jeg skjønner ikke helt hvorfor, men;

Paraplyen min, favoritt paraplyen min bestemte seg for å bare takke for livet sitt og ta selvmord. Jeg ble faktisk kjempe lei meg! Hvordan skal jeg overleve nå, uten favoritt paraplyen min? Jeg kommer aldri til å finne en som er like fin ever igjen! Kanskje i Japan, men ikke i Norge! Men skal jeg liksom vente helt til jeg drar til japan da? Jeg kommer til å være som en våt katt fremover. Så hold utkikk!

Ut av intet kom Totoro frem fra skyggene!

Og han STJAL den døde paraplyen min.

Han skjønte vel også at man ikke kunne fly med den…

Uansett, Game Camp ja, det var det jeg egentlig skulle prate om- Ikke sushi og paraplyen min.

Game camp var kjempe morro! Jeg blir alltid litt stressa av å tegne live, men det er likevel veldig morsomt! Bare blir litt gal når det er kjempe stille i salen og jeg står å snakker med meg selv, så det ender jo opp meg at jeg bare prater dritt! Men jeg prøvde å kontrollere meg da, men vanskelig er det jo likevel! Men likevel, jeg tegna og tegna, i en time. Og håper da de fleste som satt der var fornøyde.

Japp, her er et bilde da. Det måtte jo til^^

Sånn endte speedtegninga mi.

Tror det er første gang på 10 år at jeg har tegna en dame med kort hår faktisk.

Vel, ja, i dag har jeg vært på jobb… Som vanlig! MEN dere, det er bare EN uke igjen på skolen! Neste torsdag er vi ferdige! FERDIGE! Altså, vi har jo eksamen da, men det er jo bare kos å sitte å øve til den. Selv om jeg innser at jeg ikke har så god tid til å pugge haugevis av ord og sånn, men jeg får det nok til. Forhåpentligvis kombinert med tegning da.

Og om en uke og en dag kommer Tim!^^ Yay, det gleder jeg meg helt utrolig til. Den helga blir det skikkelig avslapping. Eller den lørdagen han er her. Har jobb samme dag som han kommer, og når han har dratt. Tro meg, etter 24 juli så skal jeg ikke jobbe en døyt mer! Da tar jeg ferie før jeg drar til Japan. Trenger det før hardkjøret starter der.

Asaki er dødsfornøyd fordi hun fikk en hel ekse med Oreo av meg, Petter der i mot er ikke så glad!

Stakkars Petter.

Og da tenkte jeg, jeg har jo noe annet Petter kan få!

Burrito fra jobb i dag!

Se for dere Petter veive frem og tilbake med den mens han sier “Næ næ næ næ næææææ”.

Det var min gode gjerning for dagen,før jeg stengte meg inne på rommet mitt for å rydde kåken. Jeg skjønner ikke åssn jeg greier å rote hele tida!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Game Camp

 1. Liv Elin says:

  Æ like den dama. :) Men æ litt trist no førr æ har akkorat sedd Avatar. Koffør e d sånn at filma som gjør sterkt inntrøkk på mæ gjør mæ trist i hode?

  • wictorianart says:

   Fordi man vil dit, men det finnes ikke, og DET er trist det :(
   Jeg for min del, skal sette hjernen i hvilemodus jeg. Men tror jeg må kjøpe Avatar når jeg tenker meg om. Den er en MUST film!

   • Liv Elin says:

    Ja av å tel må man jo d. Førrestn så trur æ at Lisbeth Dahl har sånne paraplya. :)

 2. あさき says:

  オレオありがとう!!!本当にすごい嬉しい。ニヤニヤしちゃう。
  絵、上手だね!
  おやすみ~また明日ね~☆

 3. Miina says:

  Det som slo meg da jeg scrollet nedover her er at tegningen din har samme hår som Petter :D I alle fall litt! Jeg liker at du får en litt sånn våt stil i fargene.
  Laura og Thomas! haha, de har jeg også kjennskap til (eksen til min venninne og søsteren til en annen venninne)
  Jeg gleder meg også til å bare ha friiii <3 Vil ikke mer skole og jobbing!

  • wictorianart says:

   Miina, haha, du kjenner så mange som jeg havner borti! XD Hihi!^^
   Ja, du har rett med den tegninga faktisk! Jeg gleder meg syyyyyykt til eksamen er ferdig, og ikke minst jobbinga D:

 4. Ane says:

  Ble kul tegning :P hehe ^^ moro med kort hår for en gang skyld ja :P hehe

 5. Heidi says:

  Petri! :D hahaha han er så morsom!
  Og du er skitflink! Imponert.

 6. superfed speedtegning du fik lavet!

 7. Anne-Lene says:

  Jeg vil gjerne tilby deg muligheten til å få et gavekort på kr. 1000,-, produkter til innkjøpspris og mulighet til å tjene en ekstra slump med penger? Sjekk http://www.cosmopharmas.com/no64504 og ta kontakt med meg. Håper å få DEG med på laget!! :D
  Hver konsulent får også en egen hjemmeside, så her har du muligheten til å gjøre andre ting, mens ordrene tikker inn i din nettbutikk :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s