Men OMFG da!

Jeg løper rundt i Oslo for tida jeg, og gjør alt mellom himmel og jord, jeg har aldri noe meg-selv tid lengre heller.

Og hver gang jeg tror jeg får det så gjør jeg ikke det. Men i GÅR! Ja i går, så dreit jeg i alt jeg, og bare tegna. Bare 25 minutter vel og merke, men det gikk utover søvnen min, som ikke er bra. Siden jeg har sovet. 4-5 timer hver natt de siste dagene. Så i dag har jeg følt meg _helt_ jævelig, men jeg har fremdeles stått på da! Vært på skole, vært på jobb, vaska da jeg kom hjem OG rydda i klesskapet, så er det bare jobbrapporten igjen da. Og seriøst i dag! Da skal jeg bare falle om i senga mi!
Jeg hater fremdeles den fittevulkanen!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Men OMFG da!

  1. Karoline says:

    Veldig fint bilde, da <3

  2. Miina says:

    Jeg liker fargebruken din 8]

  3. Liv Elin says:

    Æ åsså…drittfjell! Sku ønske han SuperLangbein kom å satte ei kork i hålle så det fikk ondt i magen! Men bilde va fint…25 minutta? You got it. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s