Busy Days

Ja, jeg har alt for mye å gjøre for tida, men etter onsdag blir ting roligere igjen tror jeg! Har stor prøve onsdag, så for tiden lever jeg bare i Japan verden egentlig, men det er koselig, det må jeg innrømme.

Jeg skulle egentlig få besøk av min kjære Liv Elin, men det ble ikke noe av det på grunn av vulkanhelvetet! Men jeg må innrømme at selv om den ødelegger, fascinerer den meg ganske masse. Den er liksom vakker da!^^ Men jeg sku bare ønske flyene våre takla aska? Hands up de som skal lage nye fly som tåler aske.

Jeg er jo lettere bekymret for om jeg får sett Tim og en 2 ukers tid eller ikke. Hvis ikke får en av oss leke gamledager og ta toget til hverandre. Det kan jo bli interessant. Men håper virkelig virkelig jeg får se han! Savn på.

Jeg var å grilla med en hærlig gjeng på lørdag! Det var utrolig kos, og useriøst som faen.

Her er Petri i full gang med å fyre opp grillen. Det var jo tross alt sommer, med sterk vind og hele pakka.

Neida, ingen frøs i det hele tatt!

Vi syntes alle Sara var teit som hadde tatt med seg boblejakke. Det er jo ingen som bruker det på sommeren!

Vi bor jo i Oslo nå Sara, her er det jo _aldri_ kaldt.

Det var like før alle kledde av seg alt, siden det var så varmt og sola stod så høyt på himmelen.

Jentene koser seg i varmen <3

Dette var det eneste bildet av meg som så ok ut.

Ok, dette var jo litt ok da.

Tuula kom også da, det var kos! :D

Petri var dødshappy fordi han kunne holde en øl i hver hånd!

Uansett, livet var dritkos på lørdag! Men greit, jeg innrømmer det, det er seriøst ikke sommer ennå selv om det ser sånn ut. Det var sykt kaldt, men vi MÅTTE presse oss gjennom kulda, for grilling og sommer- Det sku vi ha!

Men nå må jeg studere mer, snakkes!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Busy Days

 1. Miina says:

  Det er helt sykt dette med vulkanen ja. Lurer på om kjæresten min kommer seg hjem neste uke.. han er i japan nå, og det er jo ikke bare flyplassene i Norge som er stengt :/ Håper han slipper å ta tog helt fra Kina. Tar det lang tid med tog til tyskland? Jeg har tatt båt dit en gang før, men det var dyrt og tok en hel natt++
  Vi får håpe vulkanen legger seg til å sove igjen snart. Og best for Katla at den ikke begynner også! For da kan japanturen vår bli vanskelig :o

  Han der Petri har jeg møtt før for maaaange år siden. Benedicte kjenner vel han..?

  • wictorianart says:

   Håper virkelig at den gir seg snart :/ Eller at den bare blir ferdig med å spy ut aske!

   Jeg tror det tar rundt 20-30 timer med Tog faktisk, men ja, det er dyrt! :S

   Jaaa, det stemmer det, Petri er gammel kjenning av Benedicte! Hihi, morsomt egentlig^^

   • Miina says:

    Det er litt sært at fly er så mye billigere enn alt annet. man skulle jo heller trodd det var billigere med tog. Det tar jo lang tid, dårligere med service osv osv.

    Synes alltid det er så sært å se folk jeg kjenner med andre folk jeg kjenner når de ikke har noen åpenbar connection. anyways, petri ser HELT lik ut som den gangen (2004 regner jeg med at det var) XD null forandring

   • wictorianart says:

    Haha XD
    Ja det er er kjempe rart, jeg er helt enig i det. Petri ble også helt lol når han så benedicte på bloggen min da. Haha. Det er rart hvor liten verden er noen ganger altså.

    Ja, det er latterlig at tog er dyrere en fly, er jo skikkelig tråkit å ta tog egentlig, med mindre det er shinkansen da!:P

 2. Sara says:

  Loooolz!! Jeg ser jo ut som en skikkelig BADASS på alle bildene da. Btw: Dunjakken var nok det smarteste plagget på den grillinga der *HALLELUJA* Det var jo helt kaaaanonLOL! Fint innlegg snupps <3 LOLooove

 3. Liv Elin says:

  Møkkafjallur som spyr ut så masse drit! Æ SUR! Sko jo være lamme dæ no jo! :( Æ har vært på kino å sedd Clash, den va skikkeli cheesy. Men vi flirte høgt flere ganga, sikkert på heilt feile plassa!

  • wictorianart says:

   Haha, gleder meg til å se den da! Den er sikkert ganske LOL ja, ser det for meg. Jeg er trøtt!!!! Tenkte jeg sku sitte oppe noen timer til å studere selv om jeg er dødstrøtt! MÅ bare -.-
   Prøve å få minst 6 timer søvn i natt i det minste da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s