Tilfeldigheter.

Ok, i dag MÅ bare være et innlegg om tilfeldigheter. Iallefall er jeg nødt til å starte innlegget mitt om det da! For i dag skjedde det en tilfeldighet igjen

Det var altså en kar som var inne i butikken som jeg jobba i i dag, og han mista et kort på gulvet, og hørte ikke da jeg ropte etter han. Så da løp jeg etter han for å gi det til han. Han svarte jo seff på engelsk, og da er det jo ikke så rart at han ikke skjønte hva jeg ropte til han først. Så lurte jeg litt på hvor han var fra da, England. Det kunne jeg jo kanskje hørt da? Tydeligvis ikke.

Så sier han videre; Jeg jobber for funcom i Norge. Meg; Unnskyld, hva sa du? (Og se for dere at jeg sperrer opp øya, og nesten hopper opp og ned, pluss at hjertet mitt stoppa i noen øyeblikk) Han sa igjen; Jeg jobber for funcom som er rett over gata. Meg; Funcom… Som i THE Funcom, spill selvskapet????? (Denne gangen stod jeg bare å hoppa opp og ned av iver uten å helt vite hva som var smart å si) Meg: (uforklarelig lyd).

Vel, jeg greide å forklare etter mye om og menn at min drømm var å jobbe med spill, og jeg spurte han om alt mulig på et minutt og han svarte så godt han kunne han. Og ja, jeg var bare så ivrig at jeg husker IKKE engang hva han sa, men jeg fikk iallefall mailen til han og kjæresten hans, for de jobba BEGGE for Funcom.

Så fortalte han videre at jeg kunne joine de på lønningspils dagen! Og møte alle de andre som jobber for funcom også! Dette er jo helt WTF-mode!! Jeg er super duper lykkelig! Herregud, tenk om han ikke hadde mista det kortet!!!! Jeg dør på meg av den tanken! Tilfeldigheter er bare HELT LOL!

Når vi snakker om det, la oss ta flere ting; Tim f.eks. Han var virkelig en tilfeldighet. Han bare var randomly på et hostell i Japan som verken jeg eller han egentlig sku være på den dagen. Jeg hadde jo ikke tenkt å være så lenge i Tokyo engang, og han hadde vurdert å ikke dra til Tokyo i det hele tatt. Joda, greit at jeg ikke hadde visst åssn ting var nå om jeg ikke hadde møtt han, men tanken på om det ikke hadde skjedd er likevel dritskummel!

Så har vi Stefan da f.eks, han flytta jo bare lol-tilfeldig inn i hybelen ved siden av.

Så har vi Li- Han bare kom ut av bussen han, så fulgte jeg etter han! (Okei, det var ikke så tilfeldig at jeg fulgte etter han, MEN det var tilfeldig at han var på den bussen da!)

Det finnes så mange tusen andre tilfeldigheter at det bare er trippel lol! Og egentlig burde jeg virkelig hatt noen tilfeldighets bilder i denne bloggen. Skal vi se om jeg finner noen…

Dette var jo bare skikkelig tilfeldig da!

Det får meg til å tenke tilbake på…

London!

Og den dagen jeg trodde at…

Jeg var Peter Pan og kunne fly under vann også!

Det fungerte desverre ikke, så jeg døde.

Så nå må jeg bare slutte å skrive.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tilfeldigheter.

 1. Carina Renee says:

  Artig med random ting!:) Synes det er ganske random måten vi ble kjent på også, og at vi har fortsatt å holde kontakten i sikkert 10 år nå! <3

 2. Liv Elin says:

  Åååååååh kor artiiiiiiiii!!! Du e kanskje i en go stim på en måte…sånn alikavel!? Kan du kanskje gainne den askeskyen som hindre mæ i å komme t dæ??? Huffe å puffe litt?

 3. Miina says:

  En som gikk i japanskklassen min før (ikke på uio) jobbet også i funcom. Han laget landskapsdesign.
  Livet består nesten bare av tilfeldigheter da. Tenk på alle du har møtt og hvordan du ble kjent med dem. ALT er tilfeldigheter :p mener ikke at ting ikke er spesielt for det da. og det er jo rart å se for seg alle de små tingene som har så stor betydning. Hadde bare en liten ting gått annderledes, så hadde man ikke møtt den personen, som fikk en til å møte en annen, som gjorde noe som fikk en til å gjøre noe, som fikk en til å ta en jobb, som fikk en…..osv osv osv xD er egentlig litt skummelt, for da går det jo opp for en hvor mye som kan endres ved at bittesmå muligheter blir forbigått eller grepet tak i. men heldigvis fører de fleste også til gode ting da :3
  og nå har jeg pratet meg bort nok ^^;;

 4. Ane says:

  lol! wow!!! spennendespennendespennende!!! :D :D :D Grattulerer! lykke til! wow! >_< æææææh!!! verden er sprøøøøø!

 5. marielle85 says:

  OMG.. jeg tror jeg dævver av misunnelse. Hils dem fra meg og trygle om dreamfall chapters. ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s