Siste del av Tyskland

Ja, da har jeg fått ferdig alle de andre bildene. Forbered dere på en del selvdiggerbilder! Men jeg syns de var for kule til ikke å ta med her jeg:P

Jeg husker selvfølgelig ikke hva denne kirken heter, det er typisk meg.

Jeg har liksom sagt at det er søtt så mange ganger at jeg bør begynne å finne på noe annet!

Jauda! Her starter det.

Viktig å stirre på horisonten.

Å så fint!

Burde ha falt utenfor sånn at dere slapp å se fler bilder av meg.

La oss bytte litt istedet.

Dette var mye morsommere <3

Timmemannen.

E’kke helt ferdig ennå altså.

Chilleposs

WTF-pose?

Hva faen? IGJEN!?

Er dette bedre?

Det syns hvertfall jeg!

Forsvinn biler!

Skulle ønske Harry Potter var min venn!

Jeg lurer på hvorfor naboen min fra Gana låser døra si? Tror han JEG kommer til å snike meg inn på rommet hans? Lol x 300!

Kanskje jeg burde starte å låse døra mi også?

I det siste har jeg møtt mange som har ganske interessant latter.

Åååh, nå er jeg sulten igjen.

Den ølspriten her var dritgod! Jaaa, akkurat! Øl og sprit med sitronsmak! NAMM!

Umbrella ka na?

Ser du sola, ho skinn i det fjærne.

Tim insisterte på at jeg måtte ta et skikkelig bilde av bilen hans.

Har det ellers skjedd noe i dag? Neij! Jeg var på jobb… Eller jo, min nye venn Petri, var innom jobben min i dag og underholdt meg i hvertfall 1 time. Han hadde meg seg det large skateboardet sitt, som egentlig heter noe annet btw, og det hadde han plassert i butikken da. Var mange kunder som var i ferd med å seile inn i øl-hyllene på den rullende greia altså. Vi skjønte at vi måtte plassere den på en annen måte. Kompliserte saker altså. Utenom det hadde vi veldig seriøse samtaler hele veien. Jeg tror vi var de seriøseste menneskene i hele butikken. Petri likte potetgullet mitt godt! Det er jo bra da. Kan ikke stå ved siden av meg for tida uten å like pottitgull.

Så dro jeg hjem og gikk min 2 tur den dagen. Og så har jeg rydda rommet mitt så det går ann å sove i senga mi. Den første turen gikk jeg før jobb btw, nettopp fordi jeg var en time for tidlig på jobb. Flotte greier!

Hadem

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Siste del av Tyskland

 1. Panserlugg says:

  åh, dit vil jeg. dritfint! og så søtt skjørt du har, drool.

 2. mona says:

  hei:)

  jeg vil veldig gjerne studere japansk nå etter vgs, men lurer litt på om man virkelig får lært språket fullt ut,ved å studere det på uio? kanskje litt dumt spørsmål, men hvis jeg skal studere det på et universitet (i oslo) synes jeg det blir “bortkasta” å skjønne kun halvparten av hva en japaner sier og svare en kvartdel av det tilbake, hvis du skjønner hva jeg mener. jeg krever ikke å snakke språket flytende, hehe. men i hvertfall snakke uten å stoppe opp å tenke på hva det ordet var igjen, eller falle ut av en samtale.

  jeg vet ikke hva jeg vil med japansk. kanskje bo i japan, en stund, lese manga og japanske bøker som ikke er oversatt til norsk/engelsk. jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg elsker språk. av en eller annen grunn har jeg på følelsen av at det kan bli nyttig.

  uansett. jeg skrev mye rart, håper du forstår det..

  • wictorianart says:

   Hei hei! Det tar tid å lære seg språket, men du lærer definitivt mye ved å studere på uio. Altså, nå har jeg jo nesten studert det i 2 år, og etter 1 år kunne jeg prate ganske godt japansk og skjønne mye. Men det har også mye med hva du selv gjør det til. Om du vil lære mye mer, så gjør du det, Det er ikke noe problem å studere ekstra. Pugge ord osv, kjøper bøker på japansk, høre på japansk musikk, se serier osv. Da skjønner du også mye mer ;D

   Jeg vil påstå at man lærer mye på uio. I tillegg kan du utveksle i tilsammen 1 og et halvt år :D I bergen tror jeg bare det er er ett år. Så jeg anbefaler deg å bare starte på uio. Tomoko sensei er streng men en flott lærer!

 3. Liv Elin says:

  E så koseli m alle husan i bindingsverk!

 4. Kine says:

  Lol. Ghana’ern din sitter sikkert med buksene på knærne og runker til porno – han har vel angst for at du pluselig, av en eller annen grunn, skal brase inn da!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s