Teacher for a day

Dette er altså moren til Tim og klassen som hun underviser.

Utrolig koselige elever er det iallefall. Selv om de var på begynner stadiet var de alle veldig flinke. Jeg fikk diverse oppgaver fra Etsuko, for eksempel å rette det de hadde skrevet. Sjekke oversettelser osv. Det var utrolig morsomt. Den rollen likte jeg egentlig utrolig godt. Føltes ikke unaturlig heller.  Siste nødløsning om alle studiene mine skulle gå til helvette?

Minner meg om de første timene vi hadde på universitetet.

Her skulle de finne ordene som er gjemt.

Jeg måtte selvfølgelig, som alltid, ha en selvpresentasjon. Den er ikke skummel lengre for å si det sånn. Og jeg regner med jeg må gjøre det en del ganger når jeg kommer til Japan igjen.

Så var det litt origami bretting også. Noe må man gjøre så man har det morsomt i timene også da.

Jeg må si jeg alltid blir imponert når det ikke er så masse språkvanskeligheter når man bare prater et språk man ikke kan 100%. Så med tanke på alt, så syns jeg egentlig det har gått veldig bra og bare kunne bruke japansk. Med tanke på at Etsuko spørr om ganske kompliserte spørsmål om Norge. Skatt, pengesystem osv. Det er ganske vanskelig, men jeg liker det.

Gruer meg helt sinnsykt til å dra hjem i morgen egentlig. Det er bare så deilig med det været som er her. Jeg vil ikke :( Deilig med ferie også. Og fra i morgen har jeg 3 dager med jobb så det blir utrolig slitsomt også vil jeg påstå. Håper bare det går fort til neste gang jeg får møte Tim igjen da. Men tror ikke det blir før om en måneds tid eller noe sånn.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Teacher for a day

  1. Asaki says:

    Du kommer tilbake snart! yeah!!! Kjedelig uten deg! Hayaku kaettekitene! Watashi ima likestillig no report yatterukedo, zenzen susumanaiyoooooo.

  2. Liv Elin says:

    Jooo du må jo komme hjem ellers må æ bo på hybeln din aleina å d blir ikkje særli kos!

    Men arti at ho tok dæ m på jobben sin! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s