Nydelige Tyskland med frustrasjoner

Ja, nå har jeg tatt morgenturen i det nydelige været som er her. Det er så utrolig digg når det er så varmt! Jeg bare elsker det! Skulle ønske jeg kunne dele varmen med alle dere!

Jeg har fått kjenne på mine første frustrasjoner her; Jeg møtte faren og Onkelen til Tim utenfor huset da jeg kom inn igjen, og de snakka jo bare tysk til meg. Men det verste er at jeg skjønner jo så og si alt de sier men jeg kan ikke svare! Så nå har jeg sittet i en time og studert litt Tysk. Så nå får jeg faktisk til å konstruere noen flere settinger!

Tim gjør seg klar til restaurant^^

Var på en utrolig koselig restaurant. Var visst en veldig tradisjonell en!

Utrolig koselig dame, og jeg syns kjolen hennes var så søt!

Det jeg særlig har lagt merke til i Tyskland er alle påskeeggene overalt. Det er jo kjempe koselig. Sånn har hvertfall ikke vi det.

Et bilde fra morgenturen min <3

<3

Gleder meg utrolig til vi får blomster hjemme <3 Mange mange fine!

Blir så glad når det er vår vår vår!

Utrolig vakker dag i dag.

Syns denne bilen var litt søt jeg!

Se hva jeg fant! Postkasse^^

Næmmen!

OI! Den ser jo skikkelig tysk ut!

XD

Her er altså jeg^^


Jeg er litt usikker på hva dette er, men det var fine farger og former.

Kirken som er i sentrum her.

Nå skal jeg se om jeg får til å gjøre litt skolearbeid her. Jeg er veldig sikker på at jeg stryker i det ene faget mitt i år, Popular Culture. Har ikke funnet på noe å skrive om, og fristen er i morgen… Jaja, jeg får bare sørge for å stå i de to andre fagene mine da. Japansk er jo null problem, jeg er litt mer skeptisk når det kommer til Japansk Historie da. Men jeg skal prøve mitt beste i det minste.

Jeg er egentlig ganske lei meg for at jeg ikke greide popular culture. Men problemet er at vi fikk en så fri oppgave at vi kunne skrive om hva som helst, så lenge det hadde noe med japansk popular cutlure og gjøre, men jeg skjønner nesten ikke hva popular culture er engang! Og ikke greier jeg å finne lesestoff, sikre kilder eller en aktuell problemstilling.. Så ja…

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Nydelige Tyskland med frustrasjoner

 1. Miina says:

  Så fine bilder :) nå får det se å bli vår her i norge også snart. Fy søren du får meg til å savne tyskland nå. Ellhofen er et godt stykke fra der jeg bodde da, men kult det ser helt likt ut som der jeg bodde :D Jeg bodde i friedrichshafen (ved vannet som skiller tyskland og sveits) så det var heeeelt sør.

 2. Mogens says:

  skægt du er i tyskland lige efter breakpoint :) hvordan gik det i compoerne på TG? der er endnu ingen results på pouet :-/

 3. Wolkenfels says:

  sorry for writing english. :) I am very happy about your nice words about germany.
  Greetings to Miina – i live near Konstanz – that is not far from Friedrichshafen. *wave*

 4. Mogens says:

  W: jeg ka nok ikke love at komme til TG :) Jeg regner med der starter et nyt party i .de i påsken ^_^

  – men vi ses da til solskogen!? :O)

 5. marielle85 says:

  dingsene så ut som bensintanker til motorsykler?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s