OI! HEI TYSKLAND!

Japp, jeg tok toget hjem, pakket i en rasende fart, og stakk til tyskland- UTEN søvn!! Og tro meg, det var litt hardt… Men herregud, jeg overlever jo det! Selvfølgelig når jeg skal til er sted jeg ikke har vært før.

Hva visste jeg om Tyskland før jeg dro hit? Tja, Hitler og Slott, og det er det. Haha.

Nydelig fra himmelen! Og grønt! :D

Tim kom på flyplassen å henta meg.

Så nå har jeg altså kjørt på Autoban i 210 kilometer i timen på det meste. Det var helt insane! Men merkelig nok føltes det bedre enn  om man hadde gjort det i Norge, men det er jo fordi alle andre også kjører like fort. Jeg syns det er helt utrolig at det ikke skjer ulykker til daglig der nede.

Tyskland er vakkert vil jeg si, og det er utrolig herlig her nå fordi det er vår og hele pakka. Utrolig grønt og fint <3 Jeg er så glad for at jeg skulle dra hit etter TG da blir ikke depresjonen like stor! Hihi.

Tim viser meg rundt <3

Najs bad!

Kjøkkenet.

Noe japansk må man seff ha når man er halv.

Ikke så værst stil i leiligheta nei.

Så fikk jeg servert middag :D

Fremdeles imponert over mannen altså.

Maultasche :D Hva nå enn det er. Godt var det^^

Så var det direkte over til deler av frokosten jeg fikk laga! :D

Digg syltetøy!

Så utrolig koselig <3

Nå tror jeg Tim begynner å bli lei av at jeg tar bilder av han!

Hohenzollern.

Elsk <3

Enda mer elsk!

Hoho!

Størrelseforhold!

Utrolig vakkert

knis!

Jeg har alltid drømt om å se et ordentlig slott <3 Enda dette ikke er så stort.

Sykt facinerende.

Kunne jeg ikke bare få lov å flytte hit?

Snakk om utsikt da!

Litt detaljer er viktig å få med seg!

Og det var slutten på denne bloggen for i dag! :D Jeg er bare så amazed! Har brukt så lang tid på å redigere bilder osv. Jeg bare ELSKA det slottet der, herregud. Jeg ante ikke at Tyskland var så vakkert jeg <3. Liker meg virkelig her. Og det er sååå grønt å fint her!

I dag var vi også spiste biff på en søt restaurant med en kjempe søt dame som jobbet der. Har bilder av det, men tar det i morgen tenker jeg ;D Håper på at det er fint vær i morgen også!

Bestemor ble litt sjokka da jeg ringte å sa jeg var i Tyskland. Jeg har visst helt glemt å fortelle det. Men bestemor, da håper jeg du liker bildene fra Tyskland og nyter de like mye som jeg nyter tyskland :D Hils alle hjemme <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to OI! HEI TYSKLAND!

 1. silverfoxfang says:

  Flotte bilder =D

  Tror noe av grunnen til at det er enklere å kjøre i såppass hastighet i Tyskland framfor Norge er at veiene er MYE bedre i Tyskland, (finnes mange dødsfeller av veier i Norge der du er i fare selv om du kjører i under 100 km ^^;) .

  Autobahn har jeg hørt er mer enn 1 smal motorvei på hver side i motsettning til den norske europa veien (linken under illustrer det)

  http://www.rb.no/meninger/ledere/article4862173.ece

  Dødsfall har ofte lite å gjøre med hastighet (selv om det forekommer at sjøfører kjører i påvirket/søvnig tilstand da)
  Tror ikke jeg skal si mer om dette emne (jeg kunne sikkert kunne skrevet lange artikkler om dette, men egener seg vel noe dårlig i blogg respns her ^^; ehehe)…

  Flott leglighet Tim har btw =D

  Tror du hadde passet godt inn i et slott med “Wictorianks” stil Wic ;)

  Hilser tilbake, og kos deg videre :)

 2. Liv Elin says:

  Åååååh kor fiiiint! Kati e d bygd? Ka d hete? E d nån som bor der? En baron kanskje? Fikk du ta bilda inni? FOR MÆÆÆÆ!

  • wictorianart says:

   Haha, det står navnet på slottet under det første bilde!^^ Er det ikke nydelig? Jeg orket ikke ta en guida tur inni det, køen var så lang!

   Ingen bor der nei, men det var brukt før! Helvettes vei opp til dit, vi var så anpustne^^

   • Liv Elin says:

    da må du vel gå dit opp hver mårra så ska du se kiloan renn av! lol J/K. Må ikkje gå førr mye så du førsvinn. åååh du huske vel d der middelaldertune…æ fant dem på FB å snakke m hand dudn som har d…han starte gullsmedtingan sine der oppe no!

 3. mamma says:

  D e no bare ett gammelt slott,fra gamle daga.Bor no vell ikkje nåkka baron der Liv Elin :) Men det har sikkert bodd mange der.
  Wicky; Kose deg masse,å hilse Timmy.Suss å klem,darlingen :X :)))
  <3 <3 <3

 4. Miina says:

  MAULTASCHE!! Jeg bodde i tyskland da jeg var liten og jeg ELSKER maultasche!
  Du får nyte tyskland mens du er der, det er et fantastisk sted :D
  hvor i Tyskland er det du er? Siden de har maultasche er det sikkert ikke så langt unna der jeg bodde (siden det visstnok er en litt lokal rett, de hadde det ikke i Berlin iallefall)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s