Freestyle Graphics

Da har akkurat visningen av året deltagere i Freestyle Graphics, musikk, render og Fast Intro vært.

Herregud så utrolig nervepirrende! Jeg stod med hjertet i halsen, skjelvende ben og følte kvalmen spre seg. Og det hadde jeg all grunn til. Nivået i år er helt vilt! Og det er fantastisk inspirerende! Så utrolig mye bra i år, og folk med kjempe god fantasi! Jeg er så utrolig imponert, og glad. Jeg tror alt arbeidet vi gjorde i fjor med Creative Lounge osv har hjulpet utrolig på! Jeg håper det blir like bra deltakelse neste år, og gjerne bedre!

Her er mitt bidrag:

Dette er altså tegningen til TG 2010.

Mye arbeid, jeg er helt ok fornøyd, men jeg vet at jeg kunne gjort ting bedre om jeg hadde hatt mer tid.

Men la meg heller komme sterkere tilbake til neste år!

Den siste tida her i dag har jeg hatt utrolig mange positive opplevelser! Mange som har kontaktet meg, som har med tegning og gjøre. Og jeg syns det er hærlig å bli kjent med nye mennesker som man har en felles interesse med! Det er så koselig at andre kunstnere tørr å komme bort for å slå av en prat. Utrolig hyggelig!

Akkurat nå er jeg så satt ut etter alt som har skjedd i dag, og jeg har glemt å spise, så jeg tror jeg må ta meg av det før jeg blogger mer for dere <3 Ønsk meg lykke til og ta en titt på alle de fantastiske bidragene her;  ftp://ftp.gathering.org/TG/2010/CreativeCompos/FreestyleGFX/

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Freestyle Graphics

  1. Yuuki says:

    Fy faen så nydelig!!! herregud den er helt…stunning! : O misunner tegneskilsene dine, helt utrolig!

  2. koew says:

    Ikke dårlig! Etter å ha gått gjennom alle bidragene, må jeg si det er mye puppefiksering. Ja, jeg vet det er TG og greier, men det må da skurre litt når flertallet av jenter på bildene er toppløse? :)

  3. Wenche says:

    Fantastisk….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s