Dette tar på!

Nå har jeg og Mia akkurat ankommet skipet på morgenen. Jeg har sovet 3 eller 4 timer i natt, så jeg er relativt sliten, det blir bare mindre og mindre timer med søvn disse nettene skjønner jeg, men man har liksom ikke helt tiden til det heller. Det er så mye som skjer og så mye liv.

Akkurat nå i dag, skal jeg og Mia delta i Fast Intro, gleder meg utrolig. Vi lagde en ganske morsom Fast Intro i fjord, så i år skal vi prøve å gjøre det enda bedre! Jeg legger den selvfølgelig ut her etterhvert ;) Vi har deadline til kl 1800 så her er det bare å stå på!

Gruer meg til The Gathering er over, tiden går alt for fort!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Dette tar på!

  1. koew says:

    Lykke til med den! Følger med på TG-nyhetene fra siden dems også, da det er en del compoer det er greit å få med seg resultatene på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s