Creative lounge on The Gathering.

God kveld i stua!

Nå har jeg akkurat levert inn bidraget mitt. Deadlines er seriøst stressende, og i år var iallefall ikke et unntak! Jeg hadde mye dårlige tid i år enn jeg hadde i fjor. Så har jeg vel og merke hatt mye mer å gjøre denne TG’en, enn i fjor. Men endelig kan jeg begynne å ta det litt med ro!

Dagen i dag startet med at jeg hadde en Speedpaint session i Creative Lounge. Det var faktisk ganske bra oppmøte, og det er jo bra. Jeg trodde ikke så mange kom til å orke å se på noen som tegner i 1,5 timer. Det var i seg selv en veldig spennende opplevelse for meg også. I starten var jeg ganske nervøs, men jeg må faktisk innrømme at det er den beste speedpainten jeg har laget fargemessig hvertfall, så jeg er ganske fornøyd.

Her er jeg i gang med å sette opp alt.

Her sitter jeg da, og tegner, mens menneskene sitter å ser på.

Her er resultatet fra i dag. Jeg er selv kjempe fornøyd.

Etterpå fikk alle lov til å spørre spørsmål til meg. Noe som er kjempe bra. Jeg hadde vært så takknemlig om jeg hadde hatt denne muligheten selv da jeg var i begynnerstadiet. Mange sa også at de følte at de lærte mye nytt ved å sitte å se på meg. Så det er kjempe bra for min del og høre.

Jeg syns jo det er litt rart å skulle sitte der og ha et slags “kurs” når jeg selv føler at jeg ikke er noe flink. Men så lenge andre får nytte av det jeg viser dem, så er jo det bra. Jeg regner med at dette gjentar seg neste år også. Så til dere som er interessert i tegning og kreativitet, kom på The Gathering. Det er så utrolig mange muligheter her!

Jeg har tatt meg en liten runde i skipet i dag for å ta litt bilder av det som er å se her.

Det er lov å ta nattesøvnen sin sammen med pc’n sin <3

Jeg er litt usikker på hvorfor man sitter på høyttalerne sine, men det gir vel en viss form for nytelse for noen.

Noen liker å kamuflere seg på TG. Man kan lure på hvorfor…

Som dere kanskje har fått med dere, er årets TG navn “Submerged”,

og da finner du fort mennesker som lar seg inspirere av det og pynter rekkene sine.

Visste dere at nerder også kan være kreative?

I tillegg til alt annet som er her, så er det butikker her også. Det er jo utrolig morsomt egentlig.

Særlig når man husker på at utenfor vikingskipet er alt annet stengt.

Det er helt vanlig å ha med skateboardet sitt eller rollerblades.

På denne digitale tavla finner du ofte nyttig informasjon. Her blir mange beskjeder videreført til de som sitter i salen.

Påminnelser som; “Har du husket å skifte bokser i dag? Er det på tide å dusje?” vises også.

Generelt veldig underholdene i seg selv!

Så fant jeg disse gutta da. De har bygget alle hyllene selv og tatt med på TG. Fancy fancy. Det er litt “hvem-har-kulest-stæsj-med-seg-faktor her. Selv om mange ikke anser dette som kreativt, så er det jo egentlig det. De fleste har en kunstner i seg om de bare vil ;P

Jeg liker denne ideen!

Uio sin stand! Her kan du få info om diverse studier, noe som er kjempe bra. Det er jo veldig opplysende for de som deltar her.

Jeg er seriøst imponert over dette kabinettet!

Helt utrolig!

Ganske Chill?

Du kan også spille Wii om du vil!

Så har det jo vært diverse opplegg på scenen i dag. En kjent meteorolog ved navn Ødegård var her. Han hadde et ganske interessant foredrag om planeter, og jeg lærte ting jeg ikke viste. F.eks størrelse forhold på jorda i forhold til andre planeter. Det er fint at sånne som han kommer, for å lære oss nerder litt ting, sånn at vi også kan føle at vi lever i den verdenen som alle andre mennesker lever i.

I tillegg var det faktisk auksjon i dag! Det er jo ikke så værst? Man hadde også muligheten til å gi bort tingene sine. Dette er jo nesten som et high-tech loppemarked da.

Her har vi Anders og et ungt demo-scene geni fra USA. Det begynner seriøst å bli bra når folk som ikke er fra Norge kommer til The Gathering også. I går hørte jeg at noen i midtøsten hadde hørt om The Gathering også. Jeg får vel prøve å spre ordet til Japanerne jeg da. Noe som i seg selv kan virke umulig, ettersom at mange er ganske uopplyste om resten av verden.

Forresten, demo ja. Kan noen gi meg en bra definisjon på hva en demo er? Jeg klarer ikke forklare det med ord jeg kjenner til hvertfall.

Nerdene på TG ble hypnotisert på scenen i dag. De red deriblant hester og hoppet så mye på stolene, som de trodde var hester, at de var i ferd med å hoppe inn i veggen bak scena. Dermed måtte noen security folk gå å skyve de hypnotiserte stakkarene tilbake på rett plass. I tillegg kledde nerdene av seg skjorta, spilte orkester og diverse. Utrolig underholdene. Lurer på om det er enkelt å hypnotisere en gjeng med folk som kanskje har sovet 4 timer per natt, eller ingenting.

Jeg ble forresten intervjua av nrkp3-nett tv i dag da. Det er jeg utrolig glad for! Fint at de kommer hit og hjelper oss å spre budskapet om alt det kreative som foregår her på The Gathering. Vi vil jo at så mange som mulig skal komme på TG nettopp på grunn av det kreative! Jeg regner med jeg legger ut video av det i morgen! ;D

I dag var det også visning av Paint bidragene. Og jeg er målløs! Nivået er så sinnssykt høyt i år! Vi ble alle så imponert over bidragene. Jeg gruegleder meg til se bidragene til Freestyle compoen som jeg er med på! Kommer til å bli sykt hardt i år!

Hihi, jeg fant også Carl ( til venstre ) på scena. Flott drakt Carl! Veldig… Mandig!

Uansett, han holdt en quiz. Konkuransse er bra, og det ser det ut til å være hele tiden her på TG.

Det er flott gutter!

Nå må jeg virkelig komme meg i seng. I morgen er det nok en hektisk dag i og med at jeg og Mia skal delta i Fast Intro compoen i morgen. Temaet blir avslørt klokken 10.00 i morgen, og deadline er kl 18.00. Jeg har sovet lite disse nettene, så jeg må komme meg avgårde og få litt timer med søvn. Glemt og spise har jeg også, muligens derfor jeg føler meg litt kvalm. Gleder meg til hotellfrokosten i morgen!

God natta <3About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Creative lounge on The Gathering.

 1. Yuuki says:

  Gosh wish I was there! Sinnsykt kul tegning da! : D og du er ingen nybegynner, elsker tegnestilen din, og hr lært meg endel av å se på deg tegne : D Tror nok jeg tar meg en tur dit til neste år, hadde egentlig plan i år men gikk ikke ihop med påsketur med 3 familier. Neste år SKAL jeg! Da må du tegne, også må jeg se på :D

 2. Carina Renee says:

  WICTORIAAAAA!

  Hvis det er Knut Jørgen Røed Ødegård du sikter til, så er han ASTROFYSIKER, ikke meteorolog! Meteorologer varsler vær og jobber med klimaforskning etc.

  Sånn just FYI ;)

 3. Miina says:

  demo? som i demonstrasjon?

  Virker som om du har det supert på TG! ^^
  Tegningen der var dritkul! Ser ikke ut som en speed-tegning. Flott at du kan være til inspirasjon for andre. Jeg er sikker på at mange der fikk en sterk trang til å tegne etter å ha sett på deg :)

 4. Liv Elin says:

  ÅÅååååååååh æ vil åsså!!!!

  Han Ødegård e dritkul, den typen entusiasme som han har kan æ like! Sånne folk klare å få uansett ka tel å virke interessant!

  Æ e kjempespent på å se tegninga di ferdi! :D Håpe du spiste før du la dæ å sove!

 5. marielle85 says:

  okei,ser at KJRØ’s ære har blitt opprettholdt allerede..men det lukter litt fordommer av deg av og til O_o “visste dere at nerder også kan være kreative” og i et tidligere “det er ikke bare nerder her,det er pene jenter også” :p

  • wictorianart says:

   Hvilke mennesker har vel ikke fordommer? ;)

  • wictorianart says:

   Men det jeg skriver det ikke fordi det er JEG som mener dette, jeg prøver å få frem poenget til andre mennesker som tror at stedet kryr av nerder, og at alt de gjør er å spille. Så det er mer en pekepinn til alle andre. Jeg vet jo alt dette, men de som ikke har vært på TG, som tror TG bare består av nerder og usosiale mennesker. Noe som ikke stemmer. Så det jeg har ikke fordommer når det kommer til TG, andre ting ja. Men jeg elsker TG og alle mennesker som er her jeg. Jeg vil bare få frem poenget mitt til alle de andre der ute, som ser rart på meg når jeg sier at jeg skal på TG, og de sier: “hva skal du gjøre der? Det er jo bare feite folk og nerder der som ikke tørr prate med deg”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s