Mer TG?

Hvor starter man egentlig å blogge om noe så stort som The Gathering?

Jeg prøver å tenke hvor jeg skal starte, men det er rett og slett vanskelig. Det er  så mye som skjer, at halvparten glemmer jeg å fortelle dere om.

Jeg kan jo begynne å fortelle litt om hva jeg har gjort i dag.

I 5-tiden var jeg og 7 andre mentorer rundt omkring i skipet og snakket med potensielle kreative mennesker. Vi hadde som oppgave og oppmuntre så mange som mulig til å delta i konkurransene som er her på TG i år. Jeg og min partner snakked med rundt 25 stk, noe som er et bra anntall. Det ser ut til at det er utrolig stor konkurranse i år. Særlig innenfor paint! Det er hvertfall et veldig høyt nivå, noe som er utrolig bra. I fjor var det ikke like mange som deltok, og nivået var ikke like høyt heller, så gleder meg til å se alle bidragene.

Det finnes utrolig mye rare ting som folk har med seg til TG. Ikke nok med at folk bygger svære hyller som de setter gigantiske stereoanlegg på, men jeg fant også denne;

Jeg fant også noen søte, pene jenter her på TG, som går rundt å deler ut gratis redbull- Til og med uten sukker! Jeg tror nok de er veldig populære hos guttene! Jenter+Redbull= Win!

Mia <3

I creative Lounge i dag var det også nybegynner “kurs” om programmering som Anders ( Ikke Mia sin Anders, men en annen Anders) hadde. Jeg syns forresten han er veldig sjarmerende utseendemessig. Personligheta er også bra selvfølgelig. Virker som en skikkelig god gutt, men det er det mange som gjør her!

Jeg er så utrolig imponert over alle som møtte opp! Betydelig bedre enn i fjor!

Dette beviser bare at alt arbeidet fra i fjor virkelig har hjulpet. Budskapet om kreativitet kommer frem!

Ane <3

Vanlig mat for folk på TG. Fint folk har med seg sunne ting ;P

Møt min barndomsvenn Markus!

HAN VAR MED I “FJORTIS”! HAHA.

Perfekt.

Ja, det stemmer, politi, og hunden sin.

Til alle mødre og fedre: Det er ikke noe problem å sende barne sitt hit. Seriøst den beste oppvartinga her. Går politi og security rundt konstant. Jeg regner med de fleste foreldre er skeptiske med å sende barnet sitt til TG, men det er virkelig ikke noe problem. Alle blir passet kjempe godt på, og vi har eget medic-care som tar vare på oss når vi blir syke.

Carl :D Verdens godeste mann^^

En liten oversikt over skipet :D

Mange mødre sender påske-egg med guttene/jentene sine til TG. Påskegodt i vikingskipet er vel viktig I guess…

Litt rekke-kos på TG er også viktig!

Utenom dette er det selvfølgelig mye som skjer hele tiden.

Et fenomen her er alle folka som bare elsker å spille de dårligste sangene de kan finne, så høyt som mulig. Bare for å irritere vettet av andre. Det er som å være på et stort diskotek, uten alkohol, og med hundre forskjellige sanger på en gang. Er generelt stor konkurranse om å ha best anlegg her også!

Jeg for min del, er fremdeles ikke ferdig med bidraget. Så jeg får en morsom dag i morgen. Nå er jo klokka 3 på natta, så jeg tror ikke det blir mye søvn på meg heller! Det blir en helvettesuke dette!

Mer updates i morgen! ;D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Mer TG?

 1. ernie says:

  Det der med musikkspillingen, tror jeg jeg aldri kommer til å skjønne meg på. Hvorfor spille dårlig musikk, bevist? >.<

 2. Liv Elin says:

  litt anna dimensjon enn “Whatwhat…in the butt” eller “benny lava”

 3. Julie says:

  hoho kjenner hun som eier den dukken :)

 4. neko-mimi says:

  Næmmen, der var jo Laurent jo :)

 5. neko-mimi says:

  Laurent, dukka :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s