It’s just a day like that

DET sa naboen min til meg i dag!

Han tok meg nemmlig på fersken da jeg stod på kjøkkenet og gomla i meg en 150 grams sjokolade plate( Det er forresten 465 kallorier i 100 gram).

Tro meg, jeg følte meg skyldig! Her har jeg vært på trening i dag- til ingen nytte!:P Så står jeg der på kjøkkenet da, og furter mens han kommer traskende inn og sier:

Hei, hvordan går det?

Jeg er deppa….

Hvorfor?

Jeg vet ikke..

Da oppdaget han sjokoladen jeg spiste… og alt han sa var “åh… Det er en sånn dag?”

Vel… Så stod jeg da der, og deppa uten grunn. Og endelig kom Petter inn på kjøkkenet, og redda dagen min! Han skulle nemmlig bake muffins. Og siden jeg allerede har stappa i meg masse sjokolade- Hvorfor ikke bare hive innpå med mer? :D

Om jeg ikke ble tynn i dag, så ble jeg hvertfall super glad!

Petter og Asaki innvanderer senga mi.

Men jeg syns det er koselig!

Så søte!

Vi er søte da!

Elsker å ha venner som dette! Og særlig når jeg kan bo sammen med de <3

Uansett! I dag skjedde det noe helt fantastisk! Jeg kjøpte nemlig en avis jeg! Det er den første avisen jeg noen sinne har kjøpt i hele mitt liv. Håper det blir den siste. 15 kr for en avis er uansett ganske mange penger det. Og særlig når halvparten av avisen går til noe så teit som Sporten, da er det ikke verdt mer enn 5 kr spør du meg.

I tillegg til det har jeg jo startet å drikke kaffe en gang om dagen. Huffa meg, jeg begynner å bli voksen. Dette er ikke bra. Jeg bør stoppe før det er for sent!

Bildet av voksne meg, med facebook i bakgrunnen.

Ser dere forandringen?

Jeg har egentlig alltid mye å fortelle dere, men jeg glemmer det hele tiden når jeg starter å blogge. Senil kalles det. Men nå må jeg tegne litt videre jeg. Blir jo ikke ferdig med tegninga ved å blogge! Og så må jeg tren vekk all sjokoladen og muffinsen i morgen. Det blir bare kos da!


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to It’s just a day like that

 1. Liv Elin says:

  Æ like han Petter. Han lage ballanse. :)

 2. Asaki says:

  Ahaha!! Vi er Love Love!!!!

 3. Ninja says:

  Forskere sier at de som gir seg selv en belønning en gang i blandt vil ha et lykkeligere liv enn de som alltid nekter seg det. kroppen produserer nemlig no lykkestoff når man belønner seg selv! Så ikke flipp over å spise litt sjokolade.. så lenge du selv vet at det ikke er hverdagskost for deg.

 4. Miina says:

  jeg skulle også likt å bo med venner sånn som det. Det virker så koselig!
  blog-senilitet er et velkjent problem. Man har jo tusen ting å skrive om så lenge man IKKE blogger, men i det man logger seg inn blir alt borte.

  Husk at kroppen tar ikke å absorberer hele sjokoladen da, så det gjør ikke noe om man sprekker en gang i blant :3 så lenge det ikke er hver dag.. <.<;; *føle seg noe skyldig*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s