The Gathering nærmer seg

God kveld dere!

Jeg tenkte jeg skulle starte å fortelle dere litt om The Gathering, nerding camp, som jeg også har lyst å kalle det.

Hva er The Gathering ( også kalt TG)? The Gathering er en samling av 5000 mennesker som har en felles interesse; Data. De fleste som hører TG tenker som regel at Vikingskipet, som det blir holdt i, bare består av nerder nerder neder. Det stemmer faktisk ikke. Du finner ikke bare spille geeks her, eller folk som sitter låst fast i skjermen. Du finner masse jenter, voksne damer og menn, unge mennesker, pene jenter, bimboer og you name it.

Hva skjer på TG? Utrolig mye! Det meste skjer der. Konkurranser i alle slag, der i blant den jeg deltar på; Freestyle Graphics.

Du har et kreativt område, der du kan lære å ta i bruk f.eks Photoshop eller Maya. Du kan også få hjelp til å lage musikk osv. TG har noe som heter mentorer, jeg er en av de. Jeg tar meg av folk som vil ha hjelp til tegning innenfor photoshop og generelt. Mentor lista finner du her!

I tillegg er det diverse sceneshow. I fjor var det brytekamp, 10 gutter som konkurrerte om å vinne en datamaskin ved å trene. Og utenom det finner du utrolig mye interessant å se, rundt i vikingskipet.

Opplegget da? Du kan finne lister over opplegget på TG her!

Creative seminar? Ja, stemmer det. Det har vi i år. Jeg hjelper til på dette området også med det jeg kan innenfor tegning. Det vil da si at jeg får et tema på Torsdag, der jeg da skal tegne dette temaet, mens folk sitter og ser på og kan spørre spørsmål angående det jeg holder på med.

Det er ikke bare jeg som bidrar med dette, du finner en liste over mye forskjellig her.

Men, er det sosialt da? Ja! I massevis. Da jeg var her i fjor ble jeg kjent med så utrolig mange mennesker. Det er kjempe morsomt! Du finner som sagt folk i alle aldere her. Fra 13 og oppover.

Jeg skal prøve å blogge så mye som mulig fra TG, og få med det meste som jeg rekker å få med. Så får dere mer innsikt i det alle tror er en gigantisk spille/nerde event.

Tegnet denne i pausen på jobb i dag.

I tilegg til det sov jeg litt, spiste og gikk tur!

Og da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å legge kaffekoppen min i senga. Så nå blir det utrolig morsomt å legge seg å sove! Det kommer til å lukte kaffe av meg lang vei!

Men nå skal jeg sove! Opp tidlig i morgen og trene!

<3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to The Gathering nærmer seg

 1. Mia says:

  Whee :D Jeg gleder meg også :) Du la ut en slags teaser ser jeg? :3 Går jo i samme temaet :D hihii.. Gleder meg sykt til å se den ferdige tegninga di!! Og btw: Elsker ørene du har begynt å lage på disse dragedamene dine :)

  • wictorianart says:

   Hihi :D
   Ja, det er vel akkurat det der er, en liten teaser. Er generelt veldig opptatt av disse damene for tida :D Hihi^^
   Jeg gleder meg masse masse til å jobbe med den i morgen. Deilig å bare skulle trene og tegne!^^

   Jaaa, morro å tegne sånne ører! :D

 2. ernie says:

  Kan ikke vente til onsdag! Sitter og venter spent her på andre siden av Mjøsa :P Tror jeg blir slått av deg og Mia igjen på Freestyle GFX i år (hvorfor har jeg ikke uber tegneskills som dere? D:), men håper jeg kommer i top 5 :)

  Gleder meg uansett å se ferdigproduktet og koselig å se deg igjen :) Skal selvfølgelig på kurset du skal holde.

  • wictorianart says:

   Så bra at du kommer:D Jeg er skikkelig spent! XD
   Jeg er litt redd da, eller nervøs. Kanskje jeg ikke får til noe som helst? :P Haha.

   Men jeg gleder meg masse masse masse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s