Kansai Gaidai, bosted og generelt

Bilde hentet fra: http://tulikukkia.wordpress.com/

Vel, dette er altså Kansai Gaidai. Som det er meningen at jeg skal gå på et helt år fra høsten av.

Men jeg er redd…

Fordi jeg er så rar!


Altså, de fleste som kjenner meg, eller har lest bloggen min, vet at jeg bekymrer meg for ting hele tiden. Så om jeg nå sier at jeg igjen tenker på diverse saker og ting, så er nok ikke det så sjokkerende…

I dag er det, igjen, som før; Boplass. Dette er mer komplisert enn de andre gangene jeg har klaga da! På Kansai kan du velge 3 ting. 1, Dormitory. 2, Homestay 3, Eget arrangement.

Noen vil sikkert rope Homestay med en gang, men vet dere hva… Det er jeg faktisk for gammel til! Jeg har bodd alene siden jeg var 16, og det kunne ikke falle meg inn å skulle flytte inn med en familie som ikke lar meg gjøre det jeg vil, og der jeg ikke får lov å være ute i helgene. Eller så må jeg komme hjem kl 10 på kvelden. Ja,  det er sant at det er bra for språket, men man skal da kunne leve på dette stedet et helt år også! Å ha det bra der man bor er viktig.

Det står altså da mellom å finne leilighet selv eller å bo på dormitory. Jeg skulle gjerne flytta inn i leilighet jeg, men jeg tror og er ganske sikker på at det vil bli _veldig_ dyrt. Og jeg vet ikke engang om det er verdt det. Jeg husker godt hvor utrolig mye jeg sleit med penger sist jeg var i Japan, og prøver alt jeg kan for å unngå det i år.

Så desverre, tror jeg det blir dormitory. Men jeg er ikke kjempe begeistra for det heller da. For man må nemlig dele rom med en annen person. Det er INGENTING som er ditt eget der. Klarer jeg å sove på samme rom som et annet menneske i et helt år? Det kan bli et rent helvette, men det kan også gå bra. Til gjengjeld kan det hende jeg sitter igjen med mer penger og kan reise litt rundt omkring, og da får jeg jo være i fred likevel. En annen fin egenskap jeg har, er å bare ignorere folk om jeg vil være i “fred”.

Det kan hende jeg er like heldig som Karoline var i fjor da, hun bodde med en jente som hadde en amerikansk kjæreste, så hun var omtrent aldri hjemme. Så jeg trenger kanskje ikke ta alle sorger på forskudd.

Men jeg kan også være like uheldig som Petter som bodde sammen med verdens rareste fyr! Mer trenger jeg ikke si!

Ta en titt på denne videoen: http://www.kansaigaidai.ac.jp/asp/04_campus_life/03/02/flash.html

SYKT bra film? :P

Uansett! Dette er jo bare helt typisk meg, jeg sitter å grubler og grubler, og tror jeg blir kjempe smart av det! Men helt ærlig tror jeg bare at jeg får mer rynker enn noe annet. Herregud, nå må jeg begynne å tenke på de også da. Jeg sitter konstant på rommet mitt og minner meg selv på; Ikke rynk på øyenbrynene, ikke gjør det! NO NO NO!

Uansett! Jeg har sikkert noe mer som jeg vil legge ut om… Jo! Ja, stemmer… Om jeg velger å dele rom med enten en person som er dødskul eller en total retard så kan det jo faktisk hende at jeg sparer så masse penger at jeg kan dra hjem til julenissen i jula! Og det hadde jo faktisk vært litt hyggelig da. Det føles litt teit ut å miste 2 jul’er på rad liksom. Jeg føler ennå jeg er i år 2009 jeg, bare fordi jeg ikke feira ordentlig jul. Jeg kan jo ikke leve i år 2011 og fremdeles tro det er 2009!

Jeg har mange ting jeg gleder meg til også da. Ja, jeg har faktisk begynt å glede meg nå, når sant skal sies. Tror jeg da. Uansett, Kenta, min japanske venn som nå bor i Italia men egentlig bor i Kyoto, kommer hjem til Kyoto i september. Og han sa han skulle ta meg med til mange hundre plasser. Men jeg kan jo sitte her og undre på hvor lang tid det tar før han også inviterer meg på date (Og ja, da blir alt ødelagt! Jeg vil ha en mann! Ikke en liten japanergutt!). Nå er jeg jo singel og alt! Jeg tror nesten jeg må dikte opp en liksom kjæreste, sånn at jeg har et alibi i Japan.

Har jeg noe mer å si da eller?… Hmmm…. Hmmm… Hymm hymm!

JO! Jeg bretta klær i dag! Snakkes! :D

Bildet er stjelt fra bloggen til Karrochan!

Jeg skjønner også nå, når jeg ser på dette bilde, at jeg, jeg er en dårlig venninne!

SORRY FOR AT JEG GLEMTE BURSDAGEN DIN!

Grat’lerer så mye med overstått!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Kansai Gaidai, bosted og generelt

 1. Karoline says:

  Jammen hvis du ikke gjør som Petter og skriver på den søknaden for romkamerat at “jeg liker å gå turer i skogen og jeg drar til Japan for å bo på en rismark egentlig og jeg har min egen hjemmeside på nett om gud vet hva om det japanske språket og jeg kan egentlig ikke si om jeg er en morgen eller kveldperson fordi jeg er våken hele døgnet åja også lager jeg mat hele tiden og blir venner med alle men har likevel tid til å studere super masse” så tror jeg det går bra, altså! Bare skriv akkurat hvordan type person du er, at du liker å kunne være for deg selv og tegne og er interessert i ditt og datt, så er Kansai ganske flinke på å finne folk som passer, altså :) Så det går nok bra! Bare vær ærlig~
  Hvis det hjelper så skal vi ha romkamerat på den monogolide skolen min også og der er det bare sånn “bare skriv om du trenger bolig, du! Så stapper vi deg inn et sted med en annen person, men du får på ingen måte være med på å velge hvor!” Sånn helt ordrett bare oversatt fra engelsk.

  • wictorianart says:

   Haha! okeij okeij! Jeg skal hvertfall ikke skrive det da!

   HMMM!!!! HVa skjer med at Japanere tror at man ikke trenger privatliv egentlig? De er jo total retards!

 2. Liv Elin says:

  Kjempebra ide…vi ska hjelpe dæ å skrive en laaang søknad som beskriv dæ t punkt å prikke!

  Æ syns den ideen m dorm e bra, d e så kjipt å ha førr lite penga. Husk kor fed up du va over d sist. Åsså vil æ at du ska komme hjem å besøke julenissn i langbølgen. ;)

 3. Lotte says:

  Trodde jeg skulle dø av latter da jeg så den videoen! Han hørtes så absolutt ikke overbevisende ut!

 4. silverfoxfang says:

  Ser ut som en pen og ryddig skole :)

  Flash videoen/reklamen for stedet var ganske orginal ja ^_^

  Legligheter er ganske dyrt i Tokyo har jeg hørt ja ^^;

  En smule overrasket over at du er singel fremdeles så mange gode egenskaper og beundrere som du har, men sikkert på at du finner noen med tiden :) (kunne mange eksempler på gode egenskaper du har, men ville vel egentlig kjedet deg litt tror jeg ^^;).

  Du får kose deg med brettingen, og prøv å ikke gruble alt for mye ;)

  • wictorianart says:

   Hehe, jeg er glad jeg er singel jeg, for å være ærlig. Noen fååå få ganger er det litt kjipt, men for det meste liker jeg det ganske godt. Jeg er så lei av å være i et forhold at jeg nesten spyr!:P

   Håper skolen er bra hvertfall!:D

 5. ingern says:

  Haha, når det gjelder japsegutter så pleier det som regel å være mer å bekymre seg for hvis du faktisk ER ute etter et seriøst forhold :p

 6. ingern says:

  Kan være veldig kos hvis du faktisk finner en som er en skikkelig fyr, men de fleste er jo ikke det :P Selv om de virker sånn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s