Ja okeij da!

Sorry for at jeg er så…. GONE :P

Det bare skjer så ufattelig mye, men jeg skal lage en liten update, og forklare litt av hva som skjer her.

Jeg fant Petter sånn som dette!

Oppi en pose.


Vi tok alle et steg inn i Alice In Wonderland.

Jeg ser jo bare helt vanlig ut jeg.

Jeg har også sett Petter drepe en kokosnøtt.

Hvis et blikk kunne drepe hadde dere all vært døde nå.

Stefan ville ikke ha ansiktet sitt avbildet denne dagen.

Pingle…

På fredag var jeg med Stefan opp til huleboerne, og da kom det en stakkars gutt på sikkert 24 år, inn i stua. NAKEN! Men han oppførte seg helt normalt han. Håndhilste pent på alle sammen. Nei vent litt, han var jo ikke naken, han hadde jo en sokk på når jeg tenker meg om.

Han spurte hvorfor jeg ikke var naken. Flott spørsmål.

Anders er så søt !  Glad i han jeg :D

Flink å lage mat også!

Jeg har nr hans om noen vil ha det?

Glad i Andreas også. Han må være den søteste.

Har nr hans også!

Hvorfor er det så vått i senga btw?

Jeg ser bare slem ut for tida.

Men det er ikke rart. Var litt drama på lørdag, men nå er det ferdig å være drama. Heldigvis. Det var seriøst DramaYan episode… Ja hva er det nå? DramaYan 5??  Det var så drama at jeg ikke kan prate om det engang! :P

Dette er altså det spennende som har skjedd i det siste. Nemlig ingenting!

Eller nå lyver jeg! Jeg har fått skoleplass på Kansai Gaidai, som ligger ca 30 minutter fra Kyoto og 30 minutter fra Osaka. Så ja, folk, jeg skal tilbake til Japan. Så lenge jeg står i fagene mine i japansken i år selvfølgelig! Jeg hadde jo bestemt meg for ikke å dra tilbake, men ja, jeg lar ikke Kansai Gaidai slippe unna meg, og enda et år i Japan er vel ikke så ille. Bare jeg ikke dør av jordskjelv så er jeg fornøyd!

Jeg er litt redd, for å være ærlig, men det blir nok morsomt likevel. Kanskje drar jeg hjem til Norge i jula for å feire jul der. Jeg skal NESTEN helt alene til Kansai, kjenner en annen jente. Var bare en plass for mitt trin på Kansai. Men jeg gleder meg til å slippe unna alle nordmennene. Nå slipper jeg hvertfall å dele venner med de 20 andre i klassen min! Og DET er jeg glad for! :D

Men jeg kan prate mer om dette senere, må lese litt nå.

ÅJA! Jeg gikk ned 1,5 kg forrige uke! La meg greie det denne uka også!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ja okeij da!

 1. Liv Elin says:

  Kaaaaaaaaaaaaaaa???? Mene du at du blir i Japan ET HELT ÅR!!! *angst*

 2. ernie says:

  Kanskje du er der da når jeg er der, neste påske? (med mindre du ikke skal til TG11 i påsken)

  • wictorianart says:

   Det hadde jo vært koselig, men henger ikke du i Tokyo området da? :D
   Jeg vet faktisk ikke ennå. ALt avhenger av når jeg har ferie og om det koster mye. Troooor egentlig ikke de har noe ferie i påska. Men håper litt^^

 3. Benedicte says:

  da kan jeg komme og besøke deg når jeg skal dit i påsken! :DD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s