Innflyttnings fest med TO samer!

Den ene samen er ikke til å tro er en same (som regel), den andre hører man godt.

Først og fremst, var det _utrolig_ viktig å vise bilde av advokadoen (avokado? adokado? avolol?

Altså, denne lol… Frukten? Grønnsaken? Hva er det egentlig??)

Og det ble sushi! Som forresten var utrolig godt! :)

Viktig med litt kunstneriske bilder av maten.

Dette er altså stua til Mia og Anders. Koooos.

Najs TV^^

Denne dagen var den store innflyttingsfesten til Mia og Anders. Vi sørget for å spise oss mette på sushi først, for å ha et godt grunnlag selvfølgelig. Det var nesten som å være i Japan igjen, i og med at vi jentene som starta med å spise Sushi alle kunne mer eller mindre japansk.

Vertinnen på festen.

Overnattingsgjesten, som delte seng med verten og vertinnen, for det var ikke plass til meg noe annet sted.

Også kalt samen forresten (jeg altså).

Syns av en eller annen grunn jeg ligner litt på mamma her…

En annen same og Mia.

Søte Carina <3 Carina tok virkelig sin tid før hun kom bort til oss.

Men det var mye som gikk i mot henne den dagen.

Taxisjåføren var en lol,

en dame ville ha henne til å hjelpe henne med å ta på linser (om jeg husker rett).

Da hadde jeg blitt redd.

Anders var seriøst en gal å ta bilder.

Her kan det jo diskuteres hva som skjer.

Noen fortalte meg vel noe sjokkerende?

Ganske sjarmerende bilde likevel:P

Jeg og Kari førte en del samtaler på japansk.

Kari har nemlig bodd i Japan og hatt japansk kjæreste også! :D

Det er viktig med vennebilder da <3

Jeg hadde fiksa håret til Mia denne dagen. Syns hun ble så fiiiin <3

Det er litt viktig å se på puppene mine, i og med at de har blitt så store.

Og snart forsvinner de i tillegg.

Så man må bare stirre det man kan før det skjer.

Jeg følte uansett for å gjenglede det.

Dansing til Tunak Tunak er også viktig!

Veldig essensielt for en vellykket fest.

Det i tilegg til folk som har laget melodier av å spille mario^^

Her kommer et vakkert glis fra meg.

Jeg prøvde å sjarmere samen i senk, ved å fortelle mange hyggelig og vanlige historier.

Jeg tror han ble mer flau istedet, hvorfor… DET aner jeg ikke.

Han syns vel bare det ble dritprat I guess.

Nei æsj, jeg hoppet glisende videre å prøvde å flørte med Mia og Carina i stedet.

Det var kanskje lettere.

Samen syntes kanskje det var litt forstyrrende at jeg er same også, men høres ut som et oslomenneske når jeg åpner munnen.

Jeg skjønner jo at det var derfor jeg ikke greide å sjarmere han, ikke fordi det er noe galt med _meg_, men fordi det bare ble et så forstyrrende element at jeg var defekt liksom. Oppfører meg som en nordlending, men høres ikke slik ut!

Enda mer Tunak Tunak. Og etterpå var det litt Benny lava også.

Vi må alltid ha vennebilde vi også. Slår aldri feil.
Det eneste som er nytt her, til forskjell fra alle de andre bildene vi tar hver gang, er handa til Carina.

Mia var så fin på dette bilde <3

Av en eller annen grunn hadde jeg store problemer med å drikke alkohol denne dagen. Alt smakte liksom for mye alkohol, uansett hva jeg gjorde. Men vi hadde teorier om hvorfor……. Ikke alle var like glad for den teorien da.

Det var egentlig de bildene som var fra festen. Jeg tror alle hadde det veldig hyggelig. Jeg syns hvertfall det var kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker. Det er alltid like morsomt.

Jeg syns bare det er så hyggelig å være i Trondheim. Alle menneskene der er så hyggelig, og det er generelt nydelig der. Og ikke minst elsker jeg å tilbringe tid med Mia, Anders og Carina. De farger virkelig livet mitt i en kjedelig hverdag. Kunne ikke tenke meg å være foruten disse menneskene. De har alle gitt meg så utrolig mye på alle mulige måter. Og når jeg da tenker på det, så tenker jeg på hvor rart det er at egentlig, så hadde muligheten for ikke å kjenne hverandre vært veldig stor, om jeg ikke hadde sendt inn en annonse i club nintendo bladet og spurt om brevvenner. Det er bare så rart.

3 av mine bestevenner er liksom brevvennene mine fra barndommen da, som kommer fra overalt i landet. Jeg liker tilfeldigheter i livet.

Vel, jeg dro hjem søndag, og kjørte buss i mange mange mange timer. Så jeg hadde tid til å gjøre ganske mye Japansk på den bussturen, noe jeg er veldig glad for!

———————-

Sånn ellers disse dagene er jeg helt utrolig opptatt, og i tillegg har det skjedd en del ting som har gjort at jeg plutselig fikk veldig mye å tenke på, og føler meg generelt veldig stressa. Så jeg prøver å bare ta en ting av gangen, men det hadde vært deilig å få en pause fra sitt eget hode for å si det sånn. Men jeg tror ikke jeg orker å prate om dette temaet som jeg tenker på ennå. Jeg tar det etterhvert… Det ble liksom bare så mye å ta inn, og alt forandra seg. Jeg er nesten redd jeg :O Trenger bare litt tid til å la det synke inn…

Så trener jeg masse masse og TGforberedelser er i full gang.

Mata ne!


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Innflyttnings fest med TO samer!

  1. Carina Renee says:

    Jeg bytta batteri i høreapparatet til nabodama ;) Ikke linser! =P hun er jo nesten blind :P

    Men var utrolig koselig i helga, ja!=) <3 mange artige bilder, hehe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s