I am a NerD

Iallefall later jeg som at jeg er det, i og med at jeg sitter på universitetet i Trondheim sammen med Mia og skal til å studere, men første pri var jo selvfølgelig bloggen. Jeg tror ikke jeg er så flink student som jeg skal ha det til hele tiden. No no no!

Men det gir meg jo noe da, å skrive bloggen, og få lov å få ut alle ordene jeg har i hodet. For de fleste som kjenner meg _vet_ at jeg har munndiarê og elsker å prate mye useriøst, så dette er liksom en liten ventil da. Så slipper alle vennene mine å slå meg i svime når de ikke orker å høre mer på meg, mine historier og hysteriske latter.

Jeg overlevde bussturen! Som dere kanskje ser da… Og jeg slapp også å spise noen mennesker, siden jeg var et snilt barn og sov ca hele bussturen. Så ankom jeg litt sjokkert i mårres, og fikk snike i Mia og Anders sin leilighet. <3 Den var sååå fin, jeg skjønner nå at jeg kommer til å pakke med meg hele rommet mitt og flytte inn til dem neste gang.

FORRESTEN! Jeg, Mia og Anders må sove i samme seng <3 10hi! Det blir nok lange netter med putesnakking skal dere se! Det slår aldri feil. Vi ligger som regel å prater i 2 timer, og så sovner Anders, og da gjør vi faenskap! Sånn som dette:

Sitat fra Mia: Anders var sykt trøtt lørdag kveld, men jeg og Wic var litt overtrøtte og fant ut at vi ville skremme Anders litt… (Han liker ikke Hufsa) Vi syntes kontorstolen min lignet litt på Hufsa, så vi klippet ut øyne og munn og teipet disse på baksiden av stolen. Anders merket ingenting og sov søtt videre. Dette bildet er tatt før vi la oss til å sove, ondskapsfulle som vi er >:3 Klokken 09:30 dagen etter våknet vi av at Anders hylte av frykt. Er ikke hver dag han våkner og ser Hufsa stirre på seg ved siden av senga. Priceless :D

Det var kooooselig! Et under at vi ikke har fått pay back av Anders egentlig. Han ble veldig redd…

Dere sier jeg ikke får gave av julenissen i år? Det bryr jeg meg ikke om! Jeg har jo dere! <3 (mamma, bestemor, mia, anders, ane, oldemor, oldefar, gackt- Med operert nese,  linn, mengizface, karoline, IIIIH!, muffins, pinnabolsvin, huleboer.) You name it!

Vet dere hva som irriterer meg? De gangene jeg ser mennesker, som jeg har sett før, men jeg husker ikke når eller i hvilken sammenheng. De plager meg lenge lenge leeeeeeenge! Sånn som nå, sitter jeg her til Mia og winer om at jeg ikke husker hvor jeg har sett den dama jeg så i går. GUD så irriterende!

Og over til noe helt annet; kameraet mitt DØDE! Eller batteriet døde da… Og jeg glemte selvsagt å ta med laderen, så nå håper jeg bare på at Carina skal være min reddende engel, og låne meg laderen hennes <3

Men nå må jeg over til noen viktige saker her, nemlig oversetting av japansk. Yay!-.- Det tar så himla lang tid! Håper dere har en superduper fredag!! JEG ELSKER FREDAGER <3

Og Trondheim <3


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to I am a NerD

 1. ernie says:

  Hvis du skal på hyblene på Lørdag skal jeg holde Datarockparty på LIM-hybelen 8D

 2. Panserlugg says:

  HYL! Jeg hadde blitt livredd! Men genialt var det. :D

  Jeg ELSKER Trondheim!! :( Take me back D:

 3. Miina says:

  hahaha XD genial stol! Det ligna jo skikkelig på hufsa da^^ Skulle likt å ha sånn stor selv. Dere er flinke kunstnere ;)

  Jeg har det også slik når jeg ser folk jeg kjenner igjen uten å vite hvor fra. Det verste er vel at man aldri helt vet om man skal si hei eller om det er noen du kun har sett på jobben. Jeg har iallefall en god del stamkunder som jeg inbiller meg at kanskje går i klassen min eller lignende når jeg ser dem ute på gata. Skikklig flaut når det glippet ut et “hei” og jeg så kommer på at jeg ikke kjenner dem i det heletatt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s