Har jeg ikke kontroll, så TAR jeg kontroll!

Sånn er bare livet, rett og slett! Ingen i hele verden får herse med meg! Har jeg ikke kontroll på en situasjon, så vet jeg som regel hva jeg skal gjøre for å få kontroll på den, uansett hva det måtte være- selv om det ikke alltid er til mitt eget beste. Men jeg vet det går bra til slutt likevel.

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne plage dere med tankene mine, men om dere får et for dypt innblikk i hodet mitt så avslører jeg jo alt for mye om meg selv, og da er det jo rett og slett råttekjedelig! Da er jo magien borte vet dere :P Haha!

Over til noe helt annet; Horemuffinsdagen!

Kine sitter blandt rotet mitt.

Benedicte

Huffameg jeg vet hva som trengs her ja…

SE hva jeg fikk av Asaki!!!!

En Gackt bildebok! OMG OMG OMG OMG OMG!! HYPERKLIKK liksom!

På facebook har jeg forresten klaga sinnsykt over at gackt har tatt neseoperasjon. Hvis det virkelig var noe jeg syntes var vakkert med Gackt, så var det den nesa hans. Det var bare en mann i hele verden som hadde så vakker nese, men NÅ, takket være idiotGackt så finnes det INGEN som har vakker nese (når det kommer til mannfolk). Jaja, da slapp jeg å gifte meg i det hele tatt da.

Gackt, du skulle bare visst hva du gikk glipp av du!

Japp, en sur kjerring som nekter å gjøre husarbeid, og bare vil tegne dagen lang, som kommer hjem og sukker tungt. Seff, noen ganger ville han satt god pris på min norske humor da. Når jeg slår på stortromma med de liksom.

Her er Horemuffinsdagen i full gang.

Asaki <3

Ane :D

</3

Dette liker jeg!

Et bilde sier mer enn ord…

Kine er barnslig…

For hun spiser muffins med dinosaurer på <3

Hihi, neida. No no no.

Men den er jo egentlig veldig søt da.

Da jeg tok dette bilde, var jeg ikke særlig glad for at jeg også bodde der.

Oi så mange farger.

Utrolig gode muffins <3

Disse også.

En LOLmuffins

Uansett, dette skjedde på torsdag, men på kvelden var det Lavprisekspressen.

Den hadde til og med 2 etasjer!

Ting i huset til Mia.

GOD MORN!

Pusekatten <3

Så, etter dette, døde kameraet mitt.

Og mer kan jeg ikke skrive før i morgen, for nå er det biff til magen min!:D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Har jeg ikke kontroll, så TAR jeg kontroll!

  1. Liv Elin says:

    Hahaha digga de muffinsan!!! :D Håpe du finn en lader så du kan “fore” mæ mere!

  2. marit says:

    GACKTBOK. DO-WANT.

    Jeg er litt enig med nesa, den var så fin rundt sånn 1999 :C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s