Kjenner jeg vil sove allerede…

Nå har jegsittet på bussen i 15 minutter og vil allerede sove.

Jeg har vært på jobb i dag og hatt det geenrelt ganske hyggelig, og bortsett fra det har jeg bare fokusert på studier.
Asaki savner meg allerede hun, det er jeg glad for. Digger at det bor en japaner sammen med meg og Petter <3

Ja, nå skal jeg sitte på denne koselig bussen til i morgen kl 0730 ;D Men det går bra, for jeg liker å kjøre buss. Syns det er koselig jeg. Jeg skal sitte her og jobbe med litt fag til jeg blir dautrøtt, så kan jeg legge meg forhåpentligvis , sove til klokken 0700 i morgen eller noe sånn. Matpakke har jeg ikke med, men blir det for illle smaker jeg bare på en av menneskene her på bussen. Hva gjør man vel ikke i situasjoner der man trenger mat?

Hva skal jeg? Jo det kan jeg fortelle om i morgen. Men det blir en kongehelg som alltid når jeg har fri. Deilig med fri, men jeg skal prøve å være effektiv å gjøre litt skolearbeid også da. Det må jo til!

Kos dere masse da!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kjenner jeg vil sove allerede…

  1. marielle85 says:

    enjoy-fufu!

  2. Ane says:

    på vei til Trondheim? ^^ Bra det er stopp på veien, for det hadde nok blitt en veldig lang tur uten matpakke :P hehe
    God tur! Kos deg i helgen ;)
    Klem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s