Morgenstund har japansk i munn

Iallefall i disse dager kan jeg si det. Men om 6 timer er studiehelvettet over!

Jeg tror jeg kan påstå at jeg virkelig har jobbet hardt de siste dagene. Og jeg har rodd meg i land til veldig stor grad. Jeg føler endelig jeg har litt kontroll igjen, og ikke er så usikker på ord, gloser og grammatikk og særlig partikler.

Oversettelsene derimot… De er ikke helt lette. Men jeg tenker; det går som det går. Og jeg klarer det jeg klarer, ingenting å ta på vei for. Jeg bare spør meg selv pent om ikke å bli forbanna (som jeg pleier å bli) om jeg gjør det dårlig på prøven.

Heldigvis blir det i kveld, en veldig uttrykksfull aften, som jo kan være en bra ting i tilfelle alt skulle gå rett vest!

Noen bilder fra et lite avbrekk jeg hadde i går;

Gleder meg utrolig til sommer, sol og varme kommer.

Jeg var forresten hos legen i går da. Og jeg har tydeligvis urinveisinfeksjon. Jeg merker det jo nesten ikke, men medisiner og treningsforbud til fredag- det fikk jeg. Og dere kan tro jeg ikke ble glad for å høre det. På en måte, for prøven sin del, kan jeg jo si det var god timing, for hadde ikke legen sagt at jeg ikke skulle trene på 3 dager så ville jeg dratt å trent istedet for å lese til prøven. Man blir sykt fort avhenging av å trene når man først har starta.

Sånn som nå sitter jeg med og har dårlig samvittighet siden jeg ikke trente i går, kommer til å trene i dag og ikke resten av uka. Det KAN hende jeg drar å trener i morgen og ikke bryr meg så mye om det legen sier. Men jeg bør jo… Men får se da…

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Morgenstund har japansk i munn

 1. Ane says:

  don’t do it! :) bare spis sunt, så er det no prob :)
  Bortsett fra i kveld da tydeligvis :P eeeeh..
  Jeg digger det øverste bildet :) er superfint. liker fordelingen av skarpt og blurry, og fargekombinasjonene er nydelige. :) fint!!!
  Skal få plass i favoritt-collectionen på deviantart så ! :P hehe

 2. Cecilie says:

  Du har veldig fine øyne. Veldig intense.
  Bare hold ut prøver og sykdommer.
  Ønsker deg lykke til på prøven!

  -Flavia

  • wictorianart says:

   Tusen takk! :D

   Det var skikkelig hyggelig å høre! :)

   Prøven gikk faktisk bedre enn forventet, selv om jeg antagelig har ganske mange feil, men det er lite jeg kan gjøre med det;P Hehe. Får bare vente på resultatet ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s