Lørdags kveld.

Ja egentlig burde jeg hatt noen bilder å vise dere, men akkurat nå er inntaket av alkohol og et ukjent tastatur litt for ille, så mye akter jeg ikke skrive. Jeg skriver jo bare feil likevel. Men jeg må få skryte av meg selv, denne uken har jeg trent hele 5 ganger! Og det er ikke verst! Håper på samme resultat neste uke! Men jeg har gigaprøve på onsdag som kommer til å drepe meg, men drit i det, det går alltid bra ;D

jeg bare studerer som faen denne uken, så går det bra!

Snakkes i morgen ;D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lørdags kveld.

  1. Liv Elin says:

    Hmmmm….håpe d blir roligere førr dæ etter den prøven…du har førr mye pæs. *klæmmepå*

    Glææææde mæ t å komme å være m dæ om en måned ca!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s