Foreplay with chatroulette

GOD DAG ALLE SAMMEN!

Og for en hærlig dag!

Uansett, på fredag var jeg på besøk hos min venn, som sikkert valgte å være anonym siden jeg glemte å ta bilder av han. Men om dere kjenner til diverste bananhistorier fra TG og ser disse bildene så skjønner dere kanskje hvem det er likevel.

Til dere som ikke kjenner til TG; synd for dere. Men dere har ennå sjangsen til å ta turen dit lizm!

speil burde ikke vært oppfunnet!

Ooops! Speil igjen!

Jeg har ikke stort mer å fortelle om fredag bortsett fra at det var hyggelig og 38 bananer ja. Jeg liker bananer jeg, så jeg tok med meg en pose med bananer hjem- i tilfelle mr. anonym person ikke greier å spise alle banene (som han forsåvidt ikke liker.) HVORDAN KAN MAN IKKE LIKE BANAN!?

SÅ VAR DET LØRDAG! igjen? Glad jeg levde frem til denne lørdagen også! Jeg liker jo lørdager!

Pynta meg jeg!!

Jeg skjønner hvorfor Stefan vil være med meg!

Oi oi! Fors med chatroulette!

Ja det stemmer det. Jeg og Stefan var helt alene på fors, men sånn har vi da hatt det før, og det er sjeldent et problem. Vi bare henger litt på chatroulette, sloss litt, synger, ser på youtube klipp, biter, klorer, spytter og kaller hverandre fine ting. Så har vi det egentlig ganske greit da. Aldri kjedelig, men noen ganger syns jeg Stefan bare kan gå å putte huet i dassen.

Særlig de gangene man kommer inn i rommet, og ser fanden i øynene hans. Jada, man ser når han er full av faen. Han får et sånt sleskt drag over øya, og bare venter på å en mulighet til å angripe deg- På alle mulige måter. Bare spørr de han deler leilighet med.

Men Stefan er egentlig homo da.

HAHA!

Ja, man vet aldri hva man havner innom på chatroulette.com!

Vi havnet borti 4 sånne mennesker på en time eller noe. Og en av gangene satt vi å titte på youtube klipp mens vi lo oss skakk, lurer på hva den onanerede mannen tenkte da! HÅHÅ!

Jeg bare lurer på hva som feiler de menneskene som sitter å blotter seg sånn som dette. MEN NOE MÅ MAN JO GJØRE OM MAN HAR ET KJEDELIG LIV!?

Happy Hour!

Og etter vodka, appelsinjuice, lekeslossing, chatroulette og youtube skjedde det svært lite. Alle de andre gutta i huset hadde forlatt oss og gått ut på byen, fordi vi var sykt treige! Og til slutt så ble jeg bare så jævlig trøtt jeg, så jeg sovna!

En annen sak er at jeg sov så tungt at jeg ikke merka det elendige naschspiellet i svinehuset kl 4 om natta. Stefaen derimot, hadde vært en sur jævel og dratt ut kontakta til playstation, så det ble det ikke mer høy musikk på de andre da. Men jeg sov dritgodt jeg.

Over til noe helt annet, vi bestemte oss for å være noen jævler og vekke Anders og kjerringa han hadde tatt med seg hjem fra byen, bare se her:

Han ble lite glad! Og siden han er så redd Stefan, så valgte han å ignorere meg resten av dagen. Ikke det at jeg vet åssn DET skal straffe Stefan da. Han kunne vel ikke brydd seg mer. buhu stakkars meg.

Vi måtte jo selvfølgelig gå inn til Andreas også å se hva han hadde fått med seg hjem fra byen. Det er alltid like interessant. De jentene som kommer dit og møter 2 andre jenter må jo føle at det er et horehus de er i. Skam dere. Jeg burde egentlig skamme meg siden jeg har satt foten innenfor den svinestien der.

Håper de vasker dassen snart, og kjøper dopapir.

Frokost for de SUNNE!

Mårratrynet.

Jeg kødda ikke. Vi var faktisk sunne da! Salat og greier!

Meg og shoppingposen!

Over og ut, du er lut.About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Foreplay with chatroulette

 1. Aniva says:

  haha! God helg til deg også :3 wiiiiii…
  bah!
  Glad i deg! Stooor klem!
  .jeeez.. :P

 2. Panserlugg says:

  hahaha, jeg prøvde chatroulette for første gang i dag, møtte på syyyyyykt mange pervs! ble noen artige screenshots ja, men tror ikke jeg tør logge på i fremtiden med mindre jeg er på fest eller med venner. :p

  og. du er så flink til å sminke deg. :O

  • wictorianart says:

   haha jeg skjønner den. Det er litt kleint å sitte der alene faktisk! XD Haha!

   Tusen takk:D jeg elsker å sminke meg i sterke farger da. Savner sommeren, la den komme <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s