Jentesnakk om hemmeligheter

DET får jo dere seff ikke vite noe om. Hemmelighet er hemmelighet!

Men om dere noen gang møter meg, så kan dere gi meg kodeordet; Opp-uinner!

Så skal jeg fortelle dere om hemmeligheten.

Jeg har funnet ut at kodeord er en fin ting! Kommer nok fler av de!

Det var solskinn som skinte inn i rommet mitt

i noen sekunder i dag.


I dag har jeg, Kine, Benedicte og Karoline på kafe for å ha en liten jenteprat. Det er liksom så rart når man ikke bor i Japan lengre, og det mest spennende som skjer i hverdagen er kafebesøk liksom. I tillegg er det helt merkelig når vi ikke bor oppi hverandre, sånn som vi gjorde før. Alle er blitt mye mer travle og har så mye å gjøre at det nesten ikke er tid til hverandre.

Et forsøk på å imitere toglivet i Japan.

Karoline og Hello Kitty!

Visste dere at det går rykter om minusgrader helt til mai måned?

Tror vi på det?

Vil ikke!

Jeg tror jeg er dødsrå!


I dag har jeg visst vært så selvsentrert at jeg helt glemte å ta bilde av venninnene mine på kafeen vi var på! Dårlig gjort av meg det.

Vel, vi har i dag lagt slag plan om å dra til langtbortigokk å lete etter Menybutikken Linnie jobber på, bare for å sjekke om hun er så negativ som hun skal ha det til. Stakkars Benedicte skjønner aldri hvem vi snakker om når vi snakker om alle disse blogg menneskene, så i dag fikk linnie navnet; Hæ-Hvem-Da?

Noen ganger burde vi hatt et kamerateam som fulgte oss, for alt som kommer ut av kjeften på oss er seriøst interessant og Uvakkert! VI har alle dårlig innflytelse på hverandre vil jeg si. Mamma, jeg vet at å bo i Nord-Norge virkelig gjorde språkbruket mitt helt jævlig, men tilværelsen med Kine har gjort det værre! Men vi liker det, alle sammen. Det er liksom en fryd å bare rope ut det man vil si.

Vi kom forsåvidt til å snakke om siamesiske tvillinger i dag. Hva gjør man når man bare har en kropp og 2 hoder egentlig? Har man hver sin kjæreste, og så må den ene parten lide seg gjennom sex med en som de ikke liker og omvendt?

Jada, jeg skal lukke øynene jeg, bare ha sex du søster.

Hvordan i all verden fungerer det? Enn om den ene personen får selvmordstanker?  Skal man da gå til legen og si;

Søstra mi sliter med selvmordstanker.

Jeg skjønner ikke hvordan man greier det i det hele tatt. Jeg for min del elsker jo å være alene og ha tid til å være en skikkelig egoist! Men så må man ha søstra si rundt seg konstant? Huffameg, nei nei NEI! ÅÅÅ!

Jeg er sikker på at jeg kommer til å dø alene, bare fordi jeg elsker å være alene, og liker best å være egoist og tegne dagen lang! SÅ IKKE KOM Å TRO AT DU KAN SPØRRE MIN MOR OM Å FÅ MIN HAND, NO NO NO!

PS: Det er urettferdig at Kine har en stalker og jeg ikke!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jentesnakk om hemmeligheter

 1. Miina says:

  men stalkere er somregel teite da! :/ jeg hadde noen sånne før og de var alltid så stygge og teite.. er ikke stas da :(
  Det er kulest å være alene da 8D liker kjæresten min også såklart, men jeg liker veldig godt å være for meg selv og holde på med mitt også. Da får han bare være stuet bort et annet sted i mellomtiden ^^;

  • wictorianart says:

   Jaaaa, egen tid er koooselig!!
   Og det er koselig å ha sitt eget rom også! Jenterom!:D Liker det^^ Her er det bre meg;D

   Stalkere kan være ekle ja, men litt morro å ha en :P Haha, or not?

   • Miina says:

    stalkere er morsomt i ettertid XD Husker jeg syntes det var utrolig creepy da vaskemannen på Rimi kom med sin rare engelsk og bare “I was hoping to work with you again. last time I saw you, you were so beautiful I had to see you again!” …. men nå i ettertid er det såklart morsomt.

 2. Liv Elin says:

  Bare helt tel man får en…trur æ. ;)

  Hahaha dåkker gale menneska…æ førvente full rapport vesst dåkker virkeli drar t Linnie sin Kiwi…uansett om dåkker finn ho eller ikkje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s