Nesehårene mine frøys til is!

Stemmer det! I dag har jeg hatt shoot med Kjetil!

Det var skikkelig koselig som alltid. Jeg har ikke sett Kjetil på 7 måneder så vi hadde egentlig ganske mye å fortelle hverandre. Jeg fortalte masse historier fra Japan og hvordan det var der. Jeg prøver jo tross alt å få med meg Kjetil til Japan! Så hadde jo selvfølgelig Kjetil mye å fortelle meg. Jeg har jo tross alt gått glipp av noe etter å ikke ha bodd i Norge i det siste.

Temaet for shooten i dag var egentlig casual kontrast i snøen^^ Det var bikkje kaldt ute! Gjett om jeg gleder meg til våren! Blir så mange muligheter med bilder og sånn da. Nå er det ganske vanskelig å finne bra locations også.

Fascinert over at Kjetil har Internett over alt!

Cool caps eyh?

Fra Japan seff!

Haha! Sorry Kjetil, men dette måtte med <3

Jeg tok altså stakkar Kjetil med meg til Sognsvann for å ta bilde av han der. Tro meg, det var bikkje kaldt!! Kjetil frøs skikkelig, men tapper, det var han!

Leserne til Kjetil bør sette pris på han.

Han blogger tross alt når han skal rekke tbanen.

Ut i kulda med mac’en og greier.

Linselus!!


Etter at jeg og Kjetil var ferdig å ta bilder dro vi til Majorstua og møtte Sara på kafe. Det var utrolig koselig. Er minst like lenge siden jeg har sett Sara. Jeg skal ha en photoshoot med henne også etterhvert <3 Gleder meg!

The Giant reminds me of Japan.

*sigh*

Her kommer noen bilder fra shooten i dag. Skal sette meg ned å redigere noen nå før jeg må gjøre Japansk leksene mine D:


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nesehårene mine frøys til is!

  1. Sara says:

    Gleder meg jeg også snuppa <3 loooove

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s