Du er en geysir, er du ikke?

Noen har hvertfall ikke har vært i Japan siden de tror at jeg er en geysir! Haha!

Hva skal jeg si om i går? Det var jo en horefest uten like! Jeg har etter i går skjønt at når norske jenter skal på utkledningsfest, så er det for dem en sjangs til å kle av seg som mye som mulig og bare se ut som tøser hele gjengen. Noe som er lite imponerende. Selvrespekt jenter, hva skjer med det?

Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så glad for å svette så mye på en fest. Jeg var jo dekket fra halsen til beina- og det var sykt varmt! Men jeg følte meg faktisk verdt noe. Det var _så_ flaut å se på de nesten nakne jentene som spradet rundt på festen. Jeg ble nesten lei meg på deres vegne.

Opp til halsen!

Stefan tok meg med til “huleboerne” før vi dro til festen.

Og dette er noe av pynten de har i leiligheta si.

Tror ikke de er rene…

Ouch… Klokka var 11!

Anders var Alkoholisert Hore eller noe sånn.

See my point? -.-

Geisha+Soss!

Btw, til dere som har tenkt å si at en Geisha er en hore, og jeg ikke er bedre, så tar dere feil. Geishaer var ikke hore. Japanere er drit forbanna på de som har laget memoirs of a geisha fordi de fremstilte geisha’ene som horer. Stemmer ikke!

Ufattelig bra dansing fra den karen her! Haha!

Som dere kanskje fikk med dere bytta jeg navn til Gerd denne kvelden. Jeg har ikke ord for hvor flaut det var å si sitt eget navn til alle nye mennesker man møtte. Jeg klarte jo ikke holde meg en gang, og rødma hver gang jeg måtte si navnet mitt. I tillegg glemte jeg navnet mitt en gang. “Jeg heter… Eeeh… Eeeeeh. GERD!!!”

Jeg må forresten skryte av kompisen til Stefan, Andreas. Han driver nemlig å tigger penger fra alle jenter han møte. “kan jeg ikke bare få en 5’er? Jeg vil ha penger til flybillett et sted”. Foreløbig har han samla opp 200 kr fra random people. Han fikk en kr av meg i går, og mer får han faen ikke! En svensk jente ga han faktisk en tier på trikken i går! Er det mulig!? Jeg syns faktisk det er ganske godt gjort! Haha.

Jeg og Stefan tok turen hjemover. Jeg nekta å pisse mer enn en gang på det toalettet som var der. For det første var det ikke lås på doen så det kom inn 10 stk når man var der en gang, OG den var nedspydd! Papir var det heller ikke… Det var faktisk uutholdelig.

Men tro meg, jeg hadde det morro. Det var virkelig noe å blogge om altså. Jeg føler jeg har glemt litt åssn Norge er, etter å ha bodd i Japan. Det er liksom.. Veldig annerledes!

Jeg og Stefan stakk hjem til han og så lost in translations istedet. Det var mye mer fornuftig!

Testa løsthåret mitt på karen som kalte meg geysir.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Du er en geysir, er du ikke?

 1. Miina says:

  hmmm ja, det er noe med nordmenn og å kle seg ut “sexy”, spesielt om vinteren tror jeg folk har en trang til å kle av seg XD
  jeg stiller somregel opp i non-stop-kostymet mitt på halloween. Ikke særlig sexy i den store søppelposen, men jeg er helt klart festens søteste! (har såklart med non-stop så de får smake litt)
  Bra du hadde det gøy da :D

 2. Liv Elin says:

  Du å han Sleske Stefan så jo faktisk respektable ut sånn i forhold! lol e d nån han prøve å impregnere???

 3. Ane says:

  hehehe :P Jævelig nice ^^ shit, det er lenge siden jeg ar hatt noe som helst å gjøre med en sånn fest :P, er egentlig greit, men det er jo moro å stikke nesen inn på en sånn plass en gang i blandt også :D folk er sprø! lol!
  Stooooor klem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s