I dag heter jeg Gerd!!

Hei alle sammen!

Til dere som syns at det er lettere å følge meg på blogg.no ta en titt her.

Over til noe helt annet; nå er jeg hos Stefan og fixer meg til temafesten i kveld. Tror det kan bli en interesang kveld! Jeg er litt bekymret for det stakkars løshåret mitt da </3 Men vi får se om det går bra å gre det ut i morgen.

Hvorfor heter jeg Gerd i dag? Jo fordi jeg kan ikke hete noe på W, for da har jeg ikke noe å kle meg ut som. Med mindre jeg vil være en WC og håper på at folk skal tisse og bæsje på meg. Jeg tror jeg sier nei takk til det. Lite fristende.

Så derfor kler jeg meg ut som en Geisha og derfor heter jeg altså Gerd. Det fineste navnet jeg kunne finne <3 Blir jo faktisk flaut å presentere seg!

tada!

Yes, da var vi nesten klare her!

Sleske Stefan må bare finne slips!

Jeg må bare fortelle om episoden på bussen i dag- eller generelt hele oslo! Siden Oslo ikke takler snø er det jo ingenting som går i dag. Og hvertfall ikke Tbanen! så jeg endte opp med å ta bussen fra kringsjå og den var så sinnsykt full at jeg trodde et øyeblikk jeg var i Japan! Bare at dette var verre enn i Japan. Trengte ikke engang å holde meg fast jeg! Jeg bare sto i ro og ble støtta av alle andre mennesker på bussen. Snakk om å være intime og koselig her da. Føles et øyeblikk som om jeg kjørte en rollercoaster i japan igjen. Så benyttet jeg sjansen til å få en hyggelig mann på bussen til å ta turen innom bloggen min! Takk for praten!

Vi snakkes! Negler nuh!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to I dag heter jeg Gerd!!

 1. Liv Elin says:

  Falske negla? Ack! Min største skrekk!

  Du der fin ut…men ka e d han Stefan ska forestille?

 2. Ane says:

  Yay! Geisha-Gerd på busserulle, som var skikkelig stappafulle, o_O
  errr… gleder meg til å se deg på mandag ^^’ blir vist lenge mellom hver gang om dagen :S
  Klem!

 3. Liv Elin says:

  LOL ja d klare han lett!

 4. Carina Renee says:

  Du kunne i det minste kalt deg Gina-Wictoria eller noe da =P Hehe

  Kos deg på fest da:)

 5. Carina Renee says:

  hvis ikke kan du si at du heter Wictoria, og at du kler deg ut som Wannabe-Geisha :D

 6. Cecilie says:

  Så fin du ble. Koste du deg?
  Jeg lurer på noe, jeg så gjennom Deviantarten din, photoshooten med Nøkken og sånn, hvor har Siri kjolen sin fra? Har lett etter en sånn kjole lenge, men finner den aldri… :(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s