Moving in

Navn: Lurven.

Han er ett år yngre enn meg.

Dette er rommet mitt, i prosess.

Andre sida av rommet.

Altså, etter mye om og men denne dagen begynte ting å se litt lysere ut vil jeg si. Faren til Benedicte var en knupp og hjalp meg med å hente senga mi på IKEA, kjøre masse ting fra Oles leilighet til mitt lille mini-rom osv. Det var et stress uten like i går, men det gikk greit a likevel.

OG!!! Jeg fikk min første klage! Yippie! Det bor en kineserjente under meg… Hun kom opp 10 over elleve fordi jeg bråkte da. Altså, jeg skjøv på møblene osv. Det må da gå an å være litt rund i kantene, hallo! Lurer på om jeg så mye som kan gå over gulvet uten å få en klage fra verdens hyggeligste underetasjenabo. Blir sikkert kjempe morsomt å bo over henne altså.

“Sofaen” min.

Ja, jeg vet det, rommet blir ganske trangt…

Dette er senga mi altså, men den har ennå ikke fått ben på seg da.

Forresten! Jeg bare må fortelle dere om hu dama som jeg så for to dager siden. Hun var skikkelig forbanna og stod å… ja, kan jeg kalle det; prata i telefonen? Hun var så sint at det så ut som om hun dansa og det hørtes ut som om hun sang og rappa på samme tid. Jeg trodde jeg skulle dø av latter. Jeg brukte hvertfall 3 minutter på å gå gjennom den gata, og hun hadde fremdeles ikke stoppa.

Men nå skal jeg skynte meg å komme i gang med alt som skal gjøre. Forhåpentligvis blir jeg ferdig med alt som skal gjøre i dag håper jeg <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Moving in

 1. mamma says:

  Helledussen.Har lurven bare ett øye nå,dakkars litn vårs.Når ble det borte? Det husker jeg ikke.Suss å å klem,darlingen min <3

 2. Julie says:

  Nesten så jeg føler for å poste et bilde av mitt rom, sånn at du ser at ditt er langt fra trangt ^^ Syns det ser passe romslig ut jeg :-)

 3. ernie says:

  Jeg synes rommet ser stort og fint ut.

 4. Liv Elin says:

  Ska du ha både seng å sofa inn på d lille romme? :o

 5. Wenche says:

  Stakkars lille lurven, nå begynne han vennen å se skikkelig lurvete ut. Tror bestemor må finne en ny til dæ stakkars.

 6. Wenche says:

  Men rommet ditt ser jo supert ut, småkoslig å ikke så mye å vaske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s