Kan du ikke bare flytte inn i morgen?

Joda, jeg fortsatte å flytte inn resten av tingene mine i dag, etter kineserdama kom å klaga til meg i går. Nå forventer jeg bare at hun skal ringe på hvert sekund jeg er inne på rommet mitt liksom.

Alt har så og si kommet på plass i dag, det eneste jeg mangler er… Gardiner! Det er litt skummelt, for det er jo utrolig mange som kan se rett inn i vinduet. Jeg får bare passe på å kle på meg et telt hver gang jeg skal legge meg i senga, sånn at de stakkars menneskene på andre siden slipper å se meg og mitt.

Anyways, jeg og Stefan var på IKEA i dag. Jeg hadde småting jeg måtte kjøpe til leiligheten. Herregud, jeg hadde glemt at jeg virkelig ikke eier noen kjøkkenredskaper. Alt ligger jo i Nord-Norge jo! Vel vel, dette betyr bare at jeg må fortsette å jobbe livet av meg fremover, men jeg overlever nok. Jeg er jo så ung og stærsk ennu!

Stefan på IKEA FTW!

Spooky^^

Stefan kjøper en rosa lampe til rommet sitt.

Wic tester ut liggeputa til Stefans fremtidige hund.

Hohoho, den var god.

Ser litt ut som jeg sitter på do kanskje?

Velkommen til mitt ferdige rom:

Fra inngangspartiet.

Sengen med Luis Royo- plakat <3

Oversikt fra senga

Sofaen min med Lurven.

Da jeg hadde ordnet siste resten på rommet

dro jeg på restaurant med Ole Morten.

Mexikansk restaurant i underetasjen på

3brødre.


En kjedelig person å være på middag med

grunnet utmattelse.

Jeg har seriøst vært så ufattelig sliten de siste dagene her, og nå har jeg fremdeles lekser igjen til timen i morgen. Men jeg er hvertfall ferdig med å flytte, selv om alt bare har gått i ett hele tiden. Man kan hvertfall si at jeg har fått trening alle disse dagene. Jeg har virkelig svetta altså! Og sovet lite, hatt hodepine og alt mulig. På lørdag er det endelig tid for meg til å slappe av litt <3 Det blir bra. Trenger det virkelig!
ÅÅÅÅ!! FORRESTEN! Jeg er invitert på temafest på lørdag! Og der skal man kle seg ut som noe på den første bokstaven i navnet sitt, for meg er det altså: W.

Det er nå jeg kan spørre mamma hvorfor hun ga meg et så vanskelig navn, for jeg sliter. Det som har kommet opp foreløbig er: Wall-E, Wacko Jacko, WC og Whitney Huston.

Jeg vurderer faktisk å dra på den festen, late som at jeg heter Gerd og kle meg ut som en Geisha! Om jeg ikke kommer på en bedre ide på W så gjør jeg det altså! “Hei, jeg heter Gerd Wictoria! Takk for at jeg fikk komme!”

Forslag noen?
About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

22 Responses to Kan du ikke bare flytte inn i morgen?

 1. Lotte says:

  Hvor er det du har flyttet inn? Ble veldig fint da:)

 2. silverfoxfang says:

  Hva med Sigourney Weaver (hun som spilte i ghostbusters…eller Avater om hun huskes bedre der ;) )? ikke noe utpreget eller bestemt kostyme til henne da :S

  http://www.imdb.com/name/nm0000244/

  om det er snakk om person da :)

  Hva med witch? Eller det er kanskje litt mye halloween :P

  om man ikke mener sånne typer witches da ;)

  Kommer litt ann på hvilken sjanger du tenker deg :)

 3. marielle85 says:

  Whomping willow,willow (fantasyfilm) wikipedia..(eeh,nevmind)..

 4. Rikke says:

  Willy Wonka , Wenche Foss, Woody Allen eller WOW-nerd

 5. Mia says:

  Winnie the Pooh XD Walters mandler sjokoladen :P Wario! Waka fra Ookami…hm, jeg kommer ikke på no mer :P Hybelen din ser koselig ut, da :)

 6. Karoline Elise Nelson says:

  Walters mandel-sjokolade^^

 7. benedicte says:

  super wario!

 8. Charlotte says:

  George Washington, will smith (han MÅ det jo være artig å kle seg ut som, siden du må male hele deg. haha) Også WOW-nerd som er nevnt ovenfor, warrior, wizard (hvis du kunne bruke engelske ord da), Wolverine, waldo (hvor er willy??) deeet var det jeg kom på :>

 9. Carina Renee says:

  Wienerpølse :D

 10. Ane says:

  :) leiligheten ser koselig ut ^^ heheh

 11. SNY says:

  Hei og velkommen tilbake til Norge W. Jeg har en bekjent(gammel elev)som bor i Oslo og er ute etter å få malt et portret av seg selv…E du interessert?

 12. SNY says:

  Da kobler jeg deg med henne via hva? Her hos deg eller bare mobilnummer?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s