Valentine’s day

Oh yeah, dette innlegget er litt sent ute, men jeg har en unnskyldning altså- som jeg ikke kommer til å si dere! :D

Dette var jobben min på søndag.

Jeg jobbet på Colosseum på før premiere på froskeprinsessen. Oppgaven min der var å ta bilder av barn og redigere de inn på det bildet dere ser over. Utrolig morsom jobb, det er bare ufattelig morsomt! Og ikke minst koselig med alle barna og de flotte bildene som blir etterpå.

I pausen var det tid for noen morroheter.

Happy valentine’s day!

Etter jobb tok jeg turen til min gode venn Stefan. Jeg har altså ikke sett han på 7 måneder, så det var hærlig å se han igjen. For en gang skyld var gutta som han bor med hjemme, så de fikk jeg også hilst på.

Jeg ble litt overrasket fordi begge romkameratene til Stefan ga meg en klem, noe som satte meg ut. Jeg hadde bare ikke forventa det, men hele greia med det er altså at; De vil gi klem til jenter når de kommer, sånn at alle skal føle at det er mye varme og kjærlighet hjemme hos dem. Kan skjønne de er nødt til å ha det sånn i og med at leiligheta ser helt jævelig ut- mildt sagt. Får håpe for de jentene som ikke egentlig kjenner gutta, og som kommer på besøk, får lyst til å komme igjen etter klemmene. Jeg hadde ikke kommet tilbake til den leiligheta om det ikke var for at Stefan er en av mine besteste venner^^ SORRY STEFAN!

Finn en eller to feil.

Stefan til v. en til til h.

Andreas og Stefan.

Ready to eat dinner!

Man finner seriøst mye rart på veggene her.

Denne ble delt ut på byen på diverse klubber i Oslo.

Og ja, det er et bilde av Stefan som Rybakk, fra Haloween faktisk.

Flott!

Jeg knuste parfymen min.

Og jeg er mange tusen i minus.

Som resulterte i at jeg nå for en periode

bruker Stefans mest feminine parfyme.

Men jeg er jo en mann så det går bra.


Anyways, i går var jeg hele Oslo rundt. Dagen bestod av trening, skole, flytte tingene mine fra et lager til hybelen min. Og til slutt endte jeg opp på Ikea og handla ting jeg trengte. Jeg hadde så vondt i hodet i går at jeg hadde lyst å kaste opp konstant. Tro meg jeg var glad da jeg kunne komme hjem, stupe i sengen og sove i 10 timer.

Akkurat nuh er jeg hos min eks kjæreste Ole. Jeg akter å stjele diverse ting fra den gamle leiligheten vår. Jeg stjeler litt mine ting, og litt Ole sine ting. Hvis jeg ikke kan få disse tingene, ja da har jeg ingenting da:P Jeg eier jo ikke noe som helst. Snart kan jeg vel begynne å sove i en boks på gata om pengeproblemene mine ikke løser seg litte granne. Og det er ille når jeg jobber så mye at det går utover lekser og skole. *sukk* Men det er しょうがない。

じゃあ、もうすぐ大学に行かなくちゃいかないわよ。。。じゃあ、皆またね!頑張りましょう!

あー、ところで、神様!!お願い!お金をもらってもいいの?

Ole



About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Valentine’s day

  1. Liv Elin says:

    Hemmeli?

  2. Charlotte says:

    Søte bilder! Tipper det var en artig jobb! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s