I was ratflink!

Stemmer det! Jeg var råtteflink i dag!

Så var på det jobb kl 1130 til 1930. Og ja det er helt rett, noe studier får jeg jo seriøst ikke til, jeg er jo utslitt når jeg kommer hjem. Jeg skjønner jeg må gjøre skolearbeid i morgen. På søndag skal jeg være med Stefan og jobbe så da får jeg hvertfall ikke tid til skolearbeid. Kjipt å bruke lørdag kveld på skole da, men det er しかたない!

Ja dere, dette er altså meg på jobb.

En eller annen random hyggelig gutt kom bort å tok bilde av meg med kameraet mitt. Tro meg, det var flaut!

Sånn her har jeg altså stått i dag, men tida har bare rast avgårde. Det har vært så mange hyggelige mennesker å smakt på smoothien i dag. Så det var skikkelig hyggelig. Er så deilig at man bare trenger å være hyggelig og smile på jobb.

Jeg elska forresten den banan og ananas-smoothien fra Chiquita. Utrolig god <3

Namme namme <3

Herredjeeezez! GLAD det ikke er meg!

Mildt sagt!

Men nå skal jeg gå å dø i senga. Jeg er bare så sinnsykt utslitt at jeg greier så vidt å sitte i sofaen å se Ringenes Herre. Og når det skjer, da er jeg trøtt da! Akkurat nå driver orkene å hyler inn i tv’n og sånn. De ser så koselige ut. Tenk å ha en ektemann som ser sånn ut. Jeg tror jeg hadde tissa meg ut hver eneste morgen i det jeg lukka opp øynene.

Aragorn er en fining da <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to I was ratflink!

 1. silverfoxfang says:

  Ohh jeg DIGGER de frukt drinkene der ass =D
  Spesielt den med annanas og banan jeg også ^^ får skikkelig mye energi av den =D

  Selv om det skal være sagt at “skjønnhet kommer innenfra”, tror jeg at jeg hadde vært noe skeptisk med å gifte meg med en ork da… iallefall om de hadde oppført seg som i LotR filmene ;)

  På en annen side hadde nok det spilt liten rolle om man bodde i en mørk hule og hatt liknende “viking” tendenser selv da ;P

 2. marielle85 says:

  Aragorn,Legolas,Faramir,Boromir,..Eomer! Bra film- hønk-messig også :D så søt på jobb da^^

 3. dick says:

  ja mango ananas smoothien er digg pumper i meg en flaske om dagen. har du noen ekstra flasker til meg??

 4. ingern says:

  Oohh, høres ut som en kjempekos jobb å bare kunne være blid og hyggelig mot folk, og ingen har noen grunn til å være noe annet enn koselig tilbake *^^*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s